Şimdi Ara

FIFA 19 'Günün Maçı' ve Şampiyonlar Ligi Turnuvası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    FIFA 19, normal sürüm erişimi de açıldığına ve oyun da resmen çıktığına ve fiyat konusunu bir şekilde aşıp da oyunu elde edebilenler oyunu oynamaya başladı malumunuz.

    Uzun zamandır, aramızda oynayabileceğimiz bir oyun modu var aklımda, onu paylaşmak istiyorum.

    Başlıkta da göreceğiniz üzere; "Günün Maçı Modu". Bir ara EA SPORTS, özellikle derbi maçlarında yapıyordu bunun benzerini ama oyunda FUT harici her türlü ilerlemeyi kaldırdıkları için bu da tarih oldu maalesef.

    Şöyle ki; O gün, gerçek hayatta olan bir maçı, on-line olarak siz de kendi aranızda oynamak istediğinizde gelip buraya yazıyorsunuz ve o maçta hangi takım olacağınızı, rakip takımla oynamak isteyen kişi de var ise, size cevap veriyor ve sonrasında da oyun içi istek atılarak süreç tamamlanıyor.

    Mesela bugün Chelsea- Liverpool var, Atletico Madrid - Real Madrid var, Juventus - Napoli var vs. Bu maçlardan herhangi birisini bu forumdaki üyelerle kendi aranızda simüle etmek istiyorsunuz diyelim, ilgili başlığa yazıyorsunuz ve olur da oyuncu bulursanız hemen maça geçiyorsunuz.

    İlle büyük maçlar ve derbiler olması da gerekmiyor tabii, kendi tuttuğumuz takımın veya diğer takımların maçları için bile yapılabilir aynı mantıkla. Önemli olan dediğim gibi, o gün gerçek hayatta olan herhangi bir maçın heyecanını bir de kendi aramızda on-line olarak yaşayabilmek.

    Bir diğeri de, hazır EA SPORTS, Şampiyonlar Ligi'nin lisans hakkını almışken, ligin bu seneki takımlarından oluşan bir lig yapsak mı kendi aramızda. Kura ile ve ya hem gönüllülük hem de kura ile herkes alacağı takımı seçer ve gerçek zamanlı fikstüre göre maçlar yapılır. Gerekli kurallar sıkı bir şekilde oluşturulur ve turnuvaya başlanır.

    İlgilenen olursa yaparız...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.