Şimdi Ara

fifa 2013 alacaığım, yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskişehir mediamarktte 179 tl oyun. cd.li işte bildiğiniz. ben de xbox var. bazı yerlerde okduğum sadece cd keyleri alarak da oynayabiliyormuşuz ve daha uygun fiyatlıymış. araştırdım bi saattir bulamadım.

ilk defa oynayacağım için de bilmiyorum. ultimate team modlu olanları varmış bir de normal olanları. ben internet üzerinden de oynamak istiyorum. yardım lazım.

• Xboxta CD key olayı yok PC'de var.(Öyle biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Xboxta CD key olayı yok PC'de var.(Öyle biliyorum)

xbox live dan baktım, fifa 13 ü indiremiyoruz, yani cod b.o. 2 var , fifa yok ilginç. illa dışarıdan almamız lazım sanrım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

arkadaşlar eskişehir mediamarktte 179 tl oyun. cd.li işte bildiğiniz. ben de xbox var. bazı yerlerde okduğum sadece cd keyleri alarak da oynayabiliyormuşuz ve daha uygun fiyatlıymış. araştırdım bi saattir bulamadım.

ilk defa oynayacağım için de bilmiyorum. ultimate team modlu olanları varmış bir de normal olanları. ben internet üzerinden de oynamak istiyorum. yardım lazım.

dostum bende var xbox fifa 2013 istersen satıyım sana ben bırakıyorum xbox i o yüzden düşünürsen pm atabilirsin
  • pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şagop -- 28 Kasım 2012; 20:33:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2005 yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.