Şimdi Ara

Fifa 2014 Normal Takım ile online..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yurdumun güzel insanları dün orjinal Fifa 2014 aldım ama nedense random takımlar ile maç yapabiliyorum yani benim takım ve oyuncular başka karşımdaki playerın takımı ve oyuncıuları başka ben örneğin real madridi almak istiyorum karşıdaki ise fark etmez demek istediğim normal takımlarla single maç yapabiliyormuyum .. bilmediğimden sordum yardımcı olursanız çok sevinirim .. hayırlı günler

• Abi yokmu hayırlı bir insan evladı yardım edin rica ediyorum yaa..
  • Hangi modda oynuyorsun ?
  • dostum ben tam anlayamadım biraz daha açarsan sorunu
  • abiler sorunum şu oyunum orjinal Fifa 2014 ben mod falan istemiyorum yani yabancı veya türk playerlar ile normal maç yapmak istiyorum yani takımlarda edit falan olmadan default şekilde maç yapmak istiyorum yani neymarlı messlii barca bende benzemalı bale lı ronaldolu real madrıd olmak ıstıorum bu tabı ornekti adam bayern alır ben atd madrıd falan ama ultımate teamdekı o takımlaarla oynamak ıstemıorum bole bısı varmı 2014 te onu soruyorum ıns vardır :D
  • Seasons modunda istediğin takımı alarak rakiplerle maç yapabilirsin. Kazandığın maçlarda puan alırsın,lig atlarsın vs. Head to head modu var bir de. Doğrudan herhangi bir oyuncuyla anlaşıp maç yaparsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamsın dostum adamsınnnn vallahi saol buldum 4 maç yaptım 3 ünü kazandım yabancı playerlara acımıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.