< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9021. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Hiç anlamadım hocam yazdıklarını ama umarım soruna cevabı olan vardır
-
MOO'ya pas plus olan bir kart çek, SNT'ye hızlı forvet.
L1 ile forveti koştur, 10 numara mevkisindeki oyuncuyla üçgen spamla.
-
Valla tekrar okudum. Çok net ifade etmişim gibi geldi bana 😃 Herhalde daha önceden çoklu oynamadığınız için anlayamadınız. Toty sonrası umarım rivals girersiniz. Kadroya yazık oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bir paket sayılmaz ancak 1-2 hafta rivals-wl atarsanız ortalama bir kadro kurarsınız rahatlıkla
-
Rivals da 35 puan topladım yeni gelen güncelleme ile.
oyun şuan berbat halde daha kötü olmuş her maç toplamda çift haneli skorlar div1 de oynadım bu arada herkesin kadrosu da çok uçuk tabii bilemiyorum aşırı bunaldım oynarken
-
Div 1 rezalet, her maç rulete dönmüş. Sene başındaki gibi speed boostu uçurmuşlar. Kademeye girmek için switch atmaktan yorulup kapadım 35'i beklemeden.
Geçen yıl çizgiye in cut back ara vardı bu yıl boşluk yakalayıp speed boost yap. Bir türlü denge bulamıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Real Madrid maçında Arda ve Endrick maçı aldılar show yaptılar bu da don carlo ya mesaj olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
35 puan kastım bir hesabı div1'de. 4 kere 10 yedim, hiçbir gol sevincini geçmiyorlar uzuyor da uzuyor süre.
herkese allah kolaylık versin.
atak, bitince haydi iyi savunma diyorsun basket maçı gibi. 8-2den falan maç çevirdiğim oldu, 7-5 biten devre falanda oldu.
-
Remember evo için bu kartı yapacağım sanırım fikrinizi alabilirmiyim.
www.futbin.com
Jordy Makengo Evolution 2 EA FC 25 - 87 - Rating and Price | FUTBINhttps://www.futbin.com/25/player/56194_96/jordy-makengo
Ayrıca toty evo 2. Kısmı henüz açılmadı değil mi futbin de evo yapılmış hesaplar görüyorum ama bende yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tek kelimeyle oyunun ağzına sıçmışlar. Defans yapamıyorum şu an. Vasat oyuncular oyunu oynamasın, para harcamayanları oyundan elemek için güncelleme yapmışlar. Div 3'ten düşme olsa düşeceğim o derece. Maç kazanamıyorum şu an.
Defansı otomatik yapıyor, böyle defans olmaz bilmem ne diye ağlayanlar kına yakabilir. Kalburüstü ve pro oyuncular dışında kimse oynamasın diye ellerinden geleni yapmışlar. Esas bokluğu WL'de görecek herkes.
-
FIFA 14'ten beri oynuyorum, paketleri bu akşam mı açmalı yoksa Perşembe günü mü bilemiyorum hâlâ.
Aynen doğru söylûyorsun. Defans inanılmaz manuele dönmüş. Çok yoruyor. Dün gece switch atıp boşluk kapatmaktan canım çıktı 😃
Gayet iyi kart tek sıkıntısı stamina ve relentless olmaması.
-
Orta sahanın hiçbiri meta değil ama barnes da artık meta değil. R10 her zaman önceliklidir.
İkisini de yapacak zamanın var bence bekle biraz daha. Toty zamanı daha makul sbcler gelebilir. Ben paketleri tüm totyler pakette olduğunda açmayı düşünüyorum ama baya düşecektir şans. EA kıstıkça kısar. Zaten böyle düşünen de baya kişi olduğundan paket şansının düşmesi normal yoksa herkese toty çıkacak.
Oyunu bayadır ciddi anlamda oynamıyorum yani paket veren şeyleri yapmak için giriyorum rush vs atıyorum satılamazlarla squad battle vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme 7 ye kadar benim herşey iyi di son 2 aydır son güncelleme 8 herşeyi berbat etti benim açımdan
Defansif oyuncuları saldiranlari yakalayamicakmis blok aralarını açarsan defansi etkisiz lestirirsen yakalayamaz zaten mekanik olarak momentum yükselttik demiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X