İki adam Akmerkez'de karılarını kaybetmiş hararetle arıyorlarmış. Ortada koşuşturup dururken birbirlerine çarpmışlar. - ''Ne oluyor birader'' demeye kalmamış, birisi; - ''Kardeş kusura bakma karımı kaybettim'de onu arıyorum'' demiş. Diğeri; - ''sende kusura bakma ama bende karımı arıyorum'' demiş. Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki; - ''Arkadaşım madem ikimizde karılarımızı arıyoruz, karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde aramaya başlayalım eğer rastlarsak saat 12'de Mac Donalds'ın önüne gitmesini söyleriz'' demiş. Diğeri; - ''tamam'' demiş ve başlamış karısını tarif etmeye; - ''Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça elbise giyiyor'' demiş. Ve diğer adama; - ''Senin karın nasıl biri'' diye sormuş. Diğer adam; - ''*iktiret benimkini seninkini arıyalım''...
Kadın Mantığı Kocası sabah karanlığında balığa çıkmayı, sarışın kadınsa kitap okumayı çok seviyormuş. Bir gün Adam bir kaç saat balık avından sonra eve yorgun bir şekilde gelir ve uyumak için yatağa geçer. Sarışında fırsat bu fırsat deyip kocasının kayığına binip, çevreyi tanımadığı halde denizde biraz açılır, sonra bir yerde durur ve kitabını eline alıp okumaya başlar. Bir süre sonra güvenlik gelir ve sarışına; - ''Günaydın, siz burada ne yapıyorsunuz''. diye sorar. Sarışında; - ''Okuyorum'' der. Bunun üzerine Görevli adam; - ''Burada avlanmak yasak'' der. Sarışında; - ''Ben zaten avlanmıyorum'ki, görüyorsunuz'' der. Görevlide; - ''Ama gördüğüm kadarıyla avlanmak için gerekli olan tüm takımlar yanınızda. Sizi maalesef buradan götürüp ceza yazmak zorundayım'' der. Sarışında; - ''Eğer siz bunu yaparsanız bende size tecavüz davası açarım'' der. Görevlide; - ''Fakat ben size dokunmadım bile'' der. Bunun üzerine Sarışın; - ''Ama gördüğüm kadarıyla tüm takımlarınız yanınızda'' diye cevap verir.
Yakından Bakayım Sarışın bomba partinin en önemli kişisi oluverdi birden. Hemen tüm erkekler etrafına toplanıverdiler. Köşede bir kadın kocasının kulağına fısıldadı; - ''Anlamıyorum, erkekler onda ne buluyorlar''. adam; - ''Ben de.... gidip bir yakından bakayım."
Barbie Adam kızına Barbie almak ister ve bir oyuncakçıya girer - ''Vitrindeki Barbie bebek kaç para'' diye sorar Satıcı; - ''Hangisi efendim'' ve devam eder; - ''Barbie spora gidiyor 19.95 usd''. - ''Barbie alışverişde 19.95 usd''. - ''Barbie discoda 19.95 usd''. - ''Barbie hede hodo yapıyor 19.95 usd''. - ''Barbie boşandı 265 usd''. Adam şaşırır; - ''Neden hepsi 19.95 de boşanmış olan 265 usd?''. Satıcı cevaplar; - ''Çok basit, boşanmış Barbie ile birlikte Ken'in evini, arabasını, donuna kadar herşeyini'de alıyorsunuz''...
Uğursuz Kadın Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: - "İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın... Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi. - "Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın"
Osuruk Sarışın alımlı ve güzel bir bayan (manita) lüks bir halı mağazasına girerek yerde duran halının eğilerek fiyatını sorar, yanlız eğilirken gazını kaçırır, çaktırmadan arkasına bakar bozuntuya vermeden; - ''güzel bir halı, fiyatı ne kadar?'' diye sorar. Tezgahtarda; - ''hanfendi siz halıyı görünce osurdunuz, fiyatını duyunca *ıçarsınız'' demiş.
Sarışın Espirileri - ''Bir sarışınla evlenmenin avantaji nedir?''. - ''Özürlülere ayrılan yerlere park edebilirsiniz''.
- ''Bir sarışını nasıl boğarsınız?'' - ''Suyla dolu küvete bir ayna koyarsınız''.
- ''Sarışının biri, elektrikler kesilince yürüyen merdivende 6 saat mahsur kalmış''.
- ''Camdan bir duvara tırmanan sarışın ne yapıyor?''. - ''Öbür tarafta ne olduğunu görmek istiyor''.
- ''Sarışının en çok söylediği cümle nedir?''. - ''Ay bilemiyorum''.
- ''Zeki bir sarışın nedir?''. - ''Çelişki''.
- ''Bir sarışının bilgisayarda yazı yazdığı nerden anlaşılır?'' - ''Monitöre sürdügü Tipp-Ex'ten''.
- ''Bir sarışını susturmak için ne yapmalı?''. - ''Ne düşünüyorsun? diye sormalı''.
- ''Sarışının gözlerinin parlaması için ne yapmalı?''. - ''Kulağına fener tutmalı''.
- ''Sarışınlar neden muz yiyemez?''. - ''Fermuarı bulamadıkları için''.
- ''Sarışınlar balığı nasıl öldürürler?''. - ''Boğarak''.
- ''Faksın bir sarışın tarafından yollandığını nasıl anlarsınız?''. - ''Üstündeki puldan''.
- ''Aynanın karşısında gözlerini kapatmış duran sarışın ne yapıyor?''. - ''Uyurken nasıl göründüğüne bakıyor''.
- ''Sarışın neden üçüncüden sonra çocuk yapmamış?''. - ''Her dört çocuktan birinin Çinli olduğunu duyduğu için''.
Devamı >>
Sarışın Kadın Sarışın kadın çok ağrıyan dişini çektirmek için diş doktoruna gitmiş doktora dişini çektirmek istediğini söylemiş doktorda ona sandalyeye oturmasını söylemiş. Sandalyeye oturan kadın başlamış ağlamaya; - ''Neden ağlıyorsunuz?'' diye sormuş doktor. - ''Doktor bey çok korkuyorum dişimi çektirmektense hamile kalmayı tercih ederim''. Bir an duraksayan doktor başlamış beklemeye. doktorun neden beklediğini soran kadın şu cevabı almış; - ''Hadi artık bir karar verin sandalyeyi ona göre ayarlayacağım''...
SOYGUN
Sarışın ile esmer köşeyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermişler... Esmer bütün gece oturup plan yapmış... Sabah masanın üzerine kağıtları sermiş, soyğunu tüm ayrıntıları ile sarışına anlatmış. - ''İyi anladın değil'mi?'' diye sormuş. - ''Burası küçük bir semt bankası Bir tek güvenlik görevlisi var işi üç dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyeceğim''. Binmişler arabaya, gitmişler bankaya esmer motoru çalışır tutarak direksiyonda beklerken, sarışın bankaya girmiş. 5 dk. geçmiş, 10 dk. geçmiş, 15 dk. geçmiş, esmer korkmaya başlamış tam gaza basıp kaçmaya karar vermişken, bankanın kapısı büyük bir gümbürtüyle sonuna kadar açılmış... Önde sarışın elinde bir ip... İpin ucuna kasa bağlanmış, sürükleye sürükleye arabaya koşmaya çalışıyor... Arkasından güvenlik görevlisi; - ''DUR'' diye bağırarak ateş ediyor Ama koşamıyor çünkü pantolonu ve iç çamaşırı dizlerinden aşağıya inmiş sarışın arabaya atlamış esmer gaza basmış ve öfkeyle seslenmiş; - ''Bir'de bana planı tam anladığını söylemiştin''. - ''Anladım tabii''. - ''Ben sana GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ BAGLA, KASAYI BOŞALT demiştim gerzek''...
