Bildirim
Fifa17 kaldırır mı yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
merhabalar kardeşim
işlemci ve ram fena değil ama ekran kartın hakkında bir yorum yapamıycam çünkü benim gt840m,ram 8gb, işlemci i5 4. nesil ama benm ekran kartı 4 serisi nvidia larda ortadaki rakam ekran kartı gücünü gösteriyo sanırım mesela senin 3 orta rakamı benim 4 ben orta ayarlarda rahat oynayabiliyorum. nette gt930m ile oynanış videolarına bakıp kıyaslayabilrsin ama sanki lowda oynarsın gibi geliyor yinede iyi araştır derim -
Kaldırmaz hocam. En düşük ayarlarda bile sıkıntı yaşarsınız. Kaldı ki sisteminiz mobil cihaz, laptop. Bileşenleri de güncel oyunlar için yeterli değil.
Size güncel bir masaüstü pc ya da konsol şart olmuş artık. En keyifli fifa deneyimi de konsolda yaşanır derim her zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X