Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noogard

Bu oyun için PS4 alacak varsa aklından şüphe ederim. Current gen den tek farkı seyirciler, hiç bir numarası yok. Değmez FIFA 15 de alırız next gen için

Kafam karıştı şimdi bende oyunu bekliyorum fakat bu oyun PS4 için mi alınmalı acaba ?
  • Oynanış videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vin Laden

Oynanış videosu

Dostum bu video next-gen değil ve bu tarz videolar aylardır var. Bizim aradığımız Gamescom'daki next-gen oynanış videoları.
  • FIFA 13 de olup FIFA 14 de istemediklerim 1-) Şu one touch özelliğini azaltmaları gerekir fıfa 13 de çok abartmışlar, 2-) Kontra Ataklarda rakip futbolcuların defansları (CB leri) birebirde yakalayıp , kanat beklerinin hala kendi mevkiilerini koruma gibi SALAK BİR YAPAY ZEKAYI Düzeltmeleri gerekir( RB ve LB ) adam gole gidecek kanat bekleri kendi mevkilerinde adam olmasa bile hala o bölgeleri savunuyor ortadaki adama BASMIYOR tam bir yapay zeka saçmalığı, 3-) Adamlar maça çıktıklarında sanki patenle kayıyormuş gibi yere sağlam basmıyorlar (PES 2012 ye kızıyordum FIFA 13 de yaptılar) sanki buz pistinde maç yapıyoruz. 4-) Oyuncuların Yardımlaşma YAPAY ZEKASINI artırmaları gerekir , 5-) Seyirci sesine gelelim 80.000 kişilik statda maç yapıyorsun sanki sağdan soldan geçen 40-50 kişi toplamışlar HEEEE hööö diye bağıran aptal seyirci topluluğu top direkte patlıyor yada az farkla dışıarı gidiyor seyircilerde hiç heyecan yok BU ADAMLAR HİÇMİ İNGİLTERE LİGİ İZLEMİYOR uvvv layıp alkışlamalar ÇOK YETERSİZ . 6-) FIFA 13 daki "momentum" olayı OPSİYONEL yapmaları gereki YADA KALDIRMALARI GEREKİR. 7-) gol sevinçlerini yakından göstermeleri gerekir ve BEN BİR RAKİP TAKIMA 5 TANE GOL ATIYORUM Adam 86. dakikada 1 gol atıyor maç 5-1 oluyor SANKİ ŞAMPİYON OLMUŞ GİBİ SEVİNİYORLAR. bunuda düzeltmeleri gerekir. FIFA 14 de bunları düzeltmedeikleri sürece FIFA 14 den Bir halt olmaz... (GRAFİKLE OLMUYOR BU İŞLER)

• Şu maç öncesi seremoniyi, oyuncu değişikliklerini geçmek için bir çözüm üretmişlerdir inşallah. Geçen gün, online sezonda adamın biri maç öncesi töreni sonuna kadar izletti. Maç başladı, oyunu durdurup oyundan çıktı. Gel de çıldırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautar

quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Bu oyun için PS4 alacak varsa aklından şüphe ederim. Current gen den tek farkı seyirciler, hiç bir numarası yok. Değmez FIFA 15 de alırız next gen için

Kafam karıştı şimdi bende oyunu bekliyorum fakat bu oyun PS4 için mi alınmalı acaba ?

Sadece FIFA için PS4 alacaksanız 15 i beklemenizi öneririm hem konsolun fiyatı ucuzlamış olacaktır hem de bu yıl PS4 oyunun çıkışından 1 ay sonra çıkacak yani oyunu 1 ay eksik oynamış olacaksınız.
  • Ps4'ü sadece Gta V için alacağım. Tabi ki bu vesile ile Fifayıda alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Kolombiya Ligi açıklandı.

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-colombia-primera-a

Haydi geçmiş olsun.

+1 ancak

FIFA 2014 [ANA KONU]

Hala lig eklenecek mi diyenlere ilerki zamanlarda açılayacaz diyorlar.Arkadaş madem eklemeyeceksiniz desenize no more league.Ya fanları kaybetmemek için böyle diyorlar ya da gerçekten bir-birkaç lig daha ekleyecekler.

EA tarafında hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.Sorun Kulüpler Birliği ve Tüpçü de.

