Şimdi Ara

fifa 2011 gamepad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün gittim Goldmaster Gp-370 gamepad aldım. PS2, PS3, PC uyumlu. FIFA 2011 de ayarlarını yapamıyorum. Bütün tuşları atıyorum resimde görülen sol tuşu atarken hata veriyor. Aratıyorum internette bu aletle ilgili hiç bi bilgi yok sadece reklamlar çıkıyor. Windowsta aygıtlardan bakarken tuşlar çalışıyor sorun yok. İlk bağladığımda windows kendi tanıdı fifada ayarlarken hata verdi. Sonra cd sinden yazılımını kurdum. Başka bir gamepad olarak algıladı ama yine hata verdi. Donanım haberde bir başlıkta görmüştüm. Bir kişi daha aynı sorunu yaşamış çözmüş fakat nasıl çözdüğünü yazmamış. Yardımcı olursanız sevinirim. Elimizde bir tanede kontorland var o sorunsuz çalışıyor.

fifa 2011 gamepad sorunu

fifa 2011 gamepad sorunu

fifa 2011 gamepad sorunu

• yok mu beyler yardımcı olacak.
  • Aynı sorun bende de var.Bendeki gamepad orjinal Play station 2.Usb çeviricisi kullandım fakat ayarlarda aynı hatayı alıyorum.Her şeyi denedim ama çözüm bulamadım.Uyduruk bi gamepad(analoglu veya analogsuz) sorun oluşturmazken bu gamepad neden çalışmaz anlamadım.Lütfen arkadaşlar yardımcı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa150 -- 24 Kasım 2011; 0:46:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    geçen yıl açıldı
    Dualshock 4 Fifa 20 Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.