Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
185.013
Cevap
821
Favori
6.501.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukn16

Beyler ben yeni sayilirim kendime kadro kurdum ama bazi oyuncularin finisher maestro gibi ozelligi oluyor faydasi varmi bide lacivert rengi kartlar goruyorum bunlarin farki ne

Soruma cevap verebilcek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekli dosyada bulabilirsin. Her kart en az farklı iki özelliğini arttırır oyuncunun. Hangisini basacağına oyuncunun özelliklerine göre karar verirsin
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Arkadaşlar ps fut kadrom nasıl ? Farklı önerileriniz tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikdonguselloser

Oyunun oynanırlığı gerçekten mükemmel olmuş. Tam bir simülasyon ama eleştirmeden edemiycem. Takım kimyası olayı saçma olmuş. 10 sene ingilterede oynamış drogba'nın ingiltere ligi oyuncularıyla kimyasının tutmaması tam bir saçmalık. Bir de teknik direktörlere pas, şut, defans özelliği eklenmeli bence. Mesela guardiola teknik direktör olursa takımın pası %3 artmalı. Ayrıca oyuncularımın genel istatistiklerini tutsaymış iyi olurmuş. Genel ortalaması 6,5 altı olan oyuncuları elde tutmazdım. Orta saha ve forvet oyuncularını gol ve asist sayısına göre değerlendirebiliyorum ama defans oyuncularının puan ortalamasını görsem iyi olurdu.

Bir de cech nasıl olmuş öyle ya. Adama gol atamıyorum. Ben sergio ramos ve thiagı silva kullandığım için cech i kaleye koyamıyorum. Dediğim gibi kimya olayı bence çok saçma. Hayalimdeki takımı kuranıyorum

Bence kimya olayına hiiiççç takılma.. bazısı karşıma çıkıyor adamın takımnda mevkiiler arası yeşil yok alayı kıp kırmızı.. adam bir oynuyor bir oynuyor.. o zaman anlıyorum ki bu kimya filan hikaye.. o yüzden kimi kaleye istersen koy derim..

• kimya olayı biraz da kadro kurulurken işi daha eğlenceli bir hale getirmek üzerine kurulmuş bir şey gibi geldi bana. yani atıyorum herkeste dünya karması kıvamında kadrolar olsa; kadro kurmak, oynamak ve kazanmak çok daha kolay olurdu sanki

açıkçası ben de pek kimya olayına inanmıyorum. benimki 100 ve ispanya kadrom var. karşıma 45 birisi çıkıyor ve güzelce tokatlyor beni. yani olay gene sizde bitiyor. ilerleyen oyunlarda biraz daha önem verseler daha iyi olacak bana göre kimya işine
  • asparuh kullanıcısına yanıt
    Aslında istediğim cevabı aldım. Benim takımım zaten 80 90 kimya yakalıyor. O kadarı yeter mi diye soracaktım :) illa 100 olmasına gerek yok yani

• demento kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam hem eğlenceli hale getirmek için hemde çok güçsüz takımların kimyası yüksek olursa iyi oynaması için yapılmış birşey olabilir. Bir yerde okumuştum oyuncunun kimyası 10 olursa özellikleri birer puan artıyor diye. Başka bir etkisi olduğuna inanmıyorum inanmak istemiyorum.

• web app e giremeyen var mı benim gibi, bakımda diyor 3-4 gündür bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikdonguselloser

Haklısın hocam hem eğlenceli hale getirmek için hemde çok güçsüz takımların kimyası yüksek olursa iyi oynaması için yapılmış birşey olabilir. Bir yerde okumuştum oyuncunun kimyası 10 olursa özellikleri birer puan artıyor diye. Başka bir etkisi olduğuna inanmıyorum inanmak istemiyorum.

kimya tamamen chem kartlarini aktif etmk icin gecerli ornegin hunter chem bastin adama kimya 7 altindaysa o karttan tam verim alamiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: janot

web app e giremeyen var mı benim gibi, bakımda diyor 3-4 gündür bende

Sabahtan beri yok.. Çalışmıyor
  • Beyler topu rakipten alamıyorum. İki pres yapınca dağılıyorum. Hangi taktiği dizilişi denediysem işe yaramadı. Dortmund. Real. Bayern, barca hepsinin taktiğini denedim aşağı yukarı

• arkadaşlar merhaba, fifa 12den beri ut oynuyorum, bi ara pack açıp bırakmıştım fakat tekrar yavaştan başlama kararı aldım.şu an hiç coinim yok 10 15 k ps3 platformunda borç verebilecek varmı tekrar geri öderim 1 2 gün içinde
  • rkadaşlar merhaba, fifa 12den beri ut oynuyorum, bi ara pack açıp bırakmıştım fakat tekrar yavaştan başlama kararı aldım.şu an hiç coinim yok 10 15 k ps3 platformunda borç verebilecek varmı tekrar geri öderim 1 2 gün içinde
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaywalker78 -- 30 Nisan 2014; 2:39:25 >
  • Haftalardır maç sonlarında DNF almaktan yakınıyordum. Bu aldığım DNF'lerin kaynağının ne olduğundan şu anda tam olarak eminim:

PS3'te hile yapılıyor.

