Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (1895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166.644
Cevap
269
Favori
4.515.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18931894189518961897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urtur

İyi akşamlar arkadaşlar. Ya bugün açıklandı totw diye belki 6-7 tane gold jumbo paket açtım bomboş ya hepsi. Kaç aydır oynuyorum dünyanın paketini açtım bir kere gerard çıktı o kadar o da bi işe yaramaz. Ya bunun bir sırrı mı var yoksa tamamen şans mı? O zaman bir insan bu kadar şanssız olabilir mi? :)

sans be kardesim. bir hafta TOTW icin 700 K harcadim, hala toparlayamadim kendimi. bayen yine sapitip aciyorum yine cikmiyor deli oluyorum bende.
  • degmez beyler degmez sansli degilseniz acmayin packe kac k coinim gitmistir kim bilir bir iki adamcik cikti o kadar
  • dayanamadım sonunda bende bir brasilver kurdum... ve 2.maçımda attığım gol tahminen gayet şık bir gol

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/120304720
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

İyi akşamlar arkadaşlar. Ya bugün açıklandı totw diye belki 6-7 tane gold jumbo paket açtım bomboş ya hepsi. Kaç aydır oynuyorum dünyanın paketini açtım bir kere gerard çıktı o kadar o da bi işe yaramaz. Ya bunun bir sırrı mı var yoksa tamamen şans mı? O zaman bir insan bu kadar şanssız olabilir mi? :)

tamamen şans olduğuna inanabilirsin hocam, ben de belki en az 200 paket açmışımdır oyunu aldığım ekim ayından beri..

sonuç : bir defa tif Nene çıktı, bir defa up agüero.. onun dışında bir sif chiellini çıktı ve tam bir sonraki hafta aynı gün aynı saat (2 saat de olabilir ) içinde önce if kaka, sonra sif ibra çıktı.. ondan sonra ? hala bekliyorum bir şeyler çıkacak, ama çıkan en iyi adam up benzema :)

o yüzden kurulu ve memnun olduğun bir kadro var, ve paranı paketlere yatırmak sana fazla zarar vermeyecekse paket aç, ama pakete vereceğin 100k yı (atıyorum, sadece örnek) dani alves'e ver ve satabilirsen 130k'ya 150k'ya sat temiz 50k kâr edersin. ve elinde paran olursa belki de bu if sif tif oyuncuları çok ucuza alıp, satabilirsin..

• Cevaplar için çok sağolun arkadaşlar demek ki ben çok çok şanssızım:( Yapacak bir şey yok.
  • Ben Yenıyım blmiyorum

storeden hangı kartı alabilirim 40 tl limitli kredı kartım varda * ?

hangısı en iyisidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkai -- 25 Nisan 2012; 22:25:07 >
  • ps 3 için 700bin coins satılıktır ilgilenenler pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

dayanamadım sonunda bende bir brasilver kurdum... ve 2.maçımda attığım gol tahminen gayet şık bir gol

O kadar uzaktan süper gitmiş cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

valla türkiye ligi olcaktı zaten biz kendimizi yaktık adamalrın suçu yok.

ama türkçe spiker ve dil seçeneği için bişey diyemem sonuçta türkçeyi yaparsan çekce, gürcüce papau yeni ginecede olsun o zaman. fm de de aynı şeyi söyledim, türkçe kabul gören bir dil değil, kimse nasıl türkçe olmaz diyemez.

Yapma be güzel kardeşim. Bizim güzelim lisanımızı bir tuttugun dillere bak, fifa 2012 de olan dil seçenekleri dünyada çokmu kabul gören lisanlar. Nese amacım tartışma yaratmak deil, bence dilimizi küçük görmemeli.

hocam bunun milliyetçilikle bi alakası yok ki, sen ben olaya öyle bakarız ama elin adamı öyle bakmaz bunu bu açıdan değerlendirmek lazım. fifa 12de olan diller fransızca, ingilizce almanca ispanyolca portekizce fln değil mi ? 1-2 tane ekstra dil varsa onun sebebide büyük satış yapılmasıdır, yoksa bu işler para işidir miliyetçilik yapmaya gerek yok oyunda.

ben açık söylüyorum, örneğin romanyada yaşayan bi adam, ingilizce, fransızca, ispanyolca italyanca vs öğrenir ama türkçe öğrenmez, niye öğrensin ki ? burda yaşamiycaksa öğrenmez yani. bende romence öğrenmem mesela iş bulmak fln için. bu böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Bilmiyorum haberiniz var mı 13 de Türkiye ligi oyuna ekleniyormuş ayrıca Suudi Arabistan liginin lisansı da alınmış. Cek ligi de tekrardan geliyormuş.

