Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum..Hasta olan NSA arkadaşımızın 2 maçı dışında sadece Quantum ile ylönenn in maçı eksik kaldı toplamda 3 maç yani....Birde tekrarı olacak yada 1-1 lik skorla tescillenecek maçımız war...O yüzden gelsin yeni fikstür!!!!!

Tablo günceldir....3 haftalık açıklanan fikstürün son günü 22 MART pazar gecesidir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

@ozitech asparagas forumdan 4 günlüğüne uzaklaştırma almış..psnde yazdı aynen iletiyorum...

asparagas:
    ben gerçi psnden ulaşmıştım arkadaşa içime sinmedi 1-0 lık galibiyet diye..ben uyarım size farketmez bana kalsa hatta 2.maçın devre arasında bitiriyordum o devam etmek istedi.yani 1-0 lık mağlubiyetimle bırakıyordum bile maçı.dediğim gibi ben gerekirse 1-0 mağlubiyete de razıyım 1-1 lik skor da uyar tekrardan maç da yapabiliriz.

@ozitech ne diyorsun 1-1 beraberlik yada yeniden maç makul gibi gozukuyor???? sen karar wer yani....

Biz aramızda anlaştık, maçı yeniden yapmaya karar verdik ve Alman derbisinde gülen taraf 4-2 ile Schalke 04 oldu.

Kuranyi (3)- Jones

Jensen- Diego

Asparagas arkadaşa teşekkür ediyorum ince davranışından ve hassasiyetinden dolayı.

Kendisine de maç sonrasında düzenlediğimiz ortak basın toplantısında söylediğim gibi bu galibiyet ile düşme hattında biraz nefes aldık

• hesabım bannlı değilmiş aslında anlamadım ben de her neyse sonuçta burdayım yazabiliyorum..tebrikler ozi güzel maçlardı..
  • evet karşımda 4te 4 yapmış daha önce hiç fifada karşılaşmadığım kapalı bir kutu olan a. madrid var farkda yiyebilirim ama bu seriyi sonlandırabilirim de bakalım neler olcak olimpiyat stadında
  • schalke 04 ün kazanması ligin alt tarafını karıştırdı.... İlk 8 hedefiyle yola çıkan Arsenalle puanları eşitleyen Schalke 04 Werderi yenmesiyle hiç te kolay lokma olmayacağını göstermiş oldu

Tablo günceldir....Eğer fikstürden herhangi bir rakibim bugun öğlene kadar müsaitse maç yapabilirim....

@bjkartal85 Leadriyi anlayamıyorum..Mini World Cup ta da finale kaldı hic yenilmeden..Diğer oyunculardan 5-0 4-0 gibi sonuclar alsamda leadri ile 3-2 3-1 gibi yenildim hep..Ama oyun sitilini çok tutuyorum öyle kolay goller peşinde olmuyor..we bir uyarı daha ceza sahasına yaklaşınca çalımı çok sewiyor we atıyor da
  • Gol krallığı için yarışanlara söylüyorum.Boşuna kasmayın benim fare nihat gol kralı olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Gol krallığı için yarışanlara söylüyorum.Boşuna kasmayın benim fare nihat gol kralı olacak

10 gol barajını başka geçen var mı:)

Edit:Varmış,ama 4 maçta 11 gol benim daha 3 maç 14 gol işte Torres farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 20 Mart 2009; 14:31:42 >

• bişey sorucam yıldızlara bakılmaksızın bu ligte en kötü takımla en iyi takım hangisi.. bakalım hangisi ligin dibinde hangisi şampiyon olucak
  • arkadslar bugun valencia ve villereal maclarını yapmak istiyorum ne zmana uygunsanız soyleyin
  • Az önce Villereal ile yaptım arkadaş 1 maçta 5 kırmızı kart gördüğünden 3-0 kazandım ancak daha önceside var,gerçekten çok sert oynadı anlam veremedim ,kırmızı kart yüzünden iptal olmadan önceki sonuç 10-0 dı ben bunu kabul ediyorum çünkü az gol atmadım

Liverpool 10-0 Villereal

9 Torres-1 Fabio Aurelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Az önce Villereal ile yaptım arkadaş 1 maçta 5 kırmızı kart gördüğünden 3-0 kazandım ancak daha önceside var,gerçekten çok sert oynadı anlam veremedim ,kırmızı kart yüzünden iptal olmadan önceki sonuç 10-0 dı ben bunu kabul ediyorum çünkü az gol atmadım

Liverpool 10-0 Villereal

9 Torres-1 Fabio Aurelio

arkadaş galiba çok kızmış ama olur böyle şeyler bende fifa 2 ay önce başladım 7-0 falan yeniliyordum ama böyle davranışlar sergilemedim buda insanın keyfini kaçırıyor tabi sonuçta oyun direktende döner çizgidende çıkar hakemede çarpar 10-0 da biter sonuçta oyun arkadaşlar keyif kaçırmayalım yada 5-4-1 oynayalım

• quote:

Az önce Villereal ile yaptım arkadaş 1 maçta 5 kırmızı kart gördüğünden 3-0 kazandım ancak daha önceside var,gerçekten çok sert oynadı anlam veremedim ,kırmızı kart yüzünden iptal olmadan önceki sonuç 10-0 dı ben bunu kabul ediyorum çünkü az gol atmadım

Liverpool 10-0 Villereal

9 Torres-1 Fabio Aurelio

Şakacı seniiiii :D adam artislikte yapıyor 10 tane attı diyeee diğer maça görücem erdem seni

• quantum egosunu tatmin ediyo bu ligde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quantum egosunu tatmin ediyo bu ligde

quantum sayesinde millet fifa öğreniyor
  • quote:

İlla 10 mu atalım sana da,Kanouteymiş peeh

Hazırlık maçı için ekleyebilirsiniz arkadaşlar,siz galatasarayı alırsanız ben hamburg'u alırım söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 20 Mart 2009; 15:42:27 >

• quote:

quote:

yukardada gözüktüğü gibi sadece gülüyorum...

bla bla bla

• quote:

quote:

quote:

yukardada gözüktüğü gibi sadece gülüyorum...

bla bla bla

Seninle maçımı son haftaya saklıyorum,ilk devrenin liderlik maçı olacak bir bakıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 20 Mart 2009; 15:44:47 >

• almışsın altına liverpool'u ligin en güçlü takımını kalkıp hava yapıosun

bu ne pişkinlik kardeşimmmm
  • quote:

almışsın altına liverpool'u ligin en güçlü takımını kalkıp hava yapıosun

bu ne pişkinlik kardeşimmmm

Ya sen öyle san,şimdi kız mesaj attı moralim yüksekti ondan 10 tane attım,dua et ki kız mesaj atmasın senle maç yaptığımız zaman

• ville. 2 - 2man. cty golleri km attı htrlamıyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.