Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

    özellikle serbest vuruş bölümü çok hoşuma gitti
    aynen Sabri gibi DAĞ gidiyor TOP :D
  • Güzel gollerimizin olduğu bir konu alanı yok sanırım.Ya da paylaşan oluyor mu hiç denk gelmedim
  • Dhnin bir pro club kulübü var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reach61

    Dhnin bir pro club kulübü var mı acaba?
    17 zamanın da bir kaç arkadaş kurmuştu ama sonra ne oldu bilmiyorum.Yok galiba.
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    Ps4 için kursak mı acaba bir tane? İlgilenen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reach61

    Ps4 için kursak mı acaba bir tane? İlgilenen var mı?
    Katılım olursa neden olmasın
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir girişim yapayım o halde. PS4 Fifa 18 Pro Clubda kuracağımız takıma katılmayı düşünen arkadaşlar buyursun



    https://forum.donanimhaber.com/ps4-fifa-18-pro-club-donanimspor--132245968#132245968

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.goal.com/en/news/fifa-18-world-cup-video-game-how-to-download-summer/1g9jswn5w3iir12a9wog5lfk01

    dünya kupası dlc si ile ilgili haber var sanırım. resmi olarak açıklanmış goal.com'a göre, yanlış anlamadıysam makaleyi, liglerin bitimi bekleniyormuş, genede kupa öncesinden 3 hafta yada daha önce oyunculara sunulacakmış, 47 gb dan çok olmayacakmış, microsoft windows, ps4 ve xboxone için indirilebilir olacakmış. ücretsiz gelme ihtimalide var bence çünkü fifa world cup 2014 eski nesile ücretli ayrı oyun olarak çıkarken, ps4 için ücretsiz indirilebilir paket olarak gelmişti. ama tabi kesin değil. kesin olan fut'la ilgili indirilebilir içerikler ücretli olacak bakalım bekliyoruz, benim en çok merak ettiğim tüm kıta ekipleri ve yeni animasyonlar ve dinamikler eklenecek mi ?







  • Frosbit ile birlikte neden bu tuvalet lambasını andıran renkler tercih edilmiş anlamak mümkün değil. Herkezin tv'si iyi değil mavi ve yeşil ayarları herkezde bu etkiyi vermiyor.

    Ayrıca Pes konusunda geçen seneden beri yazıyorum kimse ilgilenmedi. Ps4 de istediğiniz ligin scoreboard'unu ekleyebