ozkulse yazinin tamamini okumadim.aslinda sadece ilk cumleyi okudum.sende ea oyunlarina zor diyosan
bende demiyorum cafeden tanıdığım bazı arkdaşlar tcmnin çok zor olduğunu ve oynayamadıklarını söylüyorlar o kadar. ayrıntı çokmuş oyun daha yüzeysel olmalıymış felan. anladığım kadarıyla onların ve tcm oynayamayanların istediği antreman yaptır transfer yap maça çık oyna. böyle menejerlik oyunumu olur be
ya arka yuz grafik olarak fifa manger tabiki super ama herkes kabul etsin fm gerçekçi çok gerçekçi hmde bn kakayı cm3 te biliyodum ornegin alt yapı super.fifa manager bunu yapamiyor bi arkadasima verdim futbolun f sini bilmiyo gitti takımı sampiyon yaptı nasıl yaptım dedim hep ileri werdim boyle olmaz futboldan anlayanda anlamayanda sampion olabiliyor mesala transferler cocuk oyuncagi heha fm yerini hiç bişi katiyen tutamazzz fm 2006
fıfa manegar , bence bir numara . Bende ilk oynadığımda çok karışık olduğundan oynayamıyordum,fakat iki hafta sonra işi iyice kavradım.herşeyiyle gerçekçi , bence bir numara.
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Ya şu işi pes fifa tartışmasına çevirmeyin. Fifa Manager oyununda tam olarak bir kere gerçekçilik yok. Daha çok, küçük yaştaki fifa oyuncularını etkilemek için yapılmış bir oyun. Mantık falan hikaye. Ama FM bambaşka. Yani hani pes5=fifa2050 diye bir şey var ya, burda da aynı durum. FM2005=Fifa Manager 2055
Sanki FM de çok gerçekçilik var İddaa ediyorum Fifa manager daha gerçekçi (her bakımdan değil ama) Şöyle GS ı aldım lig başladı 17 hafta sonunda FENERBAHÇEsadece 6 puan almış durumda Ve sonuncu Şimdi bu SAÇMALIĞIN ÖNDE GİDENİ DEĞİLMİDİR.!!!
Allah bilir bu olayıda Zorluğa bağlayan çıkar
yok ya Fifa menejerdeki maçlarda hep aynı şeyler oluyor fifa motoru ya fifada da öyle hep aynı yerlerden aynı şutlar aynı ortalar aynı goller atılıyor o yüzden yaramaz...
Yok yaw 3d maç motoru çok gelimiş bu sene ne dersen sahaya yansıtılıyo yani bence gayet iyi yalnız kötü olan oyunun kolaylığı.!!! Yani şimdi her oyunun kendine has özelliği var Fifa manager kendi standartında bana göre müthiş gelişti.!
okuduklarımda fifa managerın daha ayrıntılı olduğu söylenmiş yok bilet fiyatlarını belirleme falan.acaba gerçek hayatta hangi menejer bilet fiyatlarını belirliyor onu çok merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: berkantbaytam
okuduklarımda fifa managerın daha ayrıntılı olduğu söylenmiş yok bilet fiyatlarını belirleme falan.acaba gerçek hayatta hangi menejer bilet fiyatlarını belirliyor onu çok merak ediyorum
İşte bu da yukarda da söylediğim gibi genellikle oyunun ne oyunu olduğunu anlayamayanlarca ilgi çekiyor. Ayrıca Fifa'nın öncelikle 3 boyut saçmalığını kaldırması lazım...
Anlamıyorum 3 boyut neden saçmalıkmış.Bende ilk olarak FA Premier Leage Football Manager 2000 oynamıştım EA'den.Ertesi sene CM oynadım ve bana göre CM çok iyiydi.Bu sene Fifa Manager 2006 çıkasıya kadar da TCM'den uzak durdum hep CM ve yeni adı ile FM oynadım.Ama EA Sports bu sene hakkını vermiş işin.Çok kaliteli bir oyun var karşınızda.3D motor öyle bahsedildiği gibi değil.Her oyunda aynı hareket aynı goller olmuyor.Bir sezon boyunca 50 maç yapmışsam 35'ini fikir edinmek için izledim ve kalecilerin topu tuttukları andaki hamleleri hariç bariz aynı hareket görmedim. Ayrıca bilet fiyatlarını ayarlayıp ayarlamamak size bağlı.Fatih Terim Milli Takımlar sorunlusudur.Ona bağlıdır gerek asistant manegerler olsun gerek scoutlar olsun.İster kendisini bakar bu işlere isterse görev dağılımı yapar,görevlendirdiği kişiler bakar.Fifa Manager böyle.Alırsanız kaliteli ekonomi adamlarını,asistant managerleri verirsiniz onlara sorumlulukları onlar sizin yerinize mali işlere falan bakarlar.Sizde takımla ilgilenirsiniz.Burada Fifa Manager'e çamur atanlar acaba oyunu oynadılar mı merak ediyorum.Öyle sallamayacaksınız.Belki hala FM kadar kaliteli olmayabilir henüz FM oynamadığım için bir şey söyleyemiyorum ama kalkıp da FM06=Fifa Manager2056 gibi bir saçmalığı yazmak da abeste iştigaldir.
