arkadar ve sayın abilerim size içimi dökücem bi de fikrim var ben 27 yaşında orta okul mezunu bi baltaya sap olamamış bi iş adamının yanında 4 senedir yakın korumalık yapıyorum tam zamanlı olarak dışardan bakıldıgında çok kıyak gibi gözüken ama içerden lanet bi iş arkamda aile eş dost destek kimsem yok tek tabancayım yani yanlız yaşıyorum başkalarının yanında tabiri caizsse köpeklik yapmaktan bıktım usandım kenarda birikmişim de yok şu an ayrılsam aç kalırım öle bi konumdayım ama dedimya bıktım diye ama bu hayata bi kurşun sıkmadan da yapamicam aklıma şöle bi düşünce geldi ne kadar dogru nekadar yanlış tartışılır tekel bayi açmak istiyorum zaten sosyal bi hayatım yok hiç te olmadı hiç olmazsa yaptıgımız işin adı belli olur dedim bankadan 40 bin tl kredi başvurusu yaptım onay geldi ama çekmedim tereddütteyim birazda araştırma yaptım devralmicam sıfırdan kurcam kredi gideri 1500 tl dükkan kira 1000 tl semtin gideri var iş yapar kanaatindeyim ama ya yapmazsa bi de tek tabancayım yani uyuya kalsam kalk dicek kimsem yok kısacası benim durumumdaki biri bu işe girmelimi yada girsem tekel bayiden aylık hem krediyi hem dükkan kirasını ve masrafları çıkarırmıyım kendime bişey istemiyorum karnımı doyurssam yeter maksat ileriye dönük illaki bi gün borç biter sizce böle bi işe girmelimiyim bana bana fikirlerinizle destek olursanız seninirim not izmirdeyim
arkadaşlar kimsenin bi yorumu yokmu ya iyi veya kötü