Ekleme: Playstation bölümünde ilgili konuyu görebilirsiniz.

süpermiş :) olmayınca kıymetini anladım bizim ligin valla yaa :D
  • quote:

quote:

quote:

ama türkçe spiker ve dil seçeneği için bişey diyemem sonuçta türkçeyi yaparsan çekce, gürcüce papau yeni ginecede olsun o zaman. fm de de aynı şeyi söyledim, türkçe kabul gören bir dil değil, kimse nasıl türkçe olmaz diyemez.

Yapma be güzel kardeşim. Bizim güzelim lisanımızı bir tuttugun dillere bak, fifa 2012 de olan dil seçenekleri dünyada çokmu kabul gören lisanlar. Nese amacım tartışma yaratmak deil, bence dilimizi küçük görmemeli.

hocam bunun milliyetçilikle bi alakası yok ki, sen ben olaya öyle bakarız ama elin adamı öyle bakmaz bunu bu açıdan değerlendirmek lazım. fifa 12de olan diller fransızca, ingilizce almanca ispanyolca portekizce fln değil mi ? 1-2 tane ekstra dil varsa onun sebebide büyük satış yapılmasıdır, yoksa bu işler para işidir miliyetçilik yapmaya gerek yok oyunda.

ben açık söylüyorum, örneğin romanyada yaşayan bi adam, ingilizce, fransızca, ispanyolca italyanca vs öğrenir ama türkçe öğrenmez, niye öğrensin ki ? burda yaşamiycaksa öğrenmez yani. bende romence öğrenmem mesela iş bulmak fln için. bu böyledir.

bende almanya surumu fifa12 var macarca da var oyunda :)

• quote:

dayanamadım sonunda bende bir brasilver kurdum... ve 2.maçımda attığım gol tahminen gayet şık bir gol

öfff az atmadım bu adamla bende atmadım uzaktan Seninkide çok uzakmış başkan. Brasilver'ı bozalı daha 3 gün oldu 2 tane gold kurdum bozdum sarmadı :) Şeytan diyo tekrar kur Başkan Marlos ve Leite mutlaka denemelisin ayrı bir keyif bu adamlar.Neto Berola ve Marlos ilerde bela resmen Leite duruyo bende daha satışta satılmadı.41212 ise taktiğin veriyim sana 2 gün kullan gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Bilmiyorum haberiniz var mı 13 de Türkiye ligi oyuna ekleniyormuş ayrıca Suudi Arabistan liginin lisansı da alınmış. Cek ligi de tekrardan geliyormuş.

Ekleme: Playstation bölümünde ilgili konuyu görebilirsiniz.

süpermiş :) olmayınca kıymetini anladım bizim ligin valla yaa :D

Bu sene Beşiktaş'ı kuracaktım kursağımızda kaldı. Seneye kuracağız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Secondvirus

quote:

quote:

quote:

macarca mı var ??

o zaman türkçe olsun ben hiç bakmadım dillere açıkcası.

• çoook uzun bir aradan sonra kendimi ödüllendirip 75K'lık toplam 10 paket açtım, bir adet Sneijder yakaladım 25K'dan satışa koydum, onun dışında 50K gitti, ama keyifli, tatlı bir heyecan oldu

Arda'yı kesin alacagım La Liga kadroma, muhtemelen cuma cumartesi'ye 40 50k'ları görür

Derken 55K'ya 4 1 2 1 2 aldım Satışa koydum en ucuz 41212, 79.5'ten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 25 Nisan 2012; 23:48:52 >

• there was an error creating your game session. please try again hatası'nın çözümünü bilen var mı.Menejerde var.Kafayı yicem ea .Bi anda bu hatayı almaya başladım maça girerken!
  • iyi iyi ispanyollar finalde yok,benim ispanyol komsu bayram yapamayacak adamim ramosdarisi euro 12 basina
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

öfff az atmadım bu adamla bende atmadım uzaktan Seninkide çok uzakmış başkan. Brasilver'ı bozalı daha 3 gün oldu 2 tane gold kurdum bozdum sarmadı :) Şeytan diyo tekrar kur Başkan Marlos ve Leite mutlaka denemelisin ayrı bir keyif bu adamlar.Neto Berola ve Marlos ilerde bela resmen Leite duruyo bende daha satışta satılmadı.41212 ise taktiğin veriyim sana 2 gün kullan gör.

olur başgan vallahi leiteyi sol kanada martinho'nun yerine denerim.. sağda danilinho gayet iyi ST de marlos çok para... hani jo ile berolada iyi iş görüyorlar aslında kurmuyucaktım klübü tasviye edecektim ama şeytana uydum bi brasilver kuriyim dedim GK neto fakat şikayetçiyim pasif kalıyor yahu brasilver için GK önerilerine açığım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

olur başgan vallahi leiteyi sol kanada martinho'nun yerine denerim.. sağda danilinho gayet iyi ST de marlos çok para... hani jo ile berolada iyi iş görüyorlar aslında kurmuyucaktım klübü tasviye edecektim ama şeytana uydum bi brasilver kuriyim dedim GK neto fakat şikayetçiyim pasif kalıyor yahu brasilver için GK önerilerine açığım

aranha veya renan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Secondvirus

quote:

quote:

quote:

macarca mı var ??

o zaman türkçe olsun ben hiç bakmadım dillere açıkcası.

peki arkadaşlar, abiler, forumdaşlar :)

o zaman fifa 14 (13 de olacağını zannetmiyorum, zira 13 hemen hemen hazır ve testlerine başlanmak üzere) den itibaren önce türkçe menü ve dil desteği sonra türkçe spiker için EA adlı firmaya :) bir dilekçe yada niyet mektubu tarzında bir şeyler yazalım derim.. bu mektub yada dilekçe adına her ne derseniz, onun etkili olabilmesi için şunlardan şunlardan bahsedelim dediğiniz şeyler varsa lütfen gerek forumdan gerek PM aracılığıyla bildirirseniz bir taslak hazırlar ve bunu hepimiz ayrı kanallardan EAe iletirsek bi etki oluşturabiliriz.

unutmayalım, ağlamayan çocuğa meme vermezler atasözümüzden hareketle EA tarafından bize "istemediniz ki ben de yapılabilir mi düşüneyim" gibi bir cevap dönmemesi için biz en azından istemiş olalım, ve bunu her yıl yapalım, böylece EA de bu isteğin artık ciddi bir talep olduğunu düşünüp dikkate alabilir.

ne demişler : isteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü .... biz isteyelim, vermezse EA utansın..

ilk içerik önerisi benden olsun :

1- türkiyede fifa oyununa artan ilgi
    2- türkiye dışında (avrupa ve amerika özellikle) yaşayan türklerin çokluğu ve bunların orjinal oyun alması
    3- türkiye'de fifa oyunlarının türkçe dil desteği ile kesinlikle daha fazla satış yapacağı, çünkü oyunun belirli modlarında (örnek menejer modu) ingilizce ifadeler nedeniyle tam oalrak ne yapıldığının yada yapılmak istendiğinin anlaşılmaması nedeniyle insanların korsan oyuna yöneldiği (saçma olmuş olabilir, biraz sıkma oldu, size uygun gelmeyenlerde değişiklik önerebilr yada kendi önerilerinizi de eklettirebilirsiniz)
    4- türkiye'de ve dünyada fifa oyunun en büyük rakibi PESte bile türkçe dil desteği ve türkçe spiker olduğunu, ve bir çok insanın sırf bu nedenle PES oynadığı
    5- (bu kısım için hadi ordan diyebilirler ama şansımızı denemek lazım) gerek ekonomisi ve gerek siyasi olarak daha da güçlenen türkiye'nin dilinin her yıl daha çok insan tarafından öğrenilmeye çalışıldığı ve bu nedenle türkçe'nin önemi artan diller sıralamasında zirveye oynadığı vs vs

ifade edilerek bunlardan dolayı haklı olarak bu oyunda türkçe dil desteği ve türkçe spiker talebi ifade edilebilir.

katkı , eleştiri, ve önerilerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 18931894189518961897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.