Bildirim
Film Arşivim ve tavsiyelerim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
artık arşiv işini bulutta yapmak lazım -
hiç denemedim cloud iyi mi -
iyidir güzeldir de böyle büyük arşivleri yüklemek üzebilir türkiye şartlarında bu işe başlarken girişmek daha zahmetsiz olur -
valla bilmem. aslında ben harici disk almayı düşünüyorum film,program,oyun arşivi için... çünkü yer kalmadı pc diskinde
184 GB film
241 GB oyun yer kaplamış diskte -
1 tb arşivim var artık izlenecek iyi film kalmadı yenileri bekliyor ve izliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı
1 tb arşivim var artık izlenecek iyi film kalmadı yenileri bekliyor ve izliyorum
arşiv sadece film mi!!! -
Evet film
Benim arşiv de şu anda 1,5 TB civarında. Toplam 1486 film.
500'e yakın film daha indireceğim listeye aldım. -
bende benimkinin arşiv olduğunu düşünüyordum...abi bu ne 1 TB film arşivi -
quote:
Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı
Evet film
aslında benim HDD olsa ben de o kadar arşiv yaparım zaten mecburum bir tane almaya yer kalmadı diskte -
4 tane 1'er TB'lık Hdd içinde film arşivim var.
Bir çoğu 1990 öncesi filmlerden oluşuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
hayatta inanmam -
İndirmek mesele değil ya bence, sıkıntı kota vs. Yoksa 2-3 haftada rahat HDD'ler fullenir. -
quote:
Orijinalden alıntı: pacizm
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
hayatta inanmam
Ahirette inan
Aslında kotadan ziyade hdd'lere vereceğim para bana koyar. Cunku arsiv isine girişsem bayagı bir hdd'ye ihtiyacım olur. Ayrıca bozulabilir,kırılabilir vs. En iyisi bu hazzı bastırıp hiç arşivlememek, izleyip silmek.
quote:
Orijinalden alıntı: Andy Selva
Aslında kotadan ziyade hdd'lere vereceğim para bana koyar. Cunku arsiv isine girişsem bayagı bir hdd'ye ihtiyacım olur. Ayrıca bozulabilir,kırılabilir vs. En iyisi bu hazzı bastırıp hiç arşivlememek, izleyip silmek.
valla ben kıyamıyorum bir şey silmeye arşivlemeye devam edeceğim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Andy Selva
Tam olarak benim yaptığım.
-
ben filmi tekrar izlerim ya da oyunları tekrar yükler oynarım diye silmiyorum...
hem ben arşiv yapsam da o kadar yüklenmem 1 TB beni rahat götürür ohol oula isimle arkadaş 4 TB film arşivi yapmış sözde
Unbelievable
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X