Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.300
Cevap
120
Favori
484.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cechle değiştirdim kaleciyi eriksen oynadığım ve çok beğendiğim bir oyuncu yalnız fiziği biraz yetersiz 60 dan sonra üfledin mi yıkılıyor ilkayı bu yüzden denemek istedim.Santraforda IF(88)sanchezle aguero arasında kararsız kaldım fiyatları birbirine çok yakın sanchez gerçekten oyundan düşmüyor yorulmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vyaçeslav

    Cechle değiştirdim kaleciyi eriksen oynadığım ve çok beğendiğim bir oyuncu yalnız fiziği biraz yetersiz 60 dan sonra üfledin mi yıkılıyor ilkayı bu yüzden denemek istedim.Santraforda IF(88)sanchezle aguero arasında kararsız kaldım fiyatları birbirine çok yakın sanchez gerçekten oyundan düşmüyor yorulmuyor.

    Tamam eriksen zayif bir oyuncu ama staminasi cok yuksek. Onun o ozelligini begenmediyseniz Ilkay'i da begenmezsiniz. Ben de Ilkay cabuk yoruluyor diye Yaya Toureye dönmüştüm



    Alexis'i sadece draftta denedim o yuzden net yorum yapamam ama H/H forvet sevmiyorum ben, o yuzden Aguero alırdım. Aguero cift forvette cok etkili oldu Dybala ile birlikte bende.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Div 1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kadronuza dahil etmek istiyorsanız, o kadro ekranına gelin. İlk 11 ya da yedeklere gelip şut tuşuna basın, seçenekler çıkacak. Oyuncu değiştir i seçip ara pas tuşuyla tüm oyuncuları aratın. Altta tüm oyuncuları listeleyecek. Kiralık vb ne varsa hepsini göreceksiniz. Seçip direkt kadroya / yedeklere katabilirsiniz.
  • Eriksenin oscardan fazlasi ne arkadaslar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar sonunda div1 e çıkıp wl biletini aldım premier lig kadrom şu şekilde.

    http://www.futhead.com/17/squads/2532033/

    Xhaka ve carrick takas edilemeyen olarak var elimde ekstra. Sizce kadro nasıl ve kimler takviye edilebilir? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ronaldo + 200k lık bir kadro mu yoksa 1.45mn a bpl kadrosu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuckySlevin

    Merhaba arkadaşlar sonunda div1 e çıkıp wl biletini aldım premier lig kadrom şu şekilde.

    http://www.futhead.com/17/squads/2532033/

    Xhaka ve carrick takas edilemeyen olarak var elimde ekstra. Sizce kadro nasıl ve kimler takviye edilebilir? Teşekkürler.

    Div 1 e çıkana otomatik mi veriyorlar hocam bileti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Evet hocam div1e çıktığında ve div1de kaldığın her hafta turnuvasız giriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Galibiyet serilerine başlayınca yine yükselecek sonra yine 40 maç yenilgi :D hocam hiç mi kolay rakip gelmedi yani 23 taneside çok iyi oyuncu muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler efsane oynuon ama yeniliom nolur bana akıl verin akşam yayın açıyımda bi bakın nasıl oynadığıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün eleme şartları nedir? Tşk.
    Elinin altında kurulu ucuz bir kadro var mı :)
  • frd34 kullanıcısına yanıt
    hepsi gümüş oyuncu olacak. yedeklerin dahil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jersey Devil

    Eriksenin oscardan fazlasi ne arkadaslar

    Oscar m/h
    Çok saçma ama rooneyde öyle, geçen sene cuadradoda m/h di, bir hücum oyuncunun böyle olması çok büyük kayıp çünkü adamdan verim alamıyosun, fifa15 te cuadrado en sevdiğim adamken geçen sene soğumuştum heriften m/h dı, bu yıl tekrar h/m oldu adam yardırıyor.


    Totw tahmininiz yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Eksiğini tamamlarsan en alttaki kadro en iyisi gibi duruyor. O olmazsa Pogba lı olan da iyi gözüküyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jason25 J kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu ben de düşünmüştüm 1.45 mn ile Hybird kadro yapmak daha mantıklı geldi. Ben öyle yapacağım :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömür bu oyunun sinir hastalığını çekecek kadar uzun değil, ben oyunu bıraktım arkadaşlar kalın sağlıcakla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaknafein.

    Arkadaşlar bir maruzatım var.

    Fifa 15 ve 16'da division 1 ve 3 arasında gidip gelen biri olarak bu sezon da türk kadrosuyla oyuna başladım. ve division 3'e kadar geldim. Ancak açtığım kutulardan bir kaç iyi adamın çıkmasıyla birlikte onları satıp, daha sağlam bir kadroyla oynamaya karar verdim. Çünkü türk kadrosunun bazı takımlar karşısında çok yavaş veya kalitesiz kalmasıyla division 3'ten ileriye gidemeyeceğime karar verdim. Ayrıca hafta sonu ligine katılmaya çalıştığımda kadrom yetersiz kalıyordu.

    HAY GEÇMEZ OLAYDIM!

    arkadaşlar ingiliz kadrosuna geçtim kadrom 4-3-3 Rashford Sterling Feghouli Mata Herrera Fabregas Marcelo Pepe Pique Bellerin ve Navastan oluşuyordu. Chemistry 100, bireysel chemistrylerden de yalnızca fabregasın chemistrysi 7 gerisi 10'du.

    Bu kadroya geçer geçmez tam 23 maç üst üste kaybettim(beraberlik bile değil). division 3'ten division 7'ye düştüm. Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. isteyen olursa kadroyu özel talimatları her şeyi atarım yeter ki şu bataklıktan oyunu takip eden araştıran bilen bir arkadaş kurtarsın beni. bir yerde bir yanlış yapıyorum ama nerede çözemiyorum. Daha sonra bir tane ispanyol kadrosu kurdum

    İspanyol kadrosu da aynı taktik,

    Navas, pique, pepe, marcelo, juanfran, busquets, arda, rakitic, carrasco, gameiro, vela

    ilk maçıma çıktım div 7 de ve 1-0 öndeyken 5-3 yenildim. Maçlarım mahalle maçı havasında ve en az 3-4 gol yiyerek geçiyor.

    (not: üst üste yenilgilere katmadığım bir detay var, bi ara sezon oynamayı bıraktım ve kupaya gittim, 4 maç üst üste hasbelkader kazanarak hafta sonu ligine gittim ve sonra sezona devam ederek yenilgi serime devam ettim.)





    23 maç üstüste kaybetmenin momentumla, scriptle, ratingle veya buna benzer şeylerle alakası yok hocam. Sorun tamamen sizde ve defans sisteminizde. 5 maç 10 maç üstüste kaybedebilirsiniz fakat 23 maç kaybetmişseniz defans olayınızda bir problem var demektir. Oyunun başlarında div-3 e kadar cıktım demişsiniz fakat oyunu başlarında divler tam oturmadıgı için acemi rakiplere denk gelmiş olabilirsiniz. Zaten divler arası rakiplerle de karşılaşıyorsunuz. Misal div 3 teyseniz div-1 deki bir rakibi verebiliyor size. defans sisteminizi baştan aşağı yeniden yapılandırın. gerekmedikçe L2 ile ikinici adam presini kullanmayın, son adamı asla aktif etmeyin. cm ve cdmleriniz ile rakibin arkasından koşarak topu almaya çalışın. o sizin cdmnizden kaçarken bianda stoperinize çarpıp topu size kaptırabiliyor. stoperlerinizi mümkün olduğunca aktif etmeyin. aslında anlatılacak cok şey var ama suan yazamıyorum çünkü artık otomatige bağlamışım, maçta nasıl yaptıgımı ben de yazamıyorum şimdi :)) 5 sezondur div-1 deyim, hala düşmedim. gördüm ki bu oyunda gol atan degil defans yapabilenler başarılı oluyor. golü herkes atıyor,zaten momentum sana bi şekilde o golü attırıyor. şimdilik maç yapmayı bırakıp biraz antreman modnda defans çalışın. veya offline modlarda defans üzerine alıştırma maçlar yapın. L2 li nasıl oluyor L2 siz nasıl oluyor vs vs devamlı deneyin. kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matthew Mzizi

    Packten Nampalys Mendy çıkmıştı. Dedim orta saha yedeğine koyayım maç rahat olursa kantenin yerine alırım. Kantenin yerine 2. yarı aldım oyuna bir maçta, bu adam harika beyler sanki ucuz bir kante çok iyi müdahele ediyor pas ve driblingide yerinde. Etkili bir chem kartla gayet düşük ovr kadrolarda oynayabilir. Bu oyuncuyu deneyen varmı başka ?

    efsanedir , her takımıma koyarım , kanteden daha iyidir abartısız söylüyorum.
  • Nerde yazıyor hocam bu şartlar ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.