Serinlemek Bir sarışın, bir kızıl saçlı ve bir esmer kadın çölün ortasında arabayla yol almaktadırlar. Hava korkunç sıcaktır. Arabanın motoru birden stop eder. İnip baktıklarında, motoru tekrar çalıştıramayacaklarını anlarlar. Mecburen çölde uzunca bir yürüyüş yapmaları gerektiğinden, her biri arabadan bir şeyler alır. Esmer, bir şişe su, kızıl saçlı bir paket bisküvi ve sarışın'da arabanın kapısını söküp alır. Çölde yürümeye başlarlar ve bir süre sonra dinlenmek için mola verirler. Mola sırasında sarışın ve esmer kadınlar kızıl saçlıya döner ve niye bir paket bisküvi aldığını sorarlar. - ''Acıkırsam yerim, diye düşündüm'' cevabını verir kızıl saçlı. - ''çölde ne kadar yürüyeceğimiz belli değil''. Hepsi'de bunun çok mantıklı olduğunu düşünür. Ve sonra sarışın kadınla kızıl saçlı olanı esmere döner ve niye yanına bir şişe su aldığını sorarlar. - ''Eğer susarsam, yanımda içecek bir şeyim olması gerektiğini düşündüm''. diye cevaplar esmer kadın; - ''Evet, bu çok akıllıca bir fikir'' diye düşünür diğer ikisi. En sonunda esmer ve kızıl saçlı kadınlar sarışına dönerler ve arabanın kapısını niçin söküp aldığını sorarlar. - ''Şeyy.. çok sıcak olursa pencereyi açıp serinlerim diye düşündüm''.
Kütüphane Sarışının biri kütüphaneye girmiş ve direk bankoya yönelerek görevliden bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması istemiş. Görevlinin saf saf yüzüne baktığını gören sarışın bu sefer daha yüksek sesle; - ''Anlatamadım galiba beyefendi, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması'' demiş. Artık iyice sinirlenen görevli; - ''Hanfendi burası kütüphane!'' demiş. Sarışının yüzü kıpkırmızı olmuş, özür dileyip çok çok kısık bir sesle fısıldayarak; - ''Pardon pardon, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması''...
Buranın Yöneticisi Kim? Amerika'da küçük bir kasabada tenha bir pub.. Hayli çarpıcı bir sarışın bara doğru yaklaşır ve barmene doğru eğilir.. Barmen hemen karşılık verir, o da eğilir barın üzerinden sarışına doğru.. Sarışının hareketleri de, sesi de iç gıcıklayıcıdır.. Elini uzatır, parmaklarını barmenin sakallarının içine sokarken konuşur; - ''Buranın yöneticisi senmisin?''. Sarışın, barmenin yüzünü iki eli ile okşarken adam yanıt verir; - ''Pek sayılmam''. Kadın ellerini barmenin sakallarından saçlarına kaydırırken gene kısık sesle fısıldar; - ''Bana yöneticiyi çağırabilirmisin hemen, ona söyleyeceklerim var''. Adamın nefesi kesilir; - ''Şu anda çağırmama imkan yok''. Tahrik olduğu artık iyice anlaşılmaktadır.. - ''Bana söyleyin, ben yardım edebilirim belki''. - ''Tabii edebilirsin'' der, sarışın iyice kısıklaştırdığı sesi ile; Bu sırada parmaklarını barmenin ağzına uzatmış, adamın onları emmesine de izin vermiştir.. - ''Tabii yardım edebilirsin hayatım Ona de'ki, bayanlar tuvaletinde, tuvalet kağıdı kalmamış!''...
