Şimdi Ara

FIFA Manager 12 Nasıl Oynanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu FIFA Manager'in serisini hep indirmiş, hep pc'ye kurmuş ve oynamayı bilmediğim ve oyunu çözemediğim için hep silmişimdir. Lütfen bir yardımcı olun. Oyun nasıl oynanır, neler yapılır, maç içinde oyuncu ve taktik falan nasıl değiştirilir ? Ayrıca tarih ilerletme butonuna basıyorum, sonra kendi ana sayfama bir türlü dönemiyorum sürekli tarih ilerliyor. Oyundan nefret ediyorum kısacası. Bana oyunu herşeyiyle anlatsanız çok mutlu olurum.

Bir de oyunda Türkiye ligi yok ona sinir oldum. Ayrıca ingilizcem pek yok. Oyundan bir gram anlamıyorum. Türkçe yama diye indirdim yükledim %5 lik bir Türkçe'leştirme oldu. Şöyle %100 lük bir Türkçe yama linki de pmden söylerseniz çok mutlu olurum.

Cevaplarınızı ve yardımlarınızı sabırsızlıkla bekler, şimdiden çok teşekkür ederim.

• Onun bi tek 2009 unu oynadım. Çok saçma bi oyundu. Sildim Football manager oynuyorum tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

Onun bi tek 2009 unu oynadım. Çok saçma bi oyundu. Sildim Football manager oynuyorum tavsiye ederim.

Bende FM oynuyorum ama FIFA Manager daha gerçekçi geliyor bana

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.