Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (2847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kursatfb08 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
186.066
Cevap
829
Favori
6.583.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28452846284728482849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 91 lik pirlo deneyenlerden yorum bekliyorum.

Teşekkürler

Bpl oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a beyler. çoooooooooook uzun zamandır pc de hileden bıktığım için pc ye fifa 18 almadım konsol alıp dönmek istiyordum FUT ortamına. Dün ps4pro aldım eve gelip fifa18 i bi kaç oyunla beraber aldım. şuan download sürüyor 30gb indi 17gb kaldı. icon edition aldım 8000fifa points ile geliyormuş. TOTY gelince pack açmayı düşünüyorm,ne zaman geleceğini bilen var mı? bir de şu icon kartlar hergün her saat düşüyor mu packlerden yoksa belli zamanlarda etkinliklerle mi koyuyorlar paketlere? forumda da oyunda da uzun zamandır takılıyordum zaten ama pc den PS4 e geçince bilmediğimiz sulara girmiş olduk yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. eklemek isteyen olursa da ; Psn : masamanci
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    pasları tek kelimeyle efsane , defansif olarak birebirde dirençli sayılır standing tackle 'ı hoşuma gitti fakat staminası 60 dk çıkartıyor pirlo seven biri olarak hoşuma gitti ama fantezi oyuncusu ikinci yarı oyuna alıp keyfini çıkarıcaksın ilk 11 de başlatmam zaten chem tutturmak da biraz sıkıntı bpl de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

quote:

quote:

quote:

Pirlo 91 ovr ama rakipde 92 ile ovr gozukuyor baska bir Pirlo mu var

Oyunda en yüksek Pirlo kartı 91 Pirlo yükseltme gibi bir şey yoksa olması mümkün değil.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Kart rengi neydi oyuncuda yükseltmeler yani antremanların perfromansları etkileme gibi bir durumu var mı bunu oyuncu kadrosunda görmüyoruz ama bu performanslarda mı gördünüz 92 olduğunu yani o basılan antreman kartları mı etkiledi acaba yada bir yükseltme mi söz konusu başka mümkün değil diye düşünüyorum.

2.yari aldi kart rengini goremedim. WL maciydi zaten antreman kartida basamaz. Klasik Fifa ya

Onda kesin bir idlik var kesin anlamadım ama normal birşey değil o

• Yeni gelen pirlo ile ilgili bir yorum da benden. Rakibimde vardı az önce. 6 golün 4 ünü attı heralde. Rui costa falan halt etmiş yanında. Boş görmesin 25 metreden vurduğu giriyor. Oyunun saçmalamaya başladığı iyice netleşti bende. Bu sene yeni başladığım futa heralde bir süre sonra veda edip bir daha da başlamam. Bu şirketin bizi böyle kullanmasına izin vermek doğru gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cighost

Burada o futbolcu kim bu futbolcu kim diyenleri anlamazdım bi türlü şimdi ben diyorum bu alessandri kim kariyeri ne belediye seçimde dağıtmış sanki herkesde var tutulmuyor bu top sürüş bu hız bu plase bu sol ayak messide yok maşallah

Bu adam bu kadar iyiyse MlS'de ne işi var diye soruyor insan kendi kendine. PR çalışması bunlar, menejerleriyle anlaşmalı, mesela bu sene Bakayoko da öyle.
  • yunuscan86 kullanıcısına yanıt
    Eyv.

Herhalde staminası düşük.

Beni tek düşündüren bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

oyunu bırakıyorum .

kimse kusura bakmasın 500 k lık italya kadromdaki adamlar pas atamıyor 55lik bronz oyuncu gibi oynuyorlar karşıya 100k lık ingiltere takımı geliyor adam rashford sturridge dele alliyle iş bitiriyor.

böyle oyun olmaz olsun, sırf anlaşması var diye böyle bir şey yapılmaz daha da sinir krizi geçiremem heralde.

madem bu futbol oyunu ise en iyi oynayan takımı kaliteli olan kazanır kardeşim böyle bir şey olamaz

