Şimdi Ara

FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ KAN AĞLIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ama biz din kardeşleri olarak yeterli tepkiyi ortaya koyamıyoruz. ateşkes varken türkiye alehine çalışan israil vurunca mosloman korşimzler

işte hep bunlar ümmet bilinci
    https://store.donanimhaber.com/ac/e3/61/ace361ddbee0b2c29389f7b84ed60ebf.jpg
     FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ KAN AĞLIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkanadam -- 20 Temmuz 2014; 17:58:57 >

• Arapların tarihi ihanet ve cehalet tarihidir.
  • Yesinler birbirlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölen 13 israil askerleri için hesap sorulacaktır filistinlilere hakettiği misliyle bedel ödetilir 13 askere 1000 filistinli feda etmelidir
  • Allah C.C bize öbür dünyada bunun hesabını SORAR. Allah'ım bu israil Siyonisti İnsanlık KATİLLERİNİ bir an evvel KAHRET. Onları öbür dünyaya bırakmadan burada CEZALARINI ver YARABBİM.

Bu dünyada mazlum MÜSLÜMANLARIN REFAH'a kavuşması için DUA etmeyenlere de ISLAH eyle YARABBİM.

Bugün şehit edilen Müslümanlar bize "BİZ HANİ KARDEŞTİK" derlerse... bunun hesabını veremeyiz YARABBİM.

ALLAH'ım bir an evvel Tüm Ümmet-i Müslümanı BİR KIL, GÜÇLÜ KIL... ZALİMLERİ de KAHRET YARABBİM.
    ONLARA YARDIMCILARINI GÖNDER YARABBİM.

ALLAH'IM GAZZEYE YARDIM EYLE YARABBİ. DOĞU TÜRKİSTAN'A YARDIM EYLE.. ARAKAN'A YARDIM EYLE...BANGLADEŞ’E YARDIM EYLE, ÇEÇENİSTAN’A YARDIM EYLE, DAHA SAYAMADIĞIMIZ TÜM ZULÜM GÖREN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLEEEEE..

BUNLARI GÖRÜP, DUYUP DA SES ÇIKARMAYANLARI DA ISLAH EYLE YARABBİ...

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLE, HASTA, YARALILARA, DERTLİ OLANLARA TÜM MÜSLÜMANLARA ŞİFA VER YARABBİM... MİLLETİMİZE MEMLEKETİMİZE ZEVAL VERME, İÇ VE DIŞ MÜSÜBETLERDEN BİZLERİ KORU YARABBİM...

AMİN AMİN AMİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteLz -- 23 Temmuz 2014; 10:47:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit Cenazesi Neden Yıkanmaz ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.