Şimdi Ara

FIFA MANAGER 07 KAPANMA SORUNU ACİL!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma 1 hafta önce falan fifa manager 07 yi yükledim. ilk yüklediğimde gayet hızlı muhteşem bir şekilde çalışıyordu. Ancak dün sabah açtığımda inanılmaz bir yavaşlama vardı. Bi proceed diyorum 1 günü harbi 1 günde geçirecek. Acayip kasıyo ki imzamda yazan sisteme sahibim. Anlarsınız ki hiç de ööle kasacak bi sistem değil. Neyse yavaş mavaş iyi dedik ama sonra bir anda kapandı oyun. Anlamadım sorunu bi daha açtım EA Sports yazısı çıktıktan sonra kapanıyo oyun windows a dönüyo. Oyunu sildim bir daha yükledim yine birşey değişmedi. Açılmıyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu nasıl hallolur lütfen yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekuntku -- 27 Nisan 2007; 11:29:12 >

• save klasörünü sil. eğer oyunda çok ilerlediysen kayıtları başka bir yere kopyala klasörü sildikten sonra oyun açılıyorsa save dosyalarını tek tek deneyerek oyuna başlamaya çalış
  • hocam Allah senden razı olsun. süpersin valla. cevap gelmicek diye çok umutsuzlaşmıştım. Ama tek cevap yetti sorunu halletmeme. Çok çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.