Oyunun normal ayarlarından edit kısmında galatasaray'ın 5-3-2 olan taktiğini değiştirip güncel hale getiriyorum kaydediyorum fakat çıkıp herhangi bir moda girince, özellikle kariyer modda oyuncu kariyerinde yine 5-3-2 kalıyor.
Sorun şu ki bu saçma sapan taktik de orta sahada 3 cm var kanat oyuncuları yok, benim oynadığım kariyerdeki eleman ise sol kanat oyuncusu haliyle oynatmıyor gibi bir durum var, 2 senedir kiralık yollanıyorum normalde 1 sene olurdu, ayrıca oyuncu gücü de 75+ olmasına ve takım ortalamasına göre iyi olmasına rağmen oynayamıyorum ?
Bu kadro olayını nasıl çözerim ?
Kariyer açarken güncel kadroları indiriyorsundur. Haliyle senin düzelttiğin kadro güncelleme alarak eski haline dönüyor. Ben de mesela Dortmund'da ST'yim. Kadro kanatsız olarak ayarlanmış koskoca Reus yedekte bekliyor :) Başka bir takıma transfer olman gerekecek sanırım. Bildiğim bir çözümü yok
quote:
Orijinalden alıntı: ErayG-TR
Kariyer açarken güncel kadroları indiriyorsundur. Haliyle senin düzelttiğin kadro güncelleme alarak eski haline dönüyor. Ben de mesela Dortmund'da ST'yim. Kadro kanatsız olarak ayarlanmış koskoca Reus yedekte bekliyor :) Başka bir takıma transfer olman gerekecek sanırım. Bildiğim bir çözümü yok
yalnız normal maç yapmak istediğimde de kayıtlı kadro olarak 5-3-2 görünüyor, benim ayarladığım kadro yedek olarak bekliyor gibi bir durum var ve bu default olan kadroyu silemiyorum editlerden bu durumun herhangi bir çözümü var mı ?
DrakesharkD
kullanıcısına yanıt
O bölümü hiç kurcalamadım hocam ne desem yalan olur