Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @dgkn39 hocam yer kalmadı ama eğer başlamadan çıkmak isteyen olursa 2. yedek olarak ta seni yazıyorum...

Ewet arkadaşlar Fikstürü oluşturdum...Lig başlayınca fikstürü 2şer maç 2şer maç olarak açıklayacağım we bu iki maç için 2 gün wericez..İsteyen bir günde isteyen 2 günde istediği gibi yapabilsin diye...Eğer maçları aksatmadan hızlı bir şekilde yaparsak dileğimize göre fikstürü hızlandırabiliriz de....

Takaslar dewam etmektedir..Birbirimizde eksik olan Psnleri ekleyelim bu arada...Takasları yarın bitirip Yarın akşam ligi başlatabiliriz..
  • inşaallah herkes maçlarını düzenli şekilde takip eder..teşekkürler tekrar kharonya ..
  • @bjkkartal85 hocam 4,5 yıldızlı takımlardan seçtim arsenal we liverpoolda 4,5 yıldız idi.. ama simdi bende takım isimlerine bakınca bana da marka değerleri diğerlerine göre çok daha iyi olan takımlarmış gibi geldi..Ama herşey para we marka değeri değil..Teknik direktörlerin önemi büyük ki Arsenali ben yöneteceğimden hedefim ilk 8e girebilmek
    @asparagas walla umarım kimse aksatmaz we gercekten keyifli bir lig yasarız asparagas..Asıl ben katılan herkese teşekkür ediyorum
  • @mcbtrcs seni ekliyorum psn'e yapalım bi ara maçımızı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

@mcbtrcs seni ekliyorum psn'e yapalım bi ara maçımızı...

hazırlık maçı mı?
  • hayır normal lig maçını kastetmiştim...

şimdi dikkat ettim yanlış görmüşüm ilk maçım onunla değilmiş asparagas ileymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 16 Mart 2009; 1:23:17 >
  • İlk maçım güçlü bir ekip ve galiba okuduklarıma göre güçlü bi rakip ile olacak. Liverpool (Quantum-C) . İlk maçlarımda zor rakiplerle oynamak iyidir aradan çıkarmış olurum zor maçları Bu arada Fiorentina ya haksızlık etmişim bugün deneme imkanı buldum çok da kötü değiller. Bu lig çok güzel geçecek çok
  • Evet Arkadaşlar ilk iki maçlar bugunden itibaren yapılabilir...Son gün 17 MART SALI gecesidir...18 MART ÇARŞAMBA 3 ve 4.hafta maçları AÇIKLANACAKTIR

Bu arada maçlarda atılan goller we görülen kırmızı kartlar not edilip açıklanacaktır..Direkt kırmızı kart 2 maç 2 sarıdan kırmızı 1 maç cezalı duruma düşecektir..

@blaktower Valencia ile imiş ilk maçım ben bugun her an müsaitim sen müsait olduğunda yapalım maçı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 16 Mart 2009; 11:33:36 >
  • @ bjkartal85 dostum müsait olunca yapalım maçlarımızı
  • iyi hadi hayırlısı..ama bişey sorucam home away olcakmı çünkü benim ilk maçım away ikinci maçım home yoksa orda yazdığı gibi değilde rast gele yapcaz dimi kim invite yaparsa.
  • Ewet güzel bir yere parmak bastın so say we all... Home away wardır...Fikstür home away'e göre yazmaktadır...Ona dikkat ederek oynarsak daha iyi olur arkadaşlar..Çünkü dewre 2 yarılı olcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Ewet güzel bir yere parmak bastın so say we all... Home away wardır...Fikstür home away'e göre yazmaktadır...Ona dikkat ederek oynarsak daha iyi olur arkadaşlar..Çünkü dewre 2 yarılı olcak...

bende o yüzden söyledim o zaman ona göre invite yaparız.
  • @leadri @so say we all pending request diyor hala lütfen bi bakın ve beni ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

@leadri @so say we all pending request diyor hala lütfen bi bakın ve beni ekleyin

tmm bn gündüz işteyim akşsam eve gidince eklerim.
  • fiorentina maçımızı yapalım
  • evet arkadalar ilk maçım vilereal 1 - roma 5 skorla ayrıldım deplasmana gelen seircimi utanırmadım teşkkürler tonimotto sarı kar yok villerealden godin ve rodriguez kırmızı kartla oyun dışı kaldılar goller pizarro taddei riise ve totti(2) villerealin tek sayısı rossiden geldi.
  • hadi hayırlı olsun....sarı kartların önemi olmadığını belirtirim..önemli olan kırmızı kartlardır....
    Tablomuz günceldir....
  • @blacktower35 akşam 9dan sonra müsait olcam 9dan sora maçımızı yaparız sende online olursan
  • tot. beklerim bugun ne zman uygunsun 6 7 gibi gelirim bn snvım var yrn ona calısıcam ilk
  • Liverpool şimdi PS3 e geçiyorum eğer rast gelemezsek akşam 8.30 gibi falan yaparız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.