Arkadaşlar ne kadar iyi kalecilik yaptığınızı burda gösterin :) ben pek fazla çakamadım bu işi herkes anteremenda yaptıgı kurtarısları bi fotoya çeksin ve burda rekoru kim kıracak acaba :D
133 şutta:
30 gol yedim
50 tane kurtardım
53 tanede rooney auta vurdu :) açıyı ii kapatınca auta vuruyor keriz :) 38 meterden frikikten doksana taktı bana o ayrı bazen fena goller atıyor
oyun ana menüsünde esc tusuna bas :) sonra acılan ekranda anteremana grimiş oluyorsun f1 tusunu basılı tut en alttaki select sides bölümümnde ataking yerine defans yap kaleci oluyorsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: dedem93
oyun ana menüsünde esc tusuna bas :) sonra acılan ekranda anteremana grimiş oluyorsun f1 tusunu basılı tut en alttaki select sides bölümümnde ataking yerine defans yap kaleci oluyorsun :)
Eyvallah kardeş :)
maç içinde kaleci olmak çok zevkli
Kalecinizi sağ analogla kontrol edin. Daha küçük adımlar atıyor ve hata yapma şansınız düşüyor.
Beyler bende piranha kol var onunlada açılmıyor oyun.Peki klavyedan nasıl kontrol edeceğim kaleciği yani atlama uçma gibi tuşlar hangileri
Beyler bende piranha kol var onunlada açılmıyor oyun.Peki klavyedan nasıl kontrol edeceğim kaleciği yani atlama uçma gibi tuşlar hangileri
şut tuşuylan topa zamanında atlamaya çalış :) yalnız önerim şut tusuna basma çünkü açıyı kapatınca otomatikmen kendi kurtarıyor topu skill yapma tusuna bas fifa 11de left shiftti böylece kaleci yi kontorl etmek bıraz daha kolaylasıyor ben bıraz kaptım gibi :) yalnız benden baska antremanda resim çeken yok heralde
ne kalça varmı mübarek kalecide füze gibi topu yumruklar gibi dönüyor top
Fıfa 2012'de kaleci olmaktan gerçekten zor iş ama şu resimdeki kadar antrenman yaparsak problem kalmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: dedem93
Arkadaşlar ne kadar iyi kalecilik yaptığınızı burda gösterin :) ben pek fazla çakamadım bu işi herkes anteremenda yaptıgı kurtarısları bi fotoya çeksin ve burda rekoru kim kıracak acaba :D
133 şutta:
30 gol yedim
50 tane kurtardım
53 tanede rooney auta vurdu :) açıyı ii kapatınca auta vuruyor keriz :) 38 meterden frikikten doksana taktı bana o ayrı bazen fena goller atıyor