Şimdi Ara

FIFA 2008 BULANIK YA! LÜTFEN YARDIM!!!...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'um var ekran kartım ATI HD2600 Mobility Radeon 256 (Max. 512 mb)
    Fıfa'da ekran bulanık ayarlar High maça girerken falan hep bulanık neden ya!
    Lütfen yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Nisan 2008; 0:16:01 >

• Kopyaysa oyun bozuktur. Veya crack değiş vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 13 Nisan 2008; 0:17:04 >
  • bi screenshot koysan daha net bişeyler söyleriz...
  •  FIFA 2008 BULANIK YA! LÜTFEN YARDIM!!!...
  • bulanıklık sorun değil efekttir ismi depth of field dır

fifa 08 klasöründen cmn oradan cfg_h.ini dosyasını açın en altta disable_DOF diye bişi olacak onu 1 yapın o efekt iptal olur. Bu efekti sorun olarak gören çok kişi olduğunda ea sports euro 2008 için bu efekt yerine fifa07 deki depth of field efektini geri getiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

bulanıklık sorun değil efekttir ismi depth of field dır

fifa 08 klasöründen cmn oradan cfg_h.ini dosyasını açın en altta disable_DOF diye bişi olacak onu 1 yapın o efekt iptal olur. Bu efekti sorun olarak gören çok kişi olduğunda ea sports euro 2008 için bu efekt yerine fifa07 deki depth of field efektini geri getiriyor.

Çok teşekkürler oldu ancak birşey dikkatimi çekti dediğiniz gibi bulanıklık gitti sonra ben maçın başlamasın için space tuşuna basınca daha bi netleşiyo böle pikseller artıyo sanki, futbolcularar ekrana biraz yaklaşıp baktığımdada biraz bulanık sorun driver'damı acaba?
  • O kadar da olsun , o da ekran kartındandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.