Şimdi Ara

FIFA 2013'ün bilgisayarımda yarattığı sorun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün FIFA 13'ü indirip başarılı bir şekilde Harici belleğime kurdum.Oyuna girmeyi denedim,açıldı animasyonlar geçti,takım seçmem istendi ve takımımı seçtim sonra da save'ledim.Tam çubuk doluyordu ki pc kendini resetledi ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı mesajı aldım.Tekrar oyunu açmayı denedim sorun tekrarladı.

Bilgisayar bilgilerim;
    1 GB ATI RADEON HD 4600 SERIES EKRANKARTI
    2 GB RAM
    INTEL PENTIUM 4 3.07 GHZ İŞLEMCİ
    SERVICE PACK 3 YÜKLÜ
    MONİTÖR SAMSUNG SYNCMASTER 2233 SN PLUS.

Bu bilgiler size yardımcı olur mu bilemem ayrıca bilgisayarım geçen gün kafayı yedi. C'de 9 GB boşi alan varken giderek boş alan düşmeye başladı hatta ilk günlerde boş alan 0'lanıyordu fakat şuan 1.55GB boş alan var.Bir dosyanın kendini kopyaladığını düşünüyorum.Bu dosyayı nasıl bulabilir ve de oyunun açılmamasında bunu etkisi olabilir mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• İşletim sistemin ney? İndirdim diyosun. Crack'te olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 4 Kasım 2012; 11:46:30 >
  • Win xp işletim sistemim.Crack'de bir sorun olsa hiç açmazdı diye düşünüyorum ama başka bi crackle deniyim.Crack bulmak da çok zor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdonmezzz

Win xp işletim sistemim.Crack'de bir sorun olsa hiç açmazdı diye düşünüyorum ama başka bi crackle deniyim.Crack bulmak da çok zor gerçekten.

Hata ekranının görüntüsünü alırsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar
  • bilgisayarınızda SS (Screen Shots) alınız.. Sorunu böylece daha hızlı çözebiliriz..
  • Print Screen çalışmıyor. O yüzden ben size verilen hatayı yazıyım..

C:\DOCUME~1\ONUR\LOCALS~1\Temp\WER235c.dir00\Mini110412-01.dmp
    C:\DOCUME~1\ONUR\LOCALS~1\Temp\WER235c.dir00\sysdata.xml

teknik olarak görüntüle dediğimde bu sorun çıkıyor karşıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdonmezzz

Print Screen çalışmıyor. O yüzden ben size verilen hatayı yazıyım..

C:\DOCUME~1\ONUR\LOCALS~1\Temp\WER235c.dir00\Mini110412-01.dmp
    C:\DOCUME~1\ONUR\LOCALS~1\Temp\WER235c.dir00\sysdata.xml

teknik olarak görüntüle dediğimde bu sorun çıkıyor karşıma.

Uyumluluk sorunu olabilme ihtimali yüksek. Ya da oyun icinde bazı hatalar var dosya eksikliği gibi seyler. Bazı dosyalar kendini kopyalıyor galiba demişsiniz , bunun oyunla ilgili olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce Pes 13'ü kurdum sorunsuz çalışıyor.HDD'ye kurdugum icin fifa sorun cıkartiyor olabilir mi?
  • Yok abi PES 13 de sorun çıkarttı.O da reset attırdı pcye.Oyuna girdikten sonra ayarlar yapıyosun hani oyun zorlugunu falan seciyosun sonra sözleşme cıkartıyo karşına onu reddettim tam oyun menüsü gelicek takkk diye kesildi yine.Sanırım HDD'ye kurdugum için bir de D'ye kurmayı denemeliyim sanırım.
  • Bi yardım edin yaaa.Yerel Disk D'ye kurdum yine aynı şeyi yaptı.PES 13'ün settings bölümünden en son seçeneğe geldiğimde pcnin donanımlarının yeterli olup olmadığını gösteriyo ve de bütün donanımlara "İYİ" diye tik atmış.Bi yardımcı olun nasıl düzelticem bu problemi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.