Şimdi Ara

FİFA 2012 DUPLİCATED SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ultimate team kurup oynarken trading kısmından aldığım adamları kadroya dahil ederken ekranda siyah kare çıkıp do stuff here duplicated diye yazılar çıkıyor anlamını bilen yada başına gelen varsa çözümü nedir_? oyundan komple çıkmadan işlem olmuyor...

• yokmu ultimate oynayıpta bunu yaşayan?
  • Normalde bu uyarı kadronda mevcut olan bi oyuncu ile işlem yaparken aynı oyuncuyu iki kere kadroya koyamayacağın için işlemleri buradan gerçekleştirmelisin demek oluyor. Oyun ilk çıktığında bu konuda problem vardı evet oyunu kapatıp açmadan düzelmiyordu, benim de başıma gelmişti fakat daha sonra çıkarılan yamada bunun giderildiği söyleniyordu. Senin hala bu problemi yaşıyor olman ilginç doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Normalde bu uyarı kadronda mevcut olan bi oyuncu ile işlem yaparken aynı oyuncuyu iki kere kadroya koyamayacağın için işlemleri buradan gerçekleştirmelisin demek oluyor. Oyun ilk çıktığında bu konuda problem vardı evet oyunu kapatıp açmadan düzelmiyordu, benim de başıma gelmişti fakat daha sonra çıkarılan yamada bunun giderildiği söyleniyordu. Senin hala bu problemi yaşıyor olman ilginç doğrusu..

son update yapıldı o sorun haricinde problem yok.ama duplicate sorunu çıldırtıyor...
  • bende internetten alım satım yapma kararı aldım ama maç yapmadan puan nasıl kazanırız? 4,5 yıldızlı 4-3-3 sistemli takım kuruyorum kalecininde 4-3-3 e duyarlı olması şartmı? overallar genelde 75 üstü ilk on birimin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    geçen yıl açıldı
    Fifa 10 Creation Master Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.