quote:
Orjinalden alıntı: Answer
Anlamıyorum 3 boyut neden saçmalıkmış.Bende ilk olarak FA Premier Leage Football Manager 2000 oynamıştım EA'den.Ertesi sene CM oynadım ve bana göre CM çok iyiydi.Bu sene Fifa Manager 2006 çıkasıya kadar da TCM'den uzak durdum hep CM ve yeni adı ile FM oynadım.Ama EA Sports bu sene hakkını vermiş işin.Çok kaliteli bir oyun var karşınızda.3D motor öyle bahsedildiği gibi değil.Her oyunda aynı hareket aynı goller olmuyor.Bir sezon boyunca 50 maç yapmışsam 35'ini fikir edinmek için izledim ve kalecilerin topu tuttukları andaki hamleleri hariç bariz aynı hareket görmedim. Ayrıca bilet fiyatlarını ayarlayıp ayarlamamak size bağlı.Fatih Terim Milli Takımlar sorunlusudur.Ona bağlıdır gerek asistant manegerler olsun gerek scoutlar olsun.İster kendisini bakar bu işlere isterse görev dağılımı yapar,görevlendirdiği kişiler bakar.Fifa Manager böyle.Alırsanız kaliteli ekonomi adamlarını,asistant managerleri verirsiniz onlara sorumlulukları onlar sizin yerinize mali işlere falan bakarlar.Sizde takımla ilgilenirsiniz.Burada Fifa Manager'e çamur atanlar acaba oyunu oynadılar mı merak ediyorum.Öyle sallamayacaksınız.Belki hala FM kadar kaliteli olmayabilir henüz FM oynamadığım için bir şey söyleyemiyorum ama kalkıp da FM06=Fifa Manager2056 gibi bir saçmalığı yazmak da abeste iştigaldir.
Evet senin tabirinle Fifa Managere çamur atanlardan birisi olarak ben, daha önce nasıl tcm serileini de oynadıysam, bu oyunu da oynadım (oynamaz olaydım). Ayrıca Fifa Manager'a çamur atmak gibi bir niyetim de yok. Ki şu anda eğer ben Fifa Manageri FM gibi bir oyunla karşılaştırıyorsam bu Fifa Manager için gurur verici bir durum olması lazım. 3 boyut konusu saçmalık olmasaydı, zaten FM geçen sene bunu yapacaktı. Ama onların da tcm'den çıkardıkları dersler oldu ve koymaktan vazgeçtiler. 3 boyut olayını daha EA doğru dürüst başaramıyorsa kim başarabilir ki...Fatih Terim'de evet Milli Takımlar Sorumlusudur. O zaman bundan sonra bilet fiyatlarını kamu oyuna o açıklasın. Galiba bu Milli Takımlar Sorumlusu işini tam olarak anlayamamışsın. Madem mali işlere o bakıyor. Kendi maaşını da kendi atadığı adamlar belirlesin. Son olarak bu yeni oyun neslini anlamakta da güçlük çekiyorum. Yani hoşlandıkları oyunları sanki vatan savunurcasına savunup, bu uğurda hiç yüzünü bile görmedikleri kişilere kin besleyebiliyorlar.
Benim gayet hoşuma gidiyo Fifa manager.!!! Fm önce oyun içine bi mp3 player koysunda dışardan çalıştırmayalım winampı.!
arkadaşlar ben bayadır menejerlik oyunu oynarım tcm 2005 te oynadım ama ordaki kısayoltuşlarını fifa manager 06 da bulamadım eskiden tcm de f ye basardım adamlar ileriye dönük oynarlardı d ye basardım tamamen defansa çekilirledi burda öyle bişey bulamıyorum tuşlar mı degişti yoksa ayarlardan mı oynıyıp bu özelligi açmam gerkiyo
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
quote:
Orjinalden alıntı: Answer
Evet senin tabirinle Fifa Managere çamur atanlardan birisi olarak ben, daha önce nasıl tcm serileini de oynadıysam, bu oyunu da oynadım (oynamaz olaydım). Ayrıca Fifa Manager'a çamur atmak gibi bir niyetim de yok. Ki şu anda eğer ben Fifa Manageri FM gibi bir oyunla karşılaştırıyorsam bu Fifa Manager için gurur verici bir durum olması lazım. 3 boyut konusu saçmalık olmasaydı, zaten FM geçen sene bunu yapacaktı. Ama onların da tcm'den çıkardıkları dersler oldu ve koymaktan vazgeçtiler. 3 boyut olayını daha EA doğru dürüst başaramıyorsa kim başarabilir ki...Fatih Terim'de evet Milli Takımlar Sorumlusudur. O zaman bundan sonra bilet fiyatlarını kamu oyuna o açıklasın. Galiba bu Milli Takımlar Sorumlusu işini tam olarak anlayamamışsın. Madem mali işlere o bakıyor. Kendi maaşını da kendi atadığı adamlar belirlesin. Son olarak bu yeni oyun neslini anlamakta da güçlük çekiyorum. Yani hoşlandıkları oyunları sanki vatan savunurcasına savunup, bu uğurda hiç yüzünü bile görmedikleri kişilere kin besleyebiliyorlar.
