Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kafalardansekentop Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
172.643
Cevap
784
Favori
6.099.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Parmaklarım yara olmak üzere haftasonu ligi yüzünden. Yok arkadaş haftaya oynamam ben bunu. Tüm haftasonu gitti 40 maç nedir.

    Hanımı görmüyorum 2 gündür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fut online sezon'da 1-0 yenik durumda ilk devreyre girdim.Hesaptan çıkış yaptınız dedi bağlantı gitti 3-0 yenik sayılmışım.Bu hileci çakallar beni karşı taraftan çıkış yaptırabilir mi ? Bu olabiliyorsa yuh artık derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draft'da bu glitch'i kullanan bir çok kişi var hatta birisi de yapmayı denedi ama gol atamadı maçı 3-1 kazandım düdük çaldı ve bir kaç saniye donmanın ardından UT'den çıkış yaptı oyun serverdan çıktı tekrar girdiğimde ise 3-0 yenik sayılmışım. Bunu bir kullanıcın yapabileceğini sanmıyorum farklı birşey var ama gerçekten merak ettim. Diğer glitch normal golü atıyorsun veya yesen dahi o edepsizliği yapıyorsun işe de yarıyor ama bu serverdan atması biraz daha farklı durum.

    Bu arada kimse perma ban, yapanların hepsi banlanacak diye kendisini avutmasın. Pokemon oynayanlar bilir resmen mobil'de GOTY olacakken bir anda hile işin içine karışında oyunu herkes bıraktı ve Niantic hiç bir şekilde önlem alamadı. Önce sözde perma ban attıklarını söyledi ama oyunu legal oynayan insanlarıda banladılar çünkü bunu yapan 1-2 kişi değil yüzbinlerce kişiydi tek tek uğraşamadılar.

    EA'de aynısını yapıcak sadece gelen şikayetler doğrultusunda accountları kontrol ederler içlerinden 1-2 tanesini banlarlar ve screenshot'larını internete yaymaya başlarlar "bakın arkadaşlar banlandım yapmayın" diye. Bunu yapan şuan binlerce kişi var hiçbir şekilde tek tek oturup kontrol edemezler, hiçbir firma etmez. WoW'dan bahsetmeyin şuan hala kullananlar çatır çatır kullanıyor orada da :)

    EA bu glitch'e muhtemelen bir çözüm bulacak kısa bir zamanda ama o zamana kadar insanlar çatır çatır packleri açmış olacak :)



    Bu arada FUT Champions'da inanılmaz bir eşleşme sorunu var. Bu oyunu bu kadar insan oynuyor binlerce kişi elbet bu kişilerin arasında benim gibi 4 yıldızlı takımla oynayan oyuncular da var ve bildiğim kadarıyla Champions'da division sistemi kaale alınmıyor buna rağmen neden karşıma 1M, 1,5M'lik kadroları veriyor anlamıyorum. Cahill ile Matip - Aguero ile Vardy'nin peşinden koşmaya çalışıyor haldır haldır. Biraz denge lazım. Bu hafta'da iyi tokatladılar bizi, şamar oğlanına döndük yahu 2 haftadır :) muhtemelen 20win göremeyeceğiz yine.




