Şimdi Ara

FİFA HAKKINDA BAKARSANIZ SEVİNİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz uzun zamandır fifa06 oynuyoruz aslında ama kuzenım format atması gerekiyodu nitekim formatı attıktan sonra bidaha yüklemeye başladık fifa06 nın " 5 ". cd sii hata verdi r48 hatasıydı sanırım daha önceden böyle bi olay gelir diye bilgisayara cd leri direk kopyalamısdık acaba diyorum oradan " 5 " cd yi yükleyebilirmiyim gerçi biz denedik olmadı cd den de olmuyo bilg. a yüklediğimizde cdler çalısıydu

bilen arkadaşlar varsa yardımcı oolursanız çok sevinirim kuzenimde çok dua eder size

yada kadıköye yakın bi arkadaş varsa 5, cd yi getirebilirmi

• 5.cd yi bulmaktan başka yolun yok cd bozulmuş
  • iiidee benim bilg. kayıtlı cdlerin hepsi acaba ordan görmezmi denedım olmadı da yanı bi bildiğin varsa iii olur
  • senin pc ye cdler kaytlıysa dosyaları görmesi lağzım cd ye yaz dene veya nrg imagesle dene şahat dediklerim yanlışta olabilir çünkü benimki DVD idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

senin pc ye cdler kaytlıysa dosyaları görmesi lağzım cd ye yaz dene veya nrg imagesle dene şahat dediklerim yanlışta olabilir çünkü benimki DVD idi

aslında dostum bana çok iyi bi fikir önerdin ben en iyisi sadece 5, cdyi çekiyim hayret nasıl aklıma gelmedi birde cd ye çekerek deneyim

dosyaları nasıl oluyosa görmüyo browse den kayıtlı cdlerı buluyorum 5, cdyi seçiyorum ama olmuyo dediğin gibi ben hemen 5, cd yi çekiyim birde öle deneyım boşu boşuna para vermeyeli zaten yakında fifa07 çıkıyo

çok teşekkür ederim hocam saollll

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.