Şimdi Ara

Fifa 2014 World Ultima Team Yeni Başlayanlara Tavsiyeler[Üstadlardan Tavsiyeler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Başlayan Arkadaşları görerek onlara biraz yardımcı olmaya karar verdim.

En sıkıntı duyulan şey para konusu buna bir nebze katkı olalım dedik.

Arkadaşlar Bildiğiniz gibi fifa world yayınlanalı oldukça bir zaman oldu 2014 sürümü 2 ay önce aldığı güncelleme ile bayağı bir değişti ve zorlaştı.
    Ayrıca oyuna önceden başlamış olanlar ile yeni başlamış olanlar arasında ki makas iyice açıldı. Burada Yeni başlayanlar için Tavsiyeler Toplayalım ve Türk oyuncuların ilgisini arttıralım belki türk oyuncu sayısı artarsa Artık Türkiye Ligimizi de FİFA nın sonraki sürümlerinde görebiliriz.

Jeton olayı yeniden gündeme geldi ve bu paraları toplamak oldukça zorlaştı.

Oyunun yararlı bir açığını bulduk ve kullanıyoruz biraz zor olsada zamanla iyi paralar kazanılıyor. Oldukça yüksesk miktardaki oyuncuları almak transfer yapmadan oyuncu satamadan almak imkansız hale geldi. C.Ronaldonun fiyatı 3Milyon Jetonu buldu.
    Bu yöntem ile 3 milyon biriktirme biraz zor olsa da paket almada işimize yarayacaktır ve paket alımlarını hızlandıracaktır. Bu yöntemi video ile sizlere anlatmaya çalıştım uzun zamandan beri kullanıyorum. Hiç bir sorun yok

Favori takımım olarak JUVENTUS u seçtim ve Tüm oyuncularını kısa bir zamanda topladım 1 hafta bile sürmediğini söyleyebilirim. daha sonra ise Orta fiyattaki oyuncuları 30bin-40bin bandında satarak 500binlik oyuncuları aldım ve onları 650-700 bin fiyat bandından sattım. Ticaret meselesi yani. Bir kaç kez bu yöntemi kullanarak oyundaki efsanevi oyuncuları almaya başladım ve paket alımlarıda bir hayli arttı. Ayrıca paketten çıkan iyi oyuncuları oyun sistemime kattım uygun olmayan varsa yada fazla aynı mevkii de oyuncu olunca bunları transfer listesine satılabilecek olarak nitelendirdiklerimi sattım. Böyelikle Bayağı param oldu ve artık paraya ihtiyacım yok bunların hepsi yaklaşık 3 haftada oldu şuan 14 milyon para var ve ne yapacağımı bilmiyorum deliler gibi ramazan ayında maç yapıyorum iyi oynayanlarla maçlar çok çetin geçiyor, ramazada da bu bayağı zevk veriyor genel olarak kazanmak insanı mutlu ediyor :)
     Fifa 2014 World  Ultima Team Yeni Başlayanlara Tavsiyeler[Üstadlardan Tavsiyeler]Videomuz Burada İnşallah Faydalı olur
     Fifa 2014 World  Ultima Team Yeni Başlayanlara Tavsiyeler[Üstadlardan Tavsiyeler]

Ayrıca Diğer Arkadaşlarında Görüşlerinden yararlanmak isteriz. Üstadlar Yokmu Burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never4You -- 22 Temmuz 2014; 2:24:12 >

• Konu Up++++

Yeni Başlayanlar Yakınıyorlardı Buyrun Yardımcı olacak bir konu açılabilir mi dediniz. Buyrun Açtık Ancak Hiç Talep olmaması çok ilginç geldi açıkçası sorun nerde acaba...
  • Hadi Bakalım Yukarı +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never4You

Hadi Bakalım Yukarı +++

Dostum öncelikle böyle bir konu için teşekkürler.

