Şimdi Ara

FIFA kariyer mod kadro ayarlama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun normal ayarlarından edit kısmında galatasaray'ın 5-3-2 olan taktiğini değiştirip güncel hale getiriyorum kaydediyorum fakat çıkıp herhangi bir moda girince, özellikle kariyer modda oyuncu kariyerinde yine 5-3-2 kalıyor.

Sorun şu ki bu saçma sapan taktik de orta sahada 3 cm var kanat oyuncuları yok, benim oynadığım kariyerdeki eleman ise sol kanat oyuncusu haliyle oynatmıyor gibi bir durum var, 2 senedir kiralık yollanıyorum normalde 1 sene olurdu, ayrıca oyuncu gücü de 75+ olmasına ve takım ortalamasına göre iyi olmasına rağmen oynayamıyorum ?

Bu kadro olayını nasıl çözerim ?

• Kariyer açarken güncel kadroları indiriyorsundur. Haliyle senin düzelttiğin kadro güncelleme alarak eski haline dönüyor. Ben de mesela Dortmund'da ST'yim. Kadro kanatsız olarak ayarlanmış koskoca Reus yedekte bekliyor :) Başka bir takıma transfer olman gerekecek sanırım. Bildiğim bir çözümü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Kariyer açarken güncel kadroları indiriyorsundur. Haliyle senin düzelttiğin kadro güncelleme alarak eski haline dönüyor. Ben de mesela Dortmund'da ST'yim. Kadro kanatsız olarak ayarlanmış koskoca Reus yedekte bekliyor :) Başka bir takıma transfer olman gerekecek sanırım. Bildiğim bir çözümü yok

yalnız normal maç yapmak istediğimde de kayıtlı kadro olarak 5-3-2 görünüyor, benim ayarladığım kadro yedek olarak bekliyor gibi bir durum var ve bu default olan kadroyu silemiyorum editlerden bu durumun herhangi bir çözümü var mı ?
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    O bölümü hiç kurcalamadım hocam ne desem yalan olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kariyer modu zorluk ayarları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.