dostum oyunu oynamadığın belli oluyor oyunu ilk açtığında menejer yaratırken gelen seçeneklerden finansal işlerden orumlu olmayı seçip seçmemk senin elinde bende şu an finans aktif değil . sadece çok zevkli olduğu için stad ve klüp inşaası aktif. 3 d boyut olayıda kesinlikle başarısız değil öncekiler olabilir ama bu yıl çok iyi bence. kendini gerçekten bir maç oynanıyormuş gibi hissediyorsun. ayrıca 3d olarak izlemek istemeyenlerede ister text modunda istersen entera basarak tower modunda isterse fm deki noktaların mücadelesi modunda izleye bilirsin. daha nediim.
Oyunu oynamadığım nerden belli oluyor? Yani oyunda bir menejerin mail işlerle uğraşabilme opsiyonu olması benim oyunu oynamamış olmam anlamına mı geliyor? Ya da benim oyunu oynayıp oynamamam (ki oynadım, sen nasıl oynamadığın belli oluyor demişsin hala onu düşünüyorum) oyundaki mali işlerin bir menejere verilmesi saçmalığını mı değiştiriyor? Yazıların en önemli kelimeleri "bence". Bunu yazdıktan sonra istediğinizi yazın. Neyse işi siyasete çevirmeyelim. İsteyen istediğini oynasın. Allah allah.
ya üstteki soruma cevap verecek yok mu
Dostlar bu 2 oyunda güzel fakat Fifa manager Stil değiştirip kendini yenilemiş herşeyiyle.!!! Fm i aldım ama daha yüklemedim.!!!
Senin soruna gelince kardeşim Bu özellik kalktı.!!!
YAa fifa manager i kuramıyorum. Yardım edebilecek biri varmı? msn:t_a_n_e_r_@hotmail.com
FM varken diğer menajerlik oyunları halt yemiş. Belki biraz önyargılı konuşucam ama bu saatten sonra kimsenin Sports Interactive'in yaptıklarından daha iyi bi menajerlik oyunu yapacağını sanmıyorum. Ben aslında KONAMI ile SI'ın birlikte bi futbol oyunu yapmasını bekliyorum ne zamandır, menajerlik+futbol. Off ne manyak olurdu be
Bende geçeceğini düşünmüyorum fakat yerinde sayıyor bence Fm. Ama iki oyununda ayrı ayrı zevkleri var.
Arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevineceğim; şimdiden teşekkürler.
Fifa Manager 06'yı yükledim, sorunsuz bir şekilde 19 hafta kadar oynadım. 2 gün önce, oyunun içinde değişiklik ya da taktikte oynama yaptıktan sonra, tekrar maça dönmek için bastığımız PROCEED tuşuna basınca Windows'a dönmeye başladı.
Bu, 19 hafta oynarken sorun çıkmadığı zaman ile, sorun çıkmaya başladığı zaman arasındaki, bilgisayarımda yaptığım değişiklik; ekran kartının sürücülerini güncellemek oldu.
Problem bundandır diye, ATI Uninstall ile kaldırıp, tekrar eski sürümü yükledim yine olmadı. "Windows'a bir şekilde, kaldıramayağım dosyalar atmıştır bu sürücü" deyip, format attım, oyunu yükledim; tekrar aynı sorunu vermeye başladı.
PROCEED tuşuna basınca Windows'a dönüyor. Bu dönüşün kesin bir zamanı yok; Load edip başladığım bir oyunun 20. dakikasında da dönebiliyor, 30. dakikasında da.
Eski Windows'tan kalan SaveGame'lerde de belki problem olmuştur deyip (uzak bir ihtimal olsa da); yeni bir kullanıcı ve teknik direktörle başladım; yine aynı sorunu vermeye başladı.
19 hafta hiç bir problem yoktu...
Yardımlarınızı bekliyorum; lütfen ve çok teşekkürler.