Kanıtı:
    Electronic Arts Inc.
    FIFA 20 - Soccer Video Game - EA SPORTS Official Site.
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/history/PS3/Madz_Dimon

En son maç yaptığım bu şahsın bütün maçları, rakiplerinin oyundan düşmüş olması nedeniyle 3 - 0 hükmen bitmiş. Maç sırasında da düşünüyordum, nasıl olur da bu adam Div 1'de oynar diye

Bu hile çok büyük sıklıkla maç sonlarında çalışıyor olmalı. Devre arasında da bu şekilde oyundan düştüğüm oldu. Bu son eleman da devre arasında düşürdü.

PS4'te aynı durum var mı? Yoksa eğer PS4 almak için bir sebep daha doğacak benim için. Böyle deyince de PS4 aldırmak için kasten hile olmasına izin veriyorlar gibi bir düşünce belirdi zihnimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 5 Mayıs 2014; 16:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Haftalardır maç sonlarında DNF almaktan yakınıyordum. Bu aldığım DNF'lerin kaynağının ne olduğundan şu anda tam olarak eminim:

PS3'te hile yapılıyor.

Kanıtı:http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/history/PS3/Madz_Dimon

En son maç yaptığım bu şahsın bütün maçları, rakiplerinin oyundan düşmüş olması nedeniyle 3 - 0 hükmen bitmiş. Maç sırasında da düşünüyordum, nasıl olur da bu adam Div 1'de oynar diye

Bu hile çok büyük sıklıkla maç sonlarında çalışıyor olmalı. Devre arasında da bu şekilde oyundan düştüğüm oldu. Bu son eleman da devre arasında düşürdü.

PS4'te aynı durum var mı? Yoksa eğer PS4 almak için bir sebep daha doğacak benim için. Böyle deyince de PS4 aldırmak için kasten hile olmasına izin veriyorlar gibi bir düşünce belirdi zihnimde

şu ana kadar beni oyundan düşürerek hile ile maç kazanmaya çalışan 4-5 kişi oldu, fakat her defasında oyun ana ekrana döndüğünde maç oynanmamış sayıldı, yani bu adamlar hedeflerine ulaşamadılar, bu 4-5 kişi içinden 2 tanesi saçma sapan bronz kadro sahibiydi, zaten takımını maç başlamadan görür görmez hile yapacağını anladım, acaba ne olacak diye bekledim ve yine de beni yenik saymadı.

fakat şöyle bir durum var, oyunun kendi içinde dinamikleri var, 3-4 defa son maçımda kümede kalacakken yada üst lige çıkacakken DNF hatası aldım, her seferinde yenik sayıldım, bunu kesinlikle ama kesinlikle rakiplerim yapmadı bundan %100 eminim, çünkü rakiplerin son derece normal kadroları vardı ve son derece standart oynuyorlardı, senin kaderini çoğu zaman ilk 3 maçtan sonra EA'nın geliştirdiği yapay zeka belirliyor, ne yaparsan yap kümede kalamıyorsun bundan %1000 eminim, yoksa 1 maçta 4-5 topum direkten dönmezdi.

özetle PS4'te rakipten kaynaklanan hile yok ama EA'dan kaynaklanan hile var, birde bu oyun gerçekten PS4 te oynanır, adamlar oyunu PS4 için yapmışlar belli ki.

• Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    Ben de şampiyonluğa gidiyordum bu son maçta. Maçı kazansaydım eğer kümede kalmayı da garantiliyordum. Ama bu DNF sorunu her zaman için böyle kritik maçlarda başıma gelmiyor.

Bence EA sunucularından kaynaklanan bir açık var ve bunu anlayanlar bir şekilde kullanıyorlar. Kadroları iyi olsun kötü olsun fark etmiyor, adamlar kolay yoldan kazanabileceksem niye uğraşayım mantığındalar.

Menü geçişlerinde de bu düşmeler oluyor ve birkaç kez bu açık benim lehime de işledi. Menü geçiş süresi 0'a gelmiş olmasına rağmen oyun, sanki halen süre varmış gibi bekletti ve sonunda maçı kazanmış sayıldım. Rakibimin istatistik sayfasına baktığımda ise onun kaybettiğini gördüm. Bu olayın PS3'te olmasının nedeni de bence, senin de söylediğin gibi, oyunun PS4 için tasarlanmış olması ve PS3'teki açıkların kapatılmaması.
  • ea dan bu sene nefret ettim senenin başından beri markette saçma sapan sorunlar vardı. tam onu düzeltiler, şimdide maç kazanıyorum, bağlantı hatası diyor zart diyor zırt diyor ultimate teamdan çıkıyor. sonra dnf. valla oyundan iyice soğudum.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    hayır aynı sorun ps4 dede var.
  • Momentumun tekrar baş gösterdiği zamandır, bu zaman. Div1 den div4 e kadar düştüm inat ettim kadromu bozmıycam. Bakalım ne kadar düşecek. En son maç rakıbımle degil fıfayla maç yaptım resmen ve ecel terleri dökerek 1 0 kazandım. İste maç sonunda rakıbımın oyuncu değerlendirmesi ve kimyası. Defansda kyle walker ramosdan daha ıyı oynadı.
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.