Şimdi Ara

FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
26.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya beyler .bende PS4 1 TB slim kasa vardı.oyun fiyatlarına çok zam geldi sinirlendim sattım .daha sonra aklıma nereden geldiyse Xbox one s aldım.fifa 18 FIFA 19 oynuyorum.ancak gelin görün ki online mod genelde donma yapıyor, çözüm olarak modem ara yüzden port ekledim Microsoft oyunlar için önerdiği portlar varmış .PS4 böyle birşey yapmadim çünkü genelde oyunlarım donmazdi az donardi 10 maçta 1 yada 2 .lakin bu Xbox one s denen alette oyunlarım donuyor ,sizce ne yapmalıyım ,wifi gücü yüksek nat açık, 24 mbit fiber sınırsız net var.hizi 50 bit yapsam ise yararmi ? Lütfen yardım Xbox one s acayip soğudum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    ihtimaller zaten yazıyor kartlarda:) bana geçenlerde boateng çıktı 65k kardeşime lewo çıktı 300 k ya sattı:D şan işi ama ihtimal tabiki düşük
  • anteremanları yapmak ofline kupa veya lig maçları yapmak ve alex hunter modunu oynamak gelişme ve takımın iyi olması icin ultimate team de bir işe yarıyor mu?
    ultimate team yeni kurdum hala 18 de devam ediyordum.artık 19 geciyimd edim ama takım yerlerde sürünüyor iki pas yapamıyorum.bırak gölü kaleye şut çekemiyorum o derece kötü yani:)
  • arkadaşlar transfer listemi 100 yapmak için birinin hediye etmesi gerek acaba hediye edebilecek birisi var mıdır ? xbox id: kotanjantt
  • Ea server arada kopuyor ve oyunu kapat aç yapmadan bağlanmıyor servera.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihcb53

    Ya beyler .bende PS4 1 TB slim kasa vardı.oyun fiyatlarına çok zam geldi sinirlendim sattım .daha sonra aklıma nereden geldiyse Xbox one s aldım.fifa 18 FIFA 19 oynuyorum.ancak gelin görün ki online mod genelde donma yapıyor, çözüm olarak modem ara yüzden port ekledim Microsoft oyunlar için önerdiği portlar varmış .PS4 böyle birşey yapmadim çünkü genelde oyunlarım donmazdi az donardi 10 maçta 1 yada 2 .lakin bu Xbox one s denen alette oyunlarım donuyor ,sizce ne yapmalıyım ,wifi gücü yüksek nat açık, 24 mbit fiber sınırsız net var.hizi 50 bit yapsam ise yararmi ? Lütfen yardım Xbox one s acayip soğudum :(
    Hız ile ilgili bir şey değil.

    Xbox’ı bi resetleyin. Sonra tekrar bağlayın kablo ile. Wifi kopma yapabilir. Wifi kullanmayın. Reset etmeden önce oyunları silme diye seçenek çıkıyor. Onu işaretlersen oyunlar gitmez. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar elimde bulunan oyuncuları nasıl en kolay şekilde transfer listesine koyabilirim. Swap yapmak zor geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yarın denerim, işteyim şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihcb53

    Teşekkürler yarın denerim, işteyim şuan
    kablo çekemiyorsan elektrik prizi üzerinden aktar kablo ile. ben o şekilde yapıyorum. sorunsuz ve hız düşmüyor kesinlikle.

    cihazlar biraz pahalı ama parasını hak eden cihazlar. buradan daha fazla bilgi alabilirsin.

    https://ademocut.com/yeni-yazi-elektrik-prizinden-internet-nasil-kullanilir/




  • Teşekkürler modeme yakın odaya taşıdım cihazi şimdi daha iyi , kabloda cekicem sırf denemek amaçlı, wifi konusunda kesinlikle ps4 1-2 kalem önde ,ps4 kullanırken hiç böyle sorunlar yaşamadım , belkide ürün ikinci el ondan böyle oluyor cihazı kötülemekte istemiyorum.ilk defa aldım keşke sıfır ürün alsaydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merak ettiğim şey 10 kişiyle maç yapıyorsam 9’unda elit diyebileceğimiz çok iyi kadrolar var bu nasıl olabiliyor ? Eskiden hep PC versiyonunda oynuyordum tabi orada da iyi kadrolar oluyordu ancak Xbox’ta bizim gibi 50-100 k’lık kadro hiç görmüyorum neredeyse, cidden meraklar içindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox wifi den kabloluya cevirdim hala FIFA 19 online oynarken donuyor beyler sizce cihazda mi problem var 24 megabit fiber var evde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa19da online maçlarda çok donma yaşıyorum akıcı olmuyor zevk almıyorum,sizde de durum böyle mi yoksa internet hızımla mı alakalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu donmalar bende de var. bende hız 100mbit. hiç olmaması lazım. biraz yabancı forumlara baktım. onlarda da var bu durum. her zaman olmuyor ama maç sırasında ara ara kasıyor sonra düzeliyor. yabancı forumlarda yazan bilgilere göre microsoft serverları eski ve artık problem çıkarmaya başladı deniyor. ancak bu durum sadece xbox'ta var. ps4'te böyle bir sorun yok. kardeşim de ps4 var ve onda böyle bir sorun olmadığını söyledi.
    yani kısaca bu genel bir sorun. ama ne zaman nasıl çözülür onu bilemiyorum.
  • Arkadaş almayayım almayayım dedim indirimden faydalanıp fifa 19/nhl 19 paketini aldım. Dayanamadım. Nhl 19 fena değilmiş. Fifa’yı daha oynayamadım. Bu sene Fifa nasıl arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlightClub

    Arkadaş almayayım almayayım dedim indirimden faydalanıp fifa 19/nhl 19 paketini aldım. Dayanamadım. Nhl 19 fena değilmiş. Fifa’yı daha oynayamadım. Bu sene Fifa nasıl arkadaşlar?
    güzel ama lag sorunu var
  • Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta oğlum için xbox one s satın aldım yanında Fifa 19 hediye geldi, mutlaka cevaplanmıştır ama yardım ederseniz sevinirim. Bu oyunu analogla değil de yön tuşlarıyla oynamak mümkünde nasıl olacağını tarif ederseniz çok iyi olacak, yardım edecek olan kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn20

    Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta oğlum için xbox one s satın aldım yanında Fifa 19 hediye geldi, mutlaka cevaplanmıştır ama yardım ederseniz sevinirim. Bu oyunu analogla değil de yön tuşlarıyla oynamak mümkünde nasıl olacağını tarif ederseniz çok iyi olacak, yardım edecek olan kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.
    evet mümkün.
    oyun içinde kontrol ayarlarından değiştirebilirsiniz.
    şimdi tam aklımda değil ama kurcalarsanız kolayca bulursunuz.
    yine bulamazsanız söyleyin akşam bakıp tarif ederim.
  • Teşekkür ederim kardeş aslında pazar günü ve dün çok kurcaladım ama bulamadım yardımcı olursan akşam, oğlan çok sevinecek
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde;
    Settings/customize controls girdikten sonra rt ile attack kısmına gelip en alta inin ve orada move playera gelip A’ya basın ve sonra onun altındaki tactics&mentality ile yer değiştirin. Daha sonra bunu yine rt yapıp bir yanındaki defans kısmına da uygulayın. Sonra B tuşuna basın çıkarken kaydet deyin ve boş seçimlerden birine kaydedin. Bu kadar.
    Kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.