Şimdi Ara

FIFA13 TSL Lisanslama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aylar önce Türkiye Süper Ligi hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na sanırım toplu mail atmıştık.
    Gelen kutumda bir mail gördüm. Zamanında sanırım dikkat etmemişim. Geri dönüş yapmışlar.
    Belki konu daha öncesinde açılmıştır diye baktım ama bulamadım.
    Mail İçeriği:

xxxxx Bey merhaba,

info@tudof.org email adresi Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu'na (TÜDOF) ait email adresidir. Sanırım Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaşmak istediniz.

Bilmenizi isteriz ki; yeni kurulmuş olan TÜDOF, FIFA 13 gibi Elektronik Sporlara ilgi duyan siz oyuncular için kuruldu. Elektronik Sporlarla ilgili lisanslama, hakemlik, turnuva ve organizasyon altyapılarının kurulması ve sizin gibi potansiyel e-sporcuların dijital oyunlarla profesyonel olarak ilgilenmelerinin sağlanması, TÜDOF'un önemli amaçlarından. Bu konu ile ilgili olarak çalışmalara başlandı; önümüzdeki aylarda kuralların netleşeceğini ve sizlerle paylaşacağını belirtebilirim. Bu sırada iletişim halinde kalalım. Yakında açılacak olan TÜDOF resmi web sitesini de lütfen takip edin.

Saygılarımla,
    Erdem Çelik
    TÜDOF Yönetim Kurulu Üyesi

• Creation Centre'dan STSL'yi indirdim.Fenerbahçe'yle bir unranked maç yaptım.Oyundan acayip keyif aldım.Keşke diyorum hala,keşke lisans sorunumuz olmasaydı.
  • Creation Centre'dan birşey indiremiyorum, hata verip duruyor. Ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Creation Centre'dan birşey indiremiyorum, hata verip duruyor. Ne yapmam lazım

bu Creation Centre dan Türkiye ligi indiriliyormu komple ? ve tamamen orjinal oyun yamasımı
  • gelen cevap maili Türkiye ligi'nin oyunda olup olmamasıyla alakalı değilki. yani yapımcı firmaya STSL'nin lisansı olsun diye bir girişimde bulunacaklarını ima etmemiş veya açıklamamış bence..

edit:

yinede paylaşım için teşekkürler TÜDOF çatısı altında çok güzel, eğlenceli turnuva ve etkinlikler biz ''E-Sporcuları'' (onların değimi ile ) bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 23 Ekim 2012; 9:14:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.