Şimdi Ara

Film Arşivinde Bu 5 Film Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Film Arşivinde Bu 5 Film Olan Var mı?

    Bad Day on the Block 1997

    özgün adı: Under Pressure
    http://www.imdb.com/title/tt0118670/

    Etkileyici bir dram filmi. Maalesef internette türkçe dublaj izleme ve indirme linki yok, orijinal dilde var ama türkçe altyazısı yok. Zamanında filmi türkçe dublaj ya da ingilizce alt yazı olarak kaydedip arşivine katan varsa benle temasa geçmesini istiyorum.

    Fahriye Abla 1984
    http://www.imdb.com/title/tt0289942/?ref_=fn_al_tt_1

    Etkileyici bir dram filmi. Maalesef internette 2 ayrı izleme linki var 2 ayrı linkte de filmin son 10 dakikası yok. Zamanında filmi kaydedip arşivine katan varsa benle temasa geçmesini istiyorum. Ayrıca şunu da sorayım internete yüklenen filmde Tarık Tarcan filmdeki adıyla Mustafa içki içip evden çıkıyor filmin sonrası yok. Oradan sonrasını filmi izleyip hatırlayanlar detaylı bir şekilde yazarlarsa sevinirim.

    Snake Island 2002
    http://www.imdb.com/title/tt0320483/?ref_=fn_al_tt_1

    Televizyonda bir kere izlemiş ve çok beğenmiştim. Maalesef internette türkçe dublajlı olarak da türkçe alt yazılı olarak da yok alt yazı sitelerinde alt yazısı da yok. Hani olura birisi tv den türkçe dublajlı olarak kaydetmişse benle temasa geçmesini istiyorum.

    Fort Apache the Bronx 1981
    http://www.imdb.com/title/tt0082402/

    Televizyonda bir kere izlemiş ve çok beğenmiştim. Maalesef internette türkçe dublajlı olarak da türkçe alt yazılı olarak da yok alt yazı sitelerinde ingilizce alt yazısı var türkçe alt yazısı yok. Hani olura birisi tv den türkçe dublajlı olarak kaydetmişse benle temasa geçmesini istiyorum.

    No Ofsayt 2009
    http://www.imdb.com/title/tt1560971/

    Sinemada izlemedim iyi ki de izlemedim. Tüm yorumlar filmin çok kötü olduğu yönünde. Herhalde bu yüzden dvd si çıkmadı ve haliyle film internete yüklenmedi çünkü film gösterime girdiğinden bu yana 8 yıl geçti. Yinede merak ettim bu filmi izlemek istiyorum arşivinde bu film olanların benle temasa geçmesini istiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.