  • Div2-3 arası asansör olmuştum,Div2 de tokatlanıyordum bildiğin,kadrolarımdaki radikal değişikliklerle div2 title ı 1 puanla kaçırarak Div1'e yükseldim ve tam olarak vize zamanında ilk defa Weekend League'e katılmaya hak kazandım bakalım oynayabilecek miyim.Taktikler ve kendine uygun oyuncular bulmak gerçekten çok önemli nasıl oynayacağına karar verip en uygun taktiği bulana kadar denemek lazım kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sbc için chrmistry yi en kolay nasıl arttırıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • buda benden gelsin dostlar. iyi seyirler.
  • Dün gece itibariyle futtan ayrıldım. Higuainli, dybalalı, barzaglili kadroyu satıp hepsiyle paket açtım fantazi için. Neredeyse 500000 k lık paketten bi halt cıkmadı. Futu silme kararını oyunun saçmalıkları yüzünden aldım. 84-85 raitingli kadro karşısına takom kimyası yerlerde adamlar geliyor çatır çatır oynayıp 4-5 gol arıp gidiyor adamlar. Hele haftasonları oyunun hızı öyle bir artıyorki adamları turmak savunma yapmak mümkün değil. Mesel dün yediğim gollerin yarısını kendi sahasından yardırıp gelen adamlardan yedim. Sinir hastası eder bu oyun insanı. Arada bir oynayıp stres atalım diyoruz daha çok stres oluyoruz arkadaş. Kendi adıma bir daha fut oynamam oynayanlara da allah sabır versin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bafilli -- 30 Ekim 2016; 10:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Psn'e giremeyen var mı geceden beri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde halloween mertesacker var satısa koyarken hata veriyor. Sorun nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Aynen.geçen hafta sonu aynısını yazmıştım .. 10-20 olsun ama 40 çok fazla. 20 dk dan 800 dk yani 15 saat..48 saat hafta sonunun 15 saatini oyuna ayırmak manyaklık.. 6 ay sonra 5 kurus etmeyecek kadrolar için insanlar hayatlarından feragat ediyor..
    Bi de 15 saat aynı şekilde sabit kalıp boyun eklem ağrısı da cabası. O yuzden gerek yok..
    Zaten enayi ea iptal ettiği deluxe pack hediyelerini sağolsun her hafta ptesi hesabıma yolluyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satacapım o olacak eninde sonunda oyunu. Ultimate team modunda her maçta mı delay olur ya. Bu kadar top sürme yetisi gerektiren bir oyunda delay olunca da kendi oyunu mu oynayamıyorum kanser geçirtiyor oyun. Zaten yapacak başka birşey kalmadı oyunda içerik tükendi resmen. Divisionlarda tüm modlarda en üste çıkınca bir ödül sistemi de yok. Ben zaten ultimate team içinde de en üst klansmana çıkıp şampiyon olduktan sonra ne yapayım daha iyi oyuncuları. Az çok iki maç atalım diye giriyoruz gecikmeden dolayı oyun oynanmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Parmaklarım yara olmak üzere haftasonu ligi yüzünden. Yok arkadaş haftaya oynamam ben bunu. Tüm haftasonu gitti 40 maç nedir.

    Hanımı görmüyorum 2 gündür

    Bizim ki hayatta izin vermez. O yüzden ben hafta sonu ligi hiç takılmıyorum, lige devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bafilli

    Dün gece itibariyle futtan ayrıldım. Higuainli, dybalalı, barzaglili kadroyu satıp hepsiyle paket açtım fantazi için. Neredeyse 500000 k lık paketten bi halt cıkmadı. Futu silme kararını oyunun saçmalıkları yüzünden aldım. 84-85 raitingli kadro karşısına takom kimyası yerlerde adamlar geliyor çatır çatır oynayıp 4-5 gol arıp gidiyor adamlar. Hele haftasonları oyunun hızı öyle bir artıyorki adamları turmak savunma yapmak mümkün değil. Mesel dün yediğim gollerin yarısını kendi sahasından yardırıp gelen adamlardan yedim. Sinir hastası eder bu oyun insanı. Arada bir oynayıp stres atalım diyoruz daha çok stres oluyoruz arkadaş. Kendi adıma bir daha fut oynamam oynayanlara da allah sabır versin..

    Ayni sikinti bende var hocam bazen oyunu satsam diyorum ama 350 tl verdim Deluxe Edition aldim. O yuzden kiyamiyorum ama
    Oynarken sinir hastasi oluyorum. Deluxe oldugu icin her hafta jumbo premiium paket veriyor ama ondan da sacma
    Sapan oyuncular cikiyor. Zaten kadro kurmaninda bir onemi yok takiminda gumus ve bronz oyuncular olan adamlar 3-4 gol atiyorlar. Sinirden actim yolculuk modunu oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam allah sabır versin ne diyeyim. Oyun keyif için oynanır biz resmen sinir stres oluyoruz. Hani bir iki maçta momemtum olur falan boş verirsin. Ama yok her maç aynı hikaye, bazı maçlarda ilk devre 3-0 önde bitiriyorum. İkinci yarı dakikalar 60-70 arası sacma sapan bir gol oluyor o vakit seyreyle cümbüşü adam 3-3 ü yakalıyor hatta bazı maçlarda öne bile geçiyor. Bi de üzerine günlerce kasıp coins yapıyorsun takım kuruyorsun kağıt üzerinde müthiş takım, değeri 500.000 coins, ama dediğim gibi adam 15 bin coinse kurduğu takımla çatır çatır yardırıp kazanıyor. Anlmadığım defansta Chellini, Barzagli, orta alanda Medel, Khedira fibi defansif yönü kuvvetli adamlar varken 77 reytingli adamlar bunları nasıl amatör oyuncu haline getiriyor. Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp oynamayı bilmiyorusnux edebiyatı yaparlar ama mesele o değil, oyunculuğum da dena değildir en azından 2-3 üncü klasmanlarda gider gelirim, bu dediğim olay oyun oynanabilir değil, özellikle hafta sonları gece oyun öyle bir hızlanıyor ki hızına ayak uydurmak mümkün değil adamlar yardırıp gidiyor. Resmen sinir hastalığı sebebi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir keresinde koskoca chiellini, daha iyisi yok, varsa boateng. Koskoca chiellini benim ceza sahasina havadan gelen top, hemen arkasinda rakip forvet dibimde, ikimiz kalmisiz o bolgede baska kimse yok, ikimiz de topa yetismeye calisiyoruz top havadan inecek kostugumuz bolgeye. Dedim topa yetistigi gibi diksin taca bir yere. Koskoca chiellini bak tekrar diyorum. Diksin diye yuvarlaga bastigim anda top daha anasinin gozunde olmasina ragmen topa vurmaya calisma animasyonu girdi. E bitti orada zaten rakip forvet gecti gitti atti golu.

    Ulan 500 mactir bir kere su olmadi. Gitti bunda oldu. E neden? Nedeni yok.

    Sonra yenildi oluyoruz. Hehehe.

    Oyunda insan rakipten cekinir, biz oyunun kendisinden cekiniyoruz. Aman bi salaklik olmasin.

    Ha yine oynuyoruz iste ne yapalim. Ciktigindan beri baska oyun acmamisim hala.

    Ben bu weekend league'de 40 win alanlari merak ediyorum nasil aliyorlar. Hic mi salaklik denk gelmiyor be arkadas.

    Ya bi de soyle dusununce, madem bunlar 40 win aliyor, bizim salaklik dedigimiz, momentum dedigimiz seyler aslinda bizim beceriksizligimiz ve bizim hatalarimiz olabilir mi? Rakip de iyi oynrsa bu hatalari degerlendirir sonucta. Bize de momentum demek duser. Ha boyle demiyorum ama dusunmuyor da degilim.

    Sonucta ornek mesela yukarida anlattigim chiellini olayi. Ben orada topu taca diksin diye basmasam animasyon girmez, chiellini geride kalmaz, golu de yemezdim mesela. Yani bir de bu yonden dusunmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Ekim 2016; 13:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk 2 mactan sonra bazen 3 ara vermek en ıyısı ne yaparsan yap bı sekılde sacmalıyor oyun
    onun ıcın 2 mac yenıp sonra 2 saat ara ıle takılmak mantıklı oluyor.
    ben ıtalya lıgı 4-1-2-2 (2) oynuyorum. ve cok memnunum
    karsıma 4-3-3 (4) culer gelıyor darmadagan oluyorlar.
  • Bazen bende diyorumki boşuna kadro kurmak için kafa patlatıyoruz.Aradaki bağlar yeşil olsun en azından sarı olsun falan diye.Dün ingiltere ligi kadrosu geldi karşıma yalnızca sağ kanatta farklı olarak querasma vardı.Arkası , önü , solu full kırmızıydı çizgilerin ama training kartı basmış eleman .2-0 öndeydim Quaresma ile birisi 90. dakika olmak üzere 2 gol attı maç 2-2 bitti.Bu training kart olayı da başlı başına saçma ve adaletsiz birşey zaten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fpotur

    İlk 2 mactan sonra bazen 3 ara vermek en ıyısı ne yaparsan yap bı sekılde sacmalıyor oyun
    onun ıcın 2 mac yenıp sonra 2 saat ara ıle takılmak mantıklı oluyor.
    ben ıtalya lıgı 4-1-2-2 (2) oynuyorum. ve cok memnunum
    karsıma 4-3-3 (4) culer gelıyor darmadagan oluyorlar.

    Arkadaşlar Bacca'nın yanına 2. santrafor olarak kimi önerirsiniz ? Ekonomik şartlardan dolayı Dybala/Higuain hariç tabi :) Mandzukic denedim yoklukta gideri var ama zor maçlarda çok ağır kalıyor.İtalya ligi için gözümden kaçan bir santrafor var mı acaba ? Birde CAM için Pjanic haricinde Banega mı Valero mu sizce ? Yoksa başka bir isim var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 30 Ekim 2016; 15:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Titanio


    quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Parmaklarım yara olmak üzere haftasonu ligi yüzünden. Yok arkadaş haftaya oynamam ben bunu. Tüm haftasonu gitti 40 maç nedir.

    Hanımı görmüyorum 2 gündür

    Bizim ki hayatta izin vermez. O yüzden ben hafta sonu ligi hiç takılmıyorum, lige devam.

    40 maç yapmak şart mı ? mesela 20 maç yapsak ödül vermiyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.