Şimdi Ara

Fifa 21 Mahkemeye verildi (Fut Modu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA Games’in futbol oyunu FİFA 21 için Hollanda mahkemesinden şok bir karar geldi. FIFA 21 Fifa Ultimate Team paketleri kumar olarak nitelendirildi.

    Bir süredir özellikle Avrupa Birliği’nin gündeminde olan oyunlardaki “lootbox” sistemleri hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Hollandalı Kumar Otoritesi tarafından açıklanan bilgiye göre FIFAiçerisinde yer alan Ultimate Team paketleri artık “kumar” olarak kabul ediliyor.

    Otoritenin kararına göre kumar kurallarını ihlal eden bu durum karşısında EA Games’in Hollanda’ya ödeme yapması gerekiyor. Bu ödeme ise FIFA Ultimate Team paketlerinin kaldırılmadığı her hafta için 500.000€. Uzun süredir devam eden mahkeme süreci ise bu kararla sonlanmış oldu ve mahkeme kararı ile de resmileşti. Dava süreci 2018 yılında başlamış ve Hollandalı Kumar Otoritesi başta 10.000.000€’luk bir ceza önerisinde bulunmuştu. Mahkemenin sonuçlanması ile ise bu miktar 500.000€ oldu.

    Henüz diğer oyunlardaki lootbox sistemleri hakkında bir gelişme olmasa da bu haber daha pek çok dava sürecinin yolunu açacak gibi görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • EA Sports To the Bet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.