Şimdi Ara

## Fifa 2007 Demo Çıktı !!!! ##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
364
Cevap
0
Favori
28.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA'nin beklenen yapımı FIFA 07'nin demosu dağıtılmaya başlandı. 657 MB büyüklüğündeki demoyu şu an EA'nın steam benzeri programı ile çekebilirsiniz:
    http://files.ea.com/downloads/eacore/ead-installer.exe

• dostlarım indiriyorum zamanım boşa gitmesin diyenler indirmesin biraz servarlar yoğun akşam anca iner ama o zaman kesinlikle yorumlarımı ve ss'lerimi koyacam dediğim gibi zamanını harcamak ve sonunda belki hüsrana uğramak istemeyenler ve kotalılar indirmesin indirince ss koycam ve yorum yapcam

inşallah buda silinmez

gördüğünüz gibi download sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 13 Eylül 2006; 14:37:38 >

• 1 saat sonra ss ler gelir benden. (gerçi yine rezil oyun olacak belli ama)

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 09 (ÇIKTI)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım, ben de ilk defa bir Fifa demosu indiriyorum. Umudum pek yok açıkçası.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bakalım, ben de ilk defa bir Fifa demosu indiriyorum. Umudum pek yok açıkçası.

doğru sen hep gidip hemen orjinal alırdın hatırladım seni demo kesmiyordu

Eveet ilk buglar gelmeye başladı. Fifa 07 nin forum sitesinden
    http://www.youtube.com/watch?v=GQXyOSsPLys&NR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 13 Eylül 2006; 15:29:22 >

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

EA gene sinir hoplattı. Be birader ne gerek var demoyu EA Downloader a koymayı. Koy FTP ne vatandaş çeksin rahat rahat.

Eveet ilk buglar gelmeye başladı. Fifa 07 nin forum sitesinden
    http://www.youtube.com/watch?v=GQXyOSsPLys&NR

çıkarları olmasa yapmazlardı diğerleri de download edilsin diye olabilir çünkü farkettiysen pencerede diğer oyunlarında trailleri var

• Çöpe giden topicte umarım bug yumağı olmaz demiştim :)
    Bug 2 kaleci bug
    http://www.youtube.com/watch?v=aPW-pY9zQ9s

• ehuhehe yaw top adamın ciğerine yuva yapmış çıkmamakta diretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 13 Eylül 2006; 16:02:49 >

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Hayır, Fifa'dan 98'yılından beri umudumu kestim. Her sene birbirinden kötü şekilde çıkıyor piyasaya. Bu sebepten demosunu bile indirme gereği duymuyordum, dergiler verince bakıyordum. Ama bu sene bir değişiklik olsun istedim.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Hayır, Fifa'dan 98'yılından beri umudumu kestim. Her sene birbirinden kötü şekilde çıkıyor piyasaya. Bu sebepten demosunu bile indirme gereği duymuyordum, dergiler verince bakıyordum. Ama bu sene bir değişiklik olsun istedim.

indir indir bence çok gelişti fifa ha bu arada bide adamın bi taraflarına girmese top acayip bişe olcak ama o her oyunda giriyo fare kibü

• hiç bir umudum yok fifadan indirmicem
  • arkadaslar bence oyun fifa06 dan kesinlikle ii olmus buna emin olabilirsiniz.ama benim sevmediğim bazı şeyler de yani hoşuma gitmeyen şeyler de oldu mesela uzaktan topa vuruyorsunuz mermi gibi gidiyor fakat yakından son surat basıyorsunuz şuta fakat yapyavas gidiyor ve kalecinin kucağına ve kaleci cok kolay tutuyor topu diğer kötü tarafı ise kaleciler gol yedikleri pozisyonlarda cok ağırharekeet ediyorlar ama kurtardıkları pozisyonlarda aşırı derecede cabuk davranıyorlar bu iki hata cok gözüme carptı ama diğer yönleri gelişmiş oyunun grafik motoru hariç tabii. yani ea yavas yavas da olsa gelişme kaydediyor bakalım konami buna karşılık olarak ne yapacak pes6 nın demosunu oynayınca göreceğiz tabii
    bu arada beyler pes 6 nın demosunun ne zaman cıkacağını bilen var mı?
    "Under your command i will obey..."
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.