Yok sadece iyi bir takıma sahip olmak yeterli değil önemli olan bu sahip olduğun kadroyu iyi yönetmek iyi oynamak önemli ha şu var en iyileri alıp yardırmak iyi oynamak değil bundan şikayetçiysen evet bu oyunun rezalet bir hatası bronz hızlı oyuncuları koyunca felan senin oyuncular sapıtıyor sanki karşı oyuncular ile uyum sağlamak için senin elindekilerin overalı felan düşüyor gibi oluyor oyun ilk yarı hızlı 2.yarı senin oyuncular ağırlaşıyor evet oyun tam bir psikolojik deney ve şunu kesin gördüm ilk 10 dakika kesinlikle gol atmayın oyun sizi çok üstün görüp zorluk seviyesin artırıyor size karşı aman ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Burada o futbolcu kim bu futbolcu kim diyenleri anlamazdım bi türlü şimdi ben diyorum bu alessandri kim kariyeri ne belediye seçimde dağıtmış sanki herkesde var tutulmuyor bu top sürüş bu hız bu plase bu sol ayak messide yok maşallah

Bu adam bu kadar iyiyse MlS'de ne işi var diye soruyor insan kendi kendine. PR çalışması bunlar, menejerleriyle anlaşmalı, mesela bu sene Bakayoko da öyle.

MLS EA kanada Abd ortaklığı bu sene eklenen Mls broadcasti Los Angeles stadı yani zor değil bunların olmaıs giovinco bile iyi pek oyuncu şişirilmiş balon zaten sonuçta bir robot modeli oluşturuyorsun ve özellikleri belirliyorsun proclubtaki gibi yani hangi oyuncu gerçek değerini buluyor ki bu oyunda.

• EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
    60-90 k aralığında fransız forvet alacağım, ben yedder en iyisi gibi duruyor traitsleri falan? tabi aralarından tek ben yedderle oynamadım ondan birşey diyemiyorum,siz hangisini alırdınız.
  • Şu ana kadar en zevk aldığım kadro😊

• quote:

Orijinalden alıntı: kursunnkalem

Şu ana kadar en zevk aldığım kadro😊

Dostum bu kırmızı bağlantılar hiç bir şekilde oyuncunun performansını etkilemiyor mu acaba?
    Tmm 10 chem görünüyor ama tırsıyorum hep nedense :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

MLS EA kanada Abd ortaklığı bu sene eklenen Mls broadcasti Los Angeles stadı yani zor değil bunların olmaıs giovinco bile iyi pek oyuncu şişirilmiş balon zaten sonuçta bir robot modeli oluşturuyorsun ve özellikleri belirliyorsun proclubtaki gibi yani hangi oyuncu gerçek değerini buluyor ki bu oyunda.

Abdye futbolu sevdirme çalışmaları bunlar.

• 4 1 2 1 2 taktigini bu wlde kullaniyorm güzel ama defans sıkıntım var bu taktiği kulanip defans sorunu yasamayan var mı? Oyunculara agresif mi bastiriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: llAkabell

60-90 k aralığında fransız forvet alacağım, ben yedder en iyisi gibi duruyor traitsleri falan? tabi aralarından tek ben yedderle oynamadım ondan birşey diyemiyorum,siz hangisini alırdınız.

Mbappe

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    bir yorum da ben yapmak istiyorum. sırf pirlo için sıfırdan italyan kadrosu kurdum, yani kimya problemi olmadan oynatıyorum. 4-3-3(5)in defansif ortasahası olarak oynuyor. çok zorlamadığınız sürece pasları muhteşem. hatta bir kere kendi yarı alanımdan ara pasla asist yaptı. duran toplarda çok iyi. özellikle kornerlerde ilk kez direkt ortayla gol atmaya başladım. stamina konusuna gelirsek ben 90 dk iki maç arka arkaya oynatıyorum, problem olduğunu düşünmüyorum. fakat ben topa çok sahip olarak oynadığım için maç içinde çok fazla ileri geri gitmek zorunda kalmıyor, bir de bende kimya problemi yok ondan olabilir.

edit: şutları atlamışım. ceza sahası çevresinden çok iyi vuruyor. ceza sahası içinde de karşı karşıya sakince köşelere bırakabildim birkaç kez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 24 Aralık 2017; 19:57:54 >
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Başarılar

• rose - buffon - fabinho geldi
    çöp
  • Beyler iki maçtır aşırı lag var bende. Bağlantı yeşil olmasına rağmen. Nasıl bir şey bu ? Yani adamlar hareket etmyor lagdan dolayı dolayısıyla 4-0 fln yenildim iki maçı da böyle bir saçmalık olamaz

• 
Sayfa: önceki 28452846284728482849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.