Vantrolog Vantrolog eline geçirdiği kukla ile konuşuyor ve aptal sarışın fıkraları anlatıyormuş. Gösterisi biraz ilerledikten sonra birden orta sıralardan sarışın bir kadın ayağa kalkmış ve yüksek sesle; - ''Affedersiniz''. Bu çıkış üzerine Vantrolog ve kalabalık durmuşlar ve sarışına bakmaya başlamışlar. sarışın; - ''Görüyorum'ki sarışınların ne kadar aptal olduğuna dair şakalar yapmaktasınız, peki söylermisiniz, bu kanıya nereden vardınız tek suçumuz saçımızın rengi'mi yani, sizin bu yaptığınız ırkçılık olmuyor'mu? kadınların bir çoğunun sarışın olduğu ülkelerdeki kadınlara'da hakaret etmiş olmuyor musunuz? tanımadığınız bu kadar kadına ettiğiniz hakaretler sizi rahatsız etmiyor'mu?''. Bunun üzerine Vantrolog çok mahçup ve üzgün bir yüz ifadesiyle; - ''Şey, ben özür dilerim, sadece şaka yapıyordum. Eğer sizi''... Sarışın Vantrolog'un sözünü keser ve; - ''Ben sizle konuşmuyorum bayım. O elinizdeki küçük terbiyesiz adamla konuşuyorum! Siz onu Soygun Sarisin ile esmer de, köseyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermisler... Esmer bütün gece oturup plan yapmis... Sabah masanin üzerine kagitlari sermis, soygunu tüm ayrintilari ile sarisina anlatmis... -"Iyi anladin degil mi ?" diye de sormus. "Burasi küçük bir semt bankasi.. Bir tek güvenlik görevlisi var... İşi üç dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyecegim." Binmisler arabaya, gitmisler bankaya... Esmer motoru çalisir tutarak direksiyonda beklerken, sarisin bankaya girmis. 5 dk. geçmis...10 dk. geçmis... 15 dk. geçmis... Esmer korkmaya baslamis... Tam gaza basip kaçmaya karar vermisken, bankanin kapisi büyük bir gümbürtüyle sonuna kadar açilmis... Önde sarisin elinde bir ip... Ipin ucuna kasa baglanmis, sürükleye sürükleye arabaya kosmaya çalisiyor... Arkasindan güvenlik görevlisi "DUR" diye bagirarak ates ediyor... Ama kosamiyor... Çünkü pantolonu ve iç çamasiri dizlerinden asagiya inmis... Sarisin arabaya atlamis... Esmer gaza basmis ve öfkeyle seslenmis... -"Bir de bana plani tam anladigini söylemistin !.. " -"Anladim tabii..." -"Ben sana GÜVENLIK GÖREVLISINI BAGLA, KASAYI BOSALT demistim gerzek
Serinlemek Bir sarisin, bir kizil saçli ve bir esmer kadin çölün ortasinda arabayla yol almaktadirlar. Hava korkunç sicaktir. Arabanin motoru birden stop eder. Inip baktiklarinda, motoru tekrar çalistiramayacaklarini anlarlar. Mecburen çölde uzunca bir yürüyüs yapmalari gerektiginden, her biri arabadan birseyler alir. Esmer, bir sise su; kizil sacli bir paket bisküvi ve sarisin da arabanin kapisini söküp alir. Çölde yürümeye baslarlar ve bir süre sonra dinlenmek için mola verirler. Mola sirasinda sarisin ve esmer kadinlar kizil saçliya döner ve niye bir paket bisküvi aldigini sorarlar. - "Acikirsam yerim, diye düsündüm" cevabini verir kizil saçli "..çölde ne kadar yürüyecegimiz belli degil.." Hepsi de bunun çok mantikli oldugunu düsünür. Ve sonra sarisin kadinla kizil saçli olani esmere döner ve niye yanina bir sise su aldigini sorarlar. - "Eger susarsam, yanimda içecek birseyim olmasi gerektigini düsündüm.." diye cevaplar esmer kadin. Evet, bu çok akillica bir fikir, diye düsünür diger ikisi. En sonunda esmer ve kizil saçli kadinlar sarisina dönerler ve arabanin kapisini niçin söküp aldigini sorarlar. - "Şeyy.." der sarisin "..çok sicak olursa pencereyi açip serinlerim diye düsündüm de.."
Son 2 fikrayi 2 kere yazmissin
ya muhahaha ya hiç bu kadar gülmedim. en çok da o sarışın esprilerine koptum emeğine sağlık süper. devamı varsa bekleriz
gayet güzeller ^_^
Ulan bütün erkekler sarışın ister. elde edemediğiniz için de böyle laf atıonuz, çamurluonuz
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
Ulan bütün erkekler sarışın ister. elde edemediğiniz için de böyle laf atıonuz, çamurluonuz