cok zevkli bir oyun bu ya keşke cıksaydı aksam 10 dan sabah ezanına kadar oynamıstım ps2 de fight night round 3 ü
quote:Orijinalden alıntı: Tornado 4ı cok zevkli bir oyun bu ya keşke cıksaydı aksam 10 dan sabah ezanına kadar oynamıstım ps2 de fight night round 3 ü Ben hiç oynuyamadım
quote:Orijinalden alıntı: 5vtknmz quote:Orijinalden alıntı: Tornado 4ı cok zevkli bir oyun bu ya keşke cıksaydı aksam 10 dan sabah ezanına kadar oynamıstım ps2 de fight night round 3 ü Ben hiç oynuyamadım alışsan oynarsın analogla zor gibi ilk
quote:Orijinalden alıntı: Tornado 4ı quote:Orijinalden alıntı: 5vtknmz quote:Orijinalden alıntı: Tornado 4ı cok zevkli bir oyun bu ya keşke cıksaydı aksam 10 dan sabah ezanına kadar oynamıstım ps2 de fight night round 3 ü Ben hiç oynuyamadım alışsan oynarsın analogla zor gibi ilk Yok hiç oynamadım yani oyunu hiç yakından görmedim sadece videolarda..
quote:Orijinalden alıntı: 5vtknmz quote:Orijinalden alıntı: Tornado 4ı quote:Orijinalden alıntı: 5vtknmz quote:Orijinalden alıntı: Tornado 4ı cok zevkli bir oyun bu ya keşke cıksaydı aksam 10 dan sabah ezanına kadar oynamıstım ps2 de fight night round 3 ü Ben hiç oynuyamadım alışsan oynarsın analogla zor gibi ilk Yok hiç oynamadım yani oyunu hiç yakından görmedim sadece videolarda.. hee tama anladım