Şimdi Ara

Fifa scripting,momentum vb gerçek değildir psikolojiktir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılların fifa oyuncusuyumdur fifa 10-11-12-13(ps3) sayılamayacak kadar maç yapmıştım online,kariyer vs.
    dün de fifa 15 UT(android) i yükledim ve 4-5 saat oynadım.div 6 ya kadar yükseldim.

Momentum,scripting detaylıca inceledim videolara baktım ama ben de hiç böyle olaylar olmadı.favori takımım barca ile oynarım hiç saçmalar falan olmadı ara sıra 5-6 maçlık serinin sonunda yenildiğim oluyordu ama doğal bir şey bu.

fifa UT de yoğun oluyor diyorlardı onda da herhangi bir şeye rastlamadım.oyuncularımın hepsi altın kimya da 96 idi üstelik.

Varsa bile bu kadar etkin değildir çok ufak olaylara etki ediyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç başında 10''dan fazla kaleciyle karşı karşıya kalıyorum.Ama oyun istediğinde gol atabiliyorsun.Oyun skoru nasıl ön görüyorsa öyle bitirebiliyorsun

Oyunda momentum var ve bu sorunu sadece bizler yaşamadık tüm fifa 15 oyuncuları ea'e mail attı ve ea biz bu sorunu düzelticez diye bi açıklama bile yapmadı.Fifa 16'da büyük ihtimalle bu sorun düzeltilir
  • bu arkadaşı >>>>>>>> guest9012 buradan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

bu arkadaşı >>>>>>>> guest9012 buradan alın.

/>
  • Yılların FIFA oyuncusuymuş... Ben FIFA 95'ten bu yana oynuyorum. Ve çok rahat, emin olarak söyleyebilirim ki; son 3-4 senedir istikrarı yükselen bir şekilde script, momentum mevzuları mevcuttur. Bunu EA kabul etse de etmese de pek umrumda değil. Çünkü göz var, nizam var. Bunu UT'de div1'de olan ve 2 adet 85 ortalama üstü takımı olan, ayrıca pro clubs'ta (290-82-115) istatistikli takımda oynayan biri olarak rahatlıkla söylüyorum. Hani önceki oyunlarda da vardı kızıyorduk ama son iki oyunda artık oyun skoru baştan yazıyor ve sen yırtınıyorsun o dereceye ulaşmıştır. Son 4-5 senedir FIFA, PES'in önüne geçtiğinden beri bir sonraki oyunu çıkana kadar güncel olarak oynardık. Fakat ilk defa FIFA 15'te oyunu taa Ocak-Şubat gibi bıraktık. Düşünün vahameti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Maç başında 10''dan fazla kaleciyle karşı karşıya kalıyorum.Ama oyun istediğinde gol atabiliyorsun.Oyun skoru nasıl ön görüyorsa öyle bitirebiliyorsun

Oyunda momentum var ve bu sorunu sadece bizler yaşamadık tüm fifa 15 oyuncuları ea'e mail attı ve ea biz bu sorunu düzelticez diye bi açıklama bile yapmadı.Fifa 16'da büyük ihtimalle bu sorun düzeltilir

Ben karşı karşıya atamıyorum hep üstüne vuruyor delireceğim. Yıllardır futbol oyunu oynuyorum ama her nasılsa fifa 15'te bütün maçlarım 1-0 bitiyor. Oynadığım takım İngiltere 4. liginden bir takım ama köşeye vurmak çok mu imkansız bişey anlamadım gitti. Kaleci ile karşı karşıyayken sağ ok tuşu ile aşağı ok tuşuna basılı tutup şut çekiyorum ama üstüne gidiyor. Nasıl köşelere vurabilirim? Kamera tele de. Plase vurunca da üstüne gidiyor çözemedim bu işi.

edit: online değil normal menajerlik modu single player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov_ -- 6 Haziran 2015; 12:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Maç başında 10''dan fazla kaleciyle karşı karşıya kalıyorum.Ama oyun istediğinde gol atabiliyorsun.Oyun skoru nasıl ön görüyorsa öyle bitirebiliyorsun

Ben karşı karşıya atamıyorum hep üstüne vuruyor delireceğim. Yıllardır futbol oyunu oynuyorum ama her nasılsa fifa 15'te bütün maçlarım 1-0 bitiyor. Oynadığım takım İngiltere 4. liginden bir takım ama köşeye vurmak çok mu imkansız bişey anlamadım gitti. Kaleci ile karşı karşıyayken sağ ok tuşu ile aşağı ok tuşuna basılı tutup şut çekiyorum ama üstüne gidiyor. Nasıl köşelere vurabilirim? Kamera tele de. Plase vurunca da üstüne gidiyor çözemedim bu işi.

edit: online değil normal menajerlik modu single player

Cevabı basit ingiltere 4. Lig

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapay Zeka ile Oyun Yaptım!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guest9012 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ama alt tarafı köşeye vuracak
  • quote:

Hocam ama alt tarafı köşeye vuracak

Bence sorun sendedir bir şeyi yanlış yapıyor olabilirsin veya oyun kasıyordur lag oluyordur kontrollerde.
    En kötü oyuncular bile özel hareketleri kolayca yapıyor çünkü.

• guest9012 G kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal sorun bende. lag gibi bişey söz konusu değil. Zaten online olarak sormadım ben. Siz nasıl vuruyorsunuz köşeye? kombinasyonunuz nedir
  • quote:

Büyük ihtimal sorun bende. lag gibi bişey söz konusu değil. Zaten online olarak sormadım ben. Siz nasıl vuruyorsunuz köşeye? kombinasyonunuz nedir

Şuta bastığım andan itibaren yönlendirme yapiyorum ve köşeye gidiyor.ama kötü oyuncular düz şutta köşeye atamayabilir.o yüzden plase vur plase ile büyük ihtimalle köşeye atar.hele çok iyi oyuncuysa plase ile köşeye atması garanti oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.