Oyuna giriyorum. Her girişte benden bi EA Hesabı girişi yapmamı istiyor. Hesabım yoktu yeni hesap oluşturuyorum fakat bu oluşturduğum hesaplada giriş yapamıyorum. Nasıl hesap oluşturucaz ve giriş yapıcaz başka türlü?
İkincisi ise oyuna her girişte oyun ayarlarını tekrar tekrar yapmammı gerekicek? Mesela kamerayı ayarlıyorum istediğim şekilde ama oyuna her girdiğimde Tele olarak eski haline dönmüş oluyor. Bunun olmaması için ne yapmalıyım?
bende gamerange ile oynarken yapıyor bunu,kişisel hiçbir ayarım ile oyunu oynayamıyorum,program deufult ayarlara geri getiriyor ve oyuna öyle sokuyor,misal benim yapmış olduğum özel taktikler yada oyuncu kadroları ile oynayamıyorum.Artık gameranger programındamı bir ayar var bilemiyorum ama normalde save ile alakalı bir sıkıntı yaşamadım.Oyunun başındaki EA hesabını her zaman skip derseniz ayarlarınız aynı kalmıyor,mecburen bir ea hesabı almak gerekiyor,benimde olduğundan bu problemi kendi mail adresimi girerek giderdim.
Ancak gamerange ile girdiğiniz oyunda save yapmak istiyorsanız bu mümkün değil,o anlamda yapacak bir şey yok şuan.
Mesele gameranger fln değil. Normal olarak oyunda yaşadığım bi sorun.
Hesap alıyorum ama doğru e-mail ve şifre girdiğim halde kabul etmiyor.
Ayarlarımı kullanamıyorum.
hesabı aldığınız yerin adresin burdakilink olduğuna eminmisiniz?
hesabınızı mail adresine gelecek aktivitasyon linki ile aktif hale getirdikden sonra girişinizi yapmanız lazım normal şartlarda.
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Oyuna giriyorum. Her girişte benden bi EA Hesabı girişi yapmamı istiyor. Hesabım yoktu yeni hesap oluşturuyorum fakat bu oluşturduğum hesaplada giriş yapamıyorum. Nasıl hesap oluşturucaz ve giriş yapıcaz başka türlü?
İkincisi ise oyuna her girişte oyun ayarlarını tekrar tekrar yapmammı gerekicek? Mesela kamerayı ayarlıyorum istediğim şekilde ama oyuna her girdiğimde Tele olarak eski haline dönmüş oluyor. Bunun olmaması için ne yapmalıyım?
ben hesap oluşturmadığım halde ayarlarım saklanıyor
Oyun acilirken aliskanlik oldugu icin okumadan devamli basarak basliyorsunuz ve oradaki secenege dikkat etmiyorsunuz, her seferinde default ayarlari yukluyorsunuz. Oyun acilirken sordugu soruya dikkat edin ve kaydettiginiz profil settinglerini secip onu yukleyerek aciniz...
Tesekkurler,
Hicks
Ayarlar saklanıyor şimdi Hesap aldım ve giriş yaptım.
Fakat başka bi sorunum var ki her girişten sonra benden CDKEY istiyor. Ve bu ekran her defasında geliyor. O ekrana doğru bir CDKEY girmek zorundamıyım?
Arkadaşlar ea hesabı almak paralı mı ? Alınca oyundaki kadro ve transfer güncellemelerini yapabiliyormuyuz ?
Ayrıca DH eskiden nasıldı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme