Şimdi Ara

Fifa 2011 oyundan atma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, bu sorunun benzerlerini bende yaşıyor ve oyundan atma olayını yaşıyordum. Birde uzunca olarak sorunu yazmıştım bu konunun hemen altında fln görebilirsiniz.
    ve ben 2-3 format atmıştım fln çözüm olmamıştı, herşeyi denedim güncellemeler ekran kartı ram testleri, xp servicepack3 güncelleme fln yok crack değişimi alakası yok!
    bilgisayarcıya gittim o da bi format atıp benden 20 tl aldı fakat sonradan formata gerek dahi olmadığını anladım.
    Çünkü sorunun nedeni kesinlikle ve kesinlikle; YÜKLEDİĞİNİZ BİR BAŞKA PROGRAM.
    bende Avira Antivirüs yüklendiği an oyun sorun çıkarıyor ve modemimin arayüz cd'sini yüklediğimde de çıkabiliyor. 2'si de yüklü değil şuan ve oyunu sorunsuz oynuyorum.
    çünkü baktığımda Fifa11 yüklenirken ayriyetten Microsoft Visual Redistruble 3..00.. ... 17 sonu 17 olan sürümü yüklüyor.
    Avira'da yüklenirken bu Microsoft Visual Redistruble 3...000... .4128 sonu böyle 4128 gibi bişey yüklüyor.
    Bunların 2si bir araya gelince oyun kesinlikle sorun çıkarıyor ve daha sonra SİSTEM GERİ YÜKLEME yapmadan sorun çözülmüyor.
    Olay yalnızca bundan ibaret.
    bunu bilgisayarcı format attıktan sonra programları yüklemeden yalnızca oyun yüklüyken oynamıştım sorun çıkarmamıştı ve ardından onları yükleyince sorun çıkarınca anlamış oldum.
    başka şeyler denemeyin arkadaşlar. Temiz bi format ve driverları yükledikten sorna ilk baş Fifa 11'i yükleyin ve oynayın sorunsuz çalışacak. daha sonra programlarınızı yüklemeye başlayın. Hangisi Microsoft Visual Redistruble'in başka bir sürümünü yüklüyosa o programı kullanmayın artık. deneyerek gidebilirsiniz sorun çıkan yerde sistem geri yükleme yaparsınız.
    umarım sonuca ulaşırsınız :)

• Sanırım haklısın dostum. İlk bu sorunla karşılaştığımda silip baştan yüklemiştim bu modu. Daha sonra tekrar oynamaya başladım. 10 sezon kadar manager modda sorunsuz oynadım. Ancak gün itibarı ile need for speed oyununu yükledim ve ondan sonra fifa 2011 oyundan atmaya başladı. Sistem Geri Yükleme yaptım ama nafile. İşin kötü tarafı ne need for speed ne de fifa 2011 oynayabiliyorum silip baştan yüklemem gerekecek. Yardımın için sağol.

Orijinalden alıntı: gorki_26

Sanırım haklısın dostum. İlk bu sorunla karşılaştığımda silip baştan yüklemiştim bu modu. Daha sonra tekrar oynamaya başladım. 10 sezon kadar manager modda sorunsuz oynadım. Ancak gün itibarı ile need for speed oyununu yükledim ve ondan sonra fifa 2011 oyundan atmaya başladı. Sistem Geri Yükleme yaptım ama nafile. İşin kötü tarafı ne need for speed ne de fifa 2011 oynayabiliyorum silip baştan yüklemem gerekecek. Yardımın için sağol.

Bu linkteki yamayı indirip yükledim, artık oyundan atma sorunum yok :

http://www.fifadelisi.net/dwn-262-fifa_2011_resmi_yama_1.01

• Arkadaş hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim.Bu kadar zor olur mu ya bir oyunu kurup oynamak ? Şikayetçi olmayan bir Allah ın kulu yok.

Yama mı cıkarıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar bir an önce.

EA Sports şaşırma sabrımızı taşırma.

Orijinalden alıntı: brtbrtbrt

Arkadaş hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim.Bu kadar zor olur mu ya bir oyunu kurup oynamak ? Şikayetçi olmayan bir Allah ın kulu yok.

dostum oyunun orjinal mi ?

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

quote:

Orijinalden alıntı: brtbrtbrt

Arkadaş hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim.Bu kadar zor olur mu ya bir oyunu kurup oynamak ? Şikayetçi olmayan bir Allah ın kulu yok.

dostum oyunun orjinal mi ?

Evet orjinal,normal olarak kurdum,oyun acılırken su E0001 hatasını verdi,patch vs indirdim onu duzelttim,oyuna giriyordu ama surekli kasıyordu cok yavastı,ekran kartını vs leri geri yukledim hep,bu sefer de oyunun ortasında cart diye atmaya basladı,artı ekran siyahlasıp normale donuyor 10 dakikada bir falan,oyun kuracagım diye bilgisayarın goruntusu de bozuldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.