Şimdi Ara

FIFA 2015 İçin Türkiye'ye Destek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 2014'te ligimizin olmaması ile gülmeyen yüzlerimiz, FIFPlay'in başlattığı anket ile gülebilir! Sizlerde, artık ligimiz lisanslı olarak oyunda olsun, bizlerde doyasıya oynayalım diyorsanız, yazının detaylarına giriş yapıp, anket için oylarınızı eksik etmeyin.

Tutkunu olduğumuz futbol oyunlarında her birimiz ligimiz olsun, hele ki ligimiz lisanslı olsun isteriz. Bu sene bir sürü lig ekleyen FİFA2014, Türkiye Ligi'ni eklememek ile vatandaşlarımızdan büyük tepki aldı. Ama umudumuz seneye çıkacak olan oyunda gerçekleşebilir! Tabii oylarınızı eksik etmediğiniz ve arkadaşlarınız ile bu müjdeyi paylaştığınız sürece. Sizler de destek olun, ligimiz lisanslı olarak FIFA 2015'e eklensin.

35 seçenekli ankette ligimize destek vermek için:

http://www.fifplay.com/fifa15-leagues-vote/

Adresine girin ve Turkish League seçeneğine oy verin. Bu arada, bu müjdeli haberi paylaşmayı da unutmayın!

• Yüzde %35 den %27 ye düştük
  • Bir onemi olmayacak ki bu anketin. Ea nin insafina kalmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide EA zaten ligi dahil etmek istiyor. Ama federasyon eskisi gibi lisansları toplu vermek yerine kulüplerle tek tek anlaşın diyor. E bu federasyon hangi işi doğru yaptı da bunu yapsın. EA'da tek tek anlaşacak değil tabi. Bence bir şekilde federasyona seslenilmeli bu konu hakkında. Çünkü bu oylamaları her sene yapıyoruz her sene Türkiye ligi oylamayı kazanan oluyor bende her sene oy veriyorum şimdi de verdim. Ama birşey değiştirmeyecek malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 22 Ekim 2013; 15:12:47 >
  • Biz Oyumuzu verelimde ne kadar çok istendiği anlaşılsın.
  • ea insiyatifine kalmamış hocam.Biz lisansları vermiyoruz.
  • koskoca EA bir suru ligin lisansini aliyorda turkiye ligiinin kini mi alamiyor? geciniz, adamlarin cikari yok, bosuna emek harcamak istemiyorlar, neden GS var o zaman? su listeye bakin komedi almanya 3. ligi, fas ligi filan var komedi. neyse ben yinede oyumu verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimseye destek olmanıza gerek yok takım lisansı için 500 bin euro 1 milyon euro isteyen anadolu kulüplerine söyleyeceksiniz bu işleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.