Coinse gerçek para verdin mi hiç? Vermeden orta değerdeki oyuncuları nasıl aldın ki? Ben 0'dan bir takım oluşturacağım önceki takımımın kadrosu ve lig durumu iyi olmasına rağmen coins sıkıntısından sildim, öyle ki maçlara çıkacak param kalmadı kontrat transfer vs. :) bana yardım edersen çok sevinirim.
  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 kez verdim o da ucuz ve işimi göreceği için oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 lira ya da 3 lira olabilir. Bunun dışında para vermedim. Sözleşmeler için yeni başlayanlar bunları görmemiş ve yahut fark etmemiş olabilir mağazadaki paketlerin içinde 1000 jetonluk sözleşme paketleri var normalde bu paraya 2 ya da en fazla 3 tane altın sözleşme alırsın. Ama bu 1000 jetonluk paketten 4 tane farklı kalitede sözleşme çıkıyor. Zaten her seviye atladığında karakterine hediyeler veriliyor. Bunun nerden olduğunu bilmiyorsanız size video ya da resimler yoluyla anlatabilirim. 4 sözleşme 4 oyuncu bunu önceden hesap ederek maça çıkarsanız maçta da kazandığınız taktirde 800 altına kadar geri alıyorsunuz maça çıkamayacak oyuncunuz varsa bu para ile sözleşmeler alabilirsiniz. Bir de şu durum var eğer paranız az ve sözleşme gereken oyuncunuz varsa o 1000 jetonluk paketten nadir ya da altın sözleşmeleri 1000 jetona kadar satabilirsiniz ama genel olarak 600-700 bandında seyrediyor tabii ki daha duşuk olanlarda mevcut bu sözleşmeleri satarak 1000 jetondan aldığımız paketten çıkanları 1500 2000 jeton arası satmamız mumkundur hatta içinden 2 altın çıksa bunları 1500 jetona kadar satıp diğer gümüş vb sözleşmeleri acil gereken oyuncularınıza uygulayın bu şekilde maça çıkmamanız gibi olumsuz bir durum olmuyor. Başka bir sorununuz varsa da yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sadece 1 kez verdim o da ucuz ve işimi göreceği için oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 lira ya da 3 lira olabilir. Bunun dışında para vermedim. Sözleşmeler için yeni başlayanlar bunları görmemiş ve yahut fark etmemiş olabilir mağazadaki paketlerin içinde 1000 jetonluk sözleşme paketleri var normalde bu paraya 2 ya da en fazla 3 tane altın sözleşme alırsın. Ama bu 1000 jetonluk paketten 4 tane farklı kalitede sözleşme çıkıyor. Zaten her seviye atladığında karakterine hediyeler veriliyor. Bunun nerden olduğunu bilmiyorsanız size video ya da resimler yoluyla anlatabilirim. 4 sözleşme 4 oyuncu bunu önceden hesap ederek maça çıkarsanız maçta da kazandığınız taktirde 800 altına kadar geri alıyorsunuz maça çıkamayacak oyuncunuz varsa bu para ile sözleşmeler alabilirsiniz. Bir de şu durum var eğer paranız az ve sözleşme gereken oyuncunuz varsa o 1000 jetonluk paketten nadir ya da altın sözleşmeleri 1000 jetona kadar satabilirsiniz ama genel olarak 600-700 bandında seyrediyor tabii ki daha duşuk olanlarda mevcut bu sözleşmeleri satarak 1000 jetondan aldığımız paketten çıkanları 1500 2000 jeton arası satmamız mumkundur hatta içinden 2 altın çıksa bunları 1500 jetona kadar satıp diğer gümüş vb sözleşmeleri acil gereken oyuncularınıza uygulayın bu şekilde maça çıkmamanız gibi olumsuz bir durum olmuyor. Başka bir sorununuz varsa da yardımcı olabilirim.

Oyuncular 18 kişilik kadroda olmasa bile maç yapınca kontratları azalıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: adRenaliN57

quote:

Hayır tabi azalmaz. Yedeklerin bile azalmaz. sadece ilk 11 oyuncuları ile oyuna sonradan giren yedek oyuncuların kontratı azalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter 2012 Sizlere yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

quote:

Orijinalden alıntı: adRenaliN57

quote:

Hayır tabi azalmaz. Yedeklerin bile azalmaz. sadece ilk 11 oyuncuları ile oyuna sonradan giren yedek oyuncuların kontratı azalır.

Çok teşekkürler öğrendiğim iyi oldu. Singleda yedeklerle maça çıkıp elimden geleni yapıcam artık coins kazanmak için kazandıklarımı da onlineda kullanırım.

• adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    Alım satım yani ticaret işi yapsanız paranızı 1 gün içinde ne kadar değerlendiğini görecekseniz diğer sizin uyguladığınız sistemde hem sözleşme hem kondisyon hemde moral gereksinimleri oluyor ona a kazandığınız maçtaki parayı veriyorsunuz. Yani kısır döngü ticaret sistemi,daha mantıklı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Bu Konu ie İlgilenenlerin Sayısı Artacak

Haydi Bakalım Yukarıııı

+++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.