Şimdi Ara

FİLBOX HUMAX HTR-1000S FULL HD UYDU ALICISI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
39.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elinde mevcut kanal listesi olan paylaşabilirmi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratveb

    Elinde mevcut kanal listesi olan paylaşabilirmi acaba?
    +1

    Birçok kanalın frekansı değişti. Bu cihazı normal uydu olarak kullanmak için neler yapılmalı. Birkaç başlıkta aleti fabrika ayarlarına döndürüp tekrar açamayan kişiler okudum. Sanırım başlangıçta filbox ın bazı servarlarına bağlanmaya çalışıyor, bağlanamıyor ve reset aşamasında kalıyormuş?
  • arkadaslar merhaba elimde filboxtan kalma bu cihaz var. memnunum yalnız filboxsuz manuel arama yapip kaydedince kanallar 301 den başlıyor varmi buna bir çare?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaza reset attiktan sonra 3 secenekten en sondakini secip manuel olarak diseq armasindan turksat uydu kanallari geliyor sorun yok kaydedince kanallar 301 den başlıyor. sorunum bu 301 den degilde 1 den baslamsini istiyorum. kanal listesinin yedegini aldim flash bellekle uzantısı qdf. qdf listesini açıp pc de duzenleyebilecegim ücretsiz bir yazılım bulamadim. acaba öyle bir yazilim bulsam kanal numarasini da degistirebilirmiyim yoksa bosuna ugrasmayayim listeyi pc de açsam bile sadece kanal siralamasini mi değiştirebilirim? benimle ortak çaba içinde olup care bulmuslar bilgilendirirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Humax HTR1000S cihazını sırf uydu cihazı olarak 07.10.2020 tarihinde 85.90 TL'ye(Dolar:7.78) aldım.Fabrika ayarlarına döndükten sonra yeni kanal aramaları bende 001'den başlıyor 301'den değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 12 Ekim 2020; 14:8:17 >
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt

    kolay gelsin.Görüntü olarak tatmin edicimi.?kanallar 1 den mi başlıyor yoksa 301 denmi.?her ikisini de yazmışsınız.

  • Alpha_Sarc kullanıcısına yanıt
    Görüntü çok kötü değil.85 TL lik bir cihaz İçin gayet iyi.işin ilginç yanı Filbox Sistemi bitmesine rağmen bu 85 TL ‘lik cihazı 240 TL ye bile satan yerler var.
    Ben bu cihazı niye aldım?;bir uydu cihazına ihtiyacım vardı yıllar önce humax cihaz kullanmıştım o cihaza aşkım bitmemişti ve en azından sadeliği ve kullanışı yaşlılar İçin mükemmel bir cihaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alpha_Sarc kullanıcısına yanıt
    Kanallar firma tarafından 001 den sıralı geliyor 301 olayı yok.Ben Merkezi sistem evde kaldığım İçin diseqc ayarını yapamadığım İçin fabrika ayarlarına döndüm yeniden kanal arattım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017 yılında 170 tl ye almıştım bu cihazı 1 yıl filbox üyeliğide hediye vermişlerdi tam 1 yıllık hediye bitti platform kapandı güzel bir cihaz görüntü kalitesi muazzam tek eksiği humax bu cihazı öksüz bıraktı platform kapandıktan sonra şöyle güzel özgür bir yazılım yapıp yayınlayamadılar kanal listesi 300'den başlıyor .


    FİLBOX HUMAX HTR-1000S FULL HD UYDU ALICISI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 12 Ekim 2020; 15:26:41 >
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

  • teşekkürler.Lakin fikretkurt nickli arakadaşımız kanallar firma tarafından 001 ile geliyor diyor.Sizde ise 301 den başlıyor.Aklım karıştı biraz desem yeridir.

  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt

    Üstatdım cihazı nereden aldınız bir sakıncası yok ise paylaşabilirmisiniz.

  • Alpha_Sarc kullanıcısına yanıt

    EDİT:Konu anlaşılmıştır.Siz cihazı sıfırlamamışsınız.

  • Şu cihazı aldım, adam akıllı kullanamadan 2 ay sonra Filbox kapandı gitti. Bende ki şans işte FİLBOX HUMAX HTR-1000S FULL HD UYDU ALICISI . Ama görüntü kalitesi olarak çok memnunum, 100-300 liraya satılan Next gibi uydu alıcılarına ve TVnin kendi uydu alıcısına göre görüntü kalitesi çok iyi.

  • Önce yedek alınız bir flashbelleğe(garanti olur) sonra fabrika ayarlarını sıfırla sonra yeniden kanal aratınız 001 den başlıyor benim aldığım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alpha_Sarc kullanıcısına yanıt
    Bilmemne11 de var 85,90 TL.Cihaz direkt 001 sıralı geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fikretkurt

    Önce yedek alınız bir flashbelleğe(garanti olur) sonra fabrika ayarlarını sıfırla sonra yeniden kanal aratınız 001 den başlıyor benim aldığım

    valla hocam defalarca yaptım o işi tekrar 300 den başlıyor kanallar büyük ihtimal senin cihaz filboxun serverlarından hiç data almadığı aktivasyon yapılmadığı için kanallar 1 den başlıyor.

  • Bugün satış yeri beni aradı çünkü ben kendilerine mesaj yazdım “benim cihazda kanallar sıfırdan başlıyor” diye...O sırada başka cihaz baktılar o cihaz 301 den başlıyor.Teknik ekip ile görüşüp bana bilgi verecekler ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar banada kumanda kodu lazım. tek kumandada tv ve uydu kullanmak istiyorum ama humaxın kodu olmadı acaba filbox kumanda kodu farklımı.aslında aynı cihaz humaxın kodu olması lazım ama tepki vermedi

  • ya bu filbox kapanmasaydı gayet iyi yerlere gelebilirdi nat geo ları ekleselerdi bide s sportları falan platforma dsmarta tivibuya cidden iyi bir rakip olabilirdi.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.