Şimdi Ara

Film klasörleriniz için simgeler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
31
Favori
28.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xml

quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

quote:

Orijinalden alıntı: lustral

Evet PS ile açacaksın

Yaptım videoda uygulanan tüm herşeyi bi tane oluşturdum ama farklı kaydete bastım kaydettim photoshop dosyası olarak kaydetti simge olarak değil :S

Farklı kaydete bas ondan sonra alttan formatı jpeg yap. Daha sonra http://www.coolutils.com/Online/Image-Converter/ yoluyla .ico formatına convertle.. Sonra da simge ayarlarından iconunu seç ve hazır.

Ama iconda saydamlık felan varsa png yapması daha doğru olmaz mı ?

.jpeg yapınca olmuyor zaten, öncede yaptım o hatayı şimdi bende .png formatında yapıyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xml

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

quote:

Evet PS ile açacaksın

Yaptım videoda uygulanan tüm herşeyi bi tane oluşturdum ama farklı kaydete bastım kaydettim photoshop dosyası olarak kaydetti simge olarak değil :S

Farklı kaydete bas ondan sonra alttan formatı jpeg yap. Daha sonra http://www.coolutils.com/Online/Image-Converter/ yoluyla .ico formatına convertle.. Sonra da simge ayarlarından iconunu seç ve hazır.

Ama iconda saydamlık felan varsa png yapması daha doğru olmaz mı ?

.jpeg yapınca olmuyor zaten, öncede yaptım o hatayı şimdi bende .png formatında yapıyorum..

• Dizi klasörüm için yaptığım çalışma.İsteyen arkadaşlar varsa yararlanabilir
     Film klasörleriniz için simgeler

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Cyborg -- 7 Kasım 2011; 18:18:06 >
  • tek tek diziler için yaptığın bir çalışma yokmu ? game of thrones için, walking dead için, leverage için mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

tek tek diziler için yaptığın bir çalışma yokmu ? game of thrones için, walking dead için, leverage için mesela

Şu an için filmler için yapıyorum daha henüz dizilere geçmedim ama istediklerini söylersen yapabilirim şu an.

Söylediğin 3 dizi için yaptım. Filmler bittikten sonra dizileri yapmaya başlayacağım,bitirdiğimde onlarıda koyarım
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Cyborg -- 7 Kasım 2011; 19:12:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

quote:

tek tek diziler için yaptığın bir çalışma yokmu ? game of thrones için, walking dead için, leverage için mesela

Şu an için filmler için yapıyorum daha henüz dizilere geçmedim ama istediklerini söylersen yapabilirim şu an.

Söylediğin 3 dizi için yaptım. Filmler bittikten sonra dizileri yapmaya başlayacağım,bitirdiğimde onlarıda koyarım
    Link

yüklediklerini aldım teşekkür ederim, emeğine sağlık..bitirmeni ve paylaşmanı bekliyorum diğer çalışmalarınıda..kolay gelsin

• Diziler için yaptığım çalışma.İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanabilir

Link
  • quote:

Diziler için yaptığım çalışma.İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanabilir

Link

bu linktekileride sömürdüm klasör riasında bulunsam :? burn notice - castle - house - the borgias - the killing - the pacific - the event - V - 24 dizilerini istesem acaba mümkünmüdür ? zahmet olmassa..

• quote:

quote:

Diziler için yaptığım çalışma.İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanabilir

Link

bu linktekileride sömürdüm klasör riasında bulunsam :? burn notice - castle - house - the borgias - the killing - the pacific - the event - V - 24 dizilerini istesem acaba mümkünmüdür ? zahmet olmassa..

Tabikide. Ben kendime göre yaptığım için her diziyi yapmadım. İstediklerini yapıyorum şu an.

• Paylaşım yapanlar yaptıkları paylaşımın içeriğini liste şeklinde belirtirlerse ilk mesaja paket halinde ekliyebilirim. Bir çok kişi güzel paylaşımlar yapmış lakin içeriklerini tam bilmiyorum. (Hangi film ve diziler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

forumda komple renk değişimine mi gidilmiş yoksa bende renk körlüğümü başladı Mavi daha iyiydi,ama kan kırmızısıda yakın zamanda göz de felaket bozukluklar açacaktır...
    Buyrun benden size istediğiniz kadar dizi klasör cover ikonları....

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download yazısı yoksa altında üzerine tıklayın,üzerine de tıklanmıyorsa resmi farklı kaydet yaparak görüntüyü pc 'ye sallayın....

hocam eline sağlık uğraşmamıza gerek kalmadı

• KeShhh® tek kelime ile mükemmel eline sağlık
  • quote:

Şu videoda nasıl yapıldığını izlebilirsin. Bende aynen bu yöntemle yapıyorum. Simge yapacak arkadaşlar varsa ve yaptıkları simgeleri burda paylaşırlarsa çok güzel bir arşivimiz olur.

son aşamada pathsa geliyorum o kısım bende boş

• sizin verdiğiniz video yada kullandığınız programın hangi versiyonu acaba ?
  • Hepinizin ellerine sağlık..
  • Gerçekten çok güzel çalışmalar .Hepinizin emeğine sağlık.
  • güzel konu
  • ellerine sağlık çok güzel olmuş çok da kullanışlı
  • Hala Xp kullanıyorum.Tamam kızmayın.Bu yaptığınız güzel ikonları kullanamıyorum doğal olarak.

Xp işletim sisteminde klasörün içine attığım simgeleri nasıl büyütebilirim windows 7'de bu mevcut büyük, çok büyük simgeler kullan diyorsunuz oluyor. Xp'de böyle bir şey yok malesef. Bunu sağlamak için bildiğiniz bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

Hala Xp kullanıyorum.Tamam kızmayın.Bu yaptığınız güzel ikonları kullanamıyorum doğal olarak.

Xp işletim sisteminde klasörün içine attığım simgeleri nasıl büyütebilirim windows 7'de bu mevcut büyük, çok büyük simgeler kullan diyorsunuz oluyor. Xp'de böyle bir şey yok malesef. Bunu sağlamak için bildiğiniz bir program var mı?

bende senin sorununu yaşamıştım 2 ay kadar önce, bir iki program önerildi ama randıman alamadım klasör büyütme konuusnda bende win 7 ye geçtim şimdi çok güzel oldu simgelerim :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.