Umudumu kaybetmiştim bende Fifa14 gamescom sunumunda göremeyince ancak facebook cevaplarına vs ek olarak bende şunun bilgisini vermiş olayım:

https://twitter.com/FIFASoccerBlog/status/370486800395280384

https://twitter.com/FIFASoccerBlog/status/370487065659863040

https://twitter.com/FIFASoccerBlog/status/370972921063542784

turkish league kısmını büyük harflerle heyecan yaratacak şekilde duyurmuş olması,ea kanadından henüz "olmayacak" denmek yerine takip edin denmesi yoğun baskıya karşı şuan halletmeye çalıştıkları ve blog yazarının röportajda olumlu sinyaller aldığının algısını oluşturdu bende. buarada blogu tavsiye ederim güzel derleme haberleri falan var. fifa 13 çıktığından beri takipteyim.

en geç p.tesi dananın kuyruğu kopacak sanırım. dünya genelinde yoğun baskı var.bir fenerbahçeli olarak özellikle drogba sneijder ve geçen sene gelen ŞL çeyrek ve AL yarı finalleri sayesinde bu sene çok umutlu ve mutluyum bu derece sükse yaratmasından yokluğunun. bilic roberto carlos bile bi etkendir gözümde.. Buarada bir kere daha MAA ve yönetiminine en derin ve içten küfürlerimi yolluyorum lisanslama prosedürüne taş koydukları için..

• küçüklüğümden beri aklımda olan hakem modu eklense artık şu oyunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: ps3mania

Koskoca fuardan 2 tane mi gameplay videosu cikti ya arkadaslar bunlardan farkli nextgen videosu yok mu oyun içi biri 3.22 saniyelik biri 47 saniyelik daha uzun videolar istiyoz

Al sana yeni bomba. :D

bomba v 2.0

• EA lig olayını son güne sıkıştırdı bence,demedi demeyin.Zırt pırt oyalıyorlar,röportajlar yapılıyor,Türkiye Ligi soruluyor ama röportajda ne cevap verdi göremiyoruz.

Her şey en fazla 3-4 gün içerisinde belli olacak.Hayırlısı bakalım...Bari Türkiye Ligi olmasa bile Beşiktaş ile Fenerbahçe olsun yahu Rest of World'de.Zaten Rest of World'de 3 tane Arjantin takımı vardı,Arjantin Ligi geldiğine göre onlar Rest of World'den silinecek.
  • Tr ligi olsa da olmasa benim için hiç önemli değil.Bir G.S ile oynarken hiç tat alamıyorum çok kalitesi oyuncuların oyun görüşü yok.Oyun kurma konusunda yetersiz kalıyorlar.

Napoli,dordmund vs ile oynamak cok zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

Ps4'ü sadece Gta V için alacağım. Tabi ki bu vesile ile Fifayıda alırım.

GTA V yeni nesil konsollara gelmeyecek. Gelirse bile yıllar sonra. Oyun şu anki nesil konsollara geliyor.

Ek olarak:

Yeni bombayı patlatayım. Fakat bu KSI'den. :D En iyi kamera açısı burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 24 Ağustos 2013; 16:05:02 >

• @onur89tr kamera açısını o kadar beğenmedim. Klasik görünüm en iyisi
  • quote:

Oynanış videosu

xbox 360 videosuymuş. nextgendeki animasyonların hepsi var sadece grafik motoru değişik sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Oynanış videosu

xbox 360 videosuymuş. nextgendeki animasyonların hepsi var sadece grafik motoru değişik sanırım.

zaten ea'nin bahsettiği yenilik seyirciler.animasyonlarda pek bir açıklık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Oynanış videosu

zaten ea'nin bahsettiği yenilik seyirciler.animasyonlarda pek bir açıklık yok.

evet. olduğu gibi bırakmamalarına sevindim. özellikle o dortmund'u oynayan adamın ilk attığı pas çok güzel. onlar da zaten şaşırıyolar "nasıl yaptın/m?" falan diyolar.

• Daha az goller olacak oyuncular cok agırlaşmış cünkü..
    Bence çoğunluk first touch olayına lanet edecek...Top ayagına oturuncaya kadar rakip gelip alıyor..

Ama yeni nesil platformlarda oyuncular daha kıvrak..
  • aynen öyle.ama evet dortmund'un üçüncü attığı aps çok güzel gerçekten oyuna farklı bir tat getirmiş.duruma göre paslar daha belirgin olacak gibi...

yavaş futbol bence her zaman daha zevkli.hatırlayın fifa 07'yi,tamam oynaması en zevkli oyundu ama gerçekçilik yoktu.her maç aynı şekilde goller atıyordun,her maç tek adamla koşup gol atabiliyordun.biraz daha üstüne katmışlar yani bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

@onur89tr kamera açısını o kadar beğenmedim. Klasik görünüm en iyisi

Yok aga, kamera açısı derken oyunun değil, tv'yi çekenin kamera açısını kastetmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.