Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (1772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.199.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17701771177217731774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abate bende var dostum memnun değilim.Adam sürekli yerini kaybediyor karşı ataklarda geride kal dememe rağmen genelde ön libero da oluyor nedense :) Lichtsteiner i draft ta denedim beğendim,onu alabilrsin.
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Sadece Auba ile olmaz. Hernandez'i koy Auba İF gelecek gibi fiyatı düşmez aksine artar. Önümüzdeki hafta hem biriktirirsin hem de daha iyi kadro kurarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron4233

quote:

Orijinalden alıntı: Faxinn

Cmd olarak De Rossi'yi düşünebilirsin ben çok verim alıyorum. Ha yok diyorsan da Naingolan yerine Marchisio'yu Cdm yapmanı tavsiye ederim, Naingolan tam anlamıyla olmuş bir CM Defans olarakta Manolas kesin olmak şartla yanına Miranda, Bonucci, Mexes diye gidebilirsin bütçene göre.. iyi oyunlar

marchisho yu cdm yaparsam cm naıngolan ın yanına diğer cm kin olsun. birde cam tavsiyesi alayım. cdm khedira nasıl olur

cdm melo yada medel koy yeter cm lere nainggolan ve marchisio cam yede mertens tamamdır bütçe sorunu yoksa cam if perisic de olabilir

• 27 Ekimden itibaren dağıtılacak ödüllerle ilgili bir bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Ekim 2015; 16:28:40 >
  • Arkadaşlar Division 1'i kazandıktan sonra yine bu momentum denen lanet şey aktif oldu herhalde. 1. ligden 3. lige düştüm 104-21-43 rate'im varken şuanda 104-23-57 durumunda.

Yedeklerde bronz ekleyip rating'i düşürmeyi denedim olmadı, bir kaç futbolcu değiştirdim yine olmadı. Herhangi bir başka öneriniz var mı?
  • arkadaşlar bugün Riv9 twitch yayını var. online draft oynayacak. akşam 21.30 civarı başlayacak. hem yayın yapıyor hem elinden geldikçe sorularımızı yanıtlıyor.

tanımayanlar için kendisinin bir çok turnuvada şampiyonluğu var. son yayınında draftı 4-0, 5-0, 4-1, 5-1'lik skorlarla kazandı. kazanmak için, momentumdan hiç etkilenmemek için ne yapılmalı izlemenizi tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar,

Sizce hangi taktik daha iyi olur?

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: nynpkl

arkadaşlar bugün Riv9 twitch yayını var. online draft oynayacak. akşam 21.30 civarı başlayacak. hem yayın yapıyor hem elinden geldikçe sorularımızı yanıtlıyor.

tanımayanlar için kendisinin bir çok turnuvada şampiyonluğu var. son yayınında draftı 4-0, 5-0, 4-1, 5-1'lik skorlarla kazandı. kazanmak için, momentumdan hiç etkilenmemek için ne yapılmalı izlemenizi tavsiye ediyorum.

Twitch linki verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyvoda4life

quote:

arkadaşlar bugün Riv9 twitch yayını var. online draft oynayacak. akşam 21.30 civarı başlayacak. hem yayın yapıyor hem elinden geldikçe sorularımızı yanıtlıyor.

Twitch linki verir misin?

http://www.twitch.tv/riv9 buyur kardeşim link bu.

beyler bana ucuz yollu bir kadro söylesenize size zahmet. ingiltere planlıyorum kafamda.

• YapışkanKağıt kullanıcısına yanıt
    platform ve ucuzdan kastın nedir? 20k da ucuz 100k da ucuz :)
  • Şİmdiye kadar hep 4321 kullandım yalnız dün 4312 Fransız karması takımımla daha iyi sonuçlar aldım sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Şİmdiye kadar hep 4321 kullandım yalnız dün 4312 Fransız karması takımımla daha iyi sonuçlar aldım sanki

İki taktik arasındaki fark nedir sizce?
  • beyler bişe sorucam. mesela drafta girerken 100kimyali bpl kadrosu kuruyorum tek forvetim var kimyasi 10. maç içinde yerine ronaldoyu alırsam ronaldo 10kimyayla mi oynar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun fut draftta bir macin icinde basima gelenler Allah belalarini versin verdigim para haram zikkim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun hastalık, adamı ruh hastası ediyor. Benden tavsiye bırakın kurtulun bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Bugun fut draftta bir macin icinde basima gelenler Allah belalarini versin verdigim para haram zikkim olsun

Sana gelince penaltı vermemiş hakem. Kolu kırmış olmalısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyvoda4life -- 27 Ekim 2015; 17:56:06 >
  • quote:

platform ve ucuzdan kastın nedir? 20k da ucuz 100k da ucuz :)

15-20k arası hocam. platform pc. kusura bakma detayları yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ampirikuka

beyler bişe sorucam. mesela drafta girerken 100kimyali bpl kadrosu kuruyorum tek forvetim var kimyasi 10. maç içinde yerine ronaldoyu alırsam ronaldo 10kimyayla mi oynar?

Evet, ben de tek bir lig kurup iyi oyuncuları hemen maçın başında alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Bende o sans olsa ve çıksa futu bırakırım. Zaten bu sene fiwc cok Zamanimi alacak :D

Battlefront da geliyor. Gelecek bir kac oyun daha var :D

FIWC ne zaman bitiyor ya da bittimi 90 maç için olan süre ?
  • 
Sayfa: önceki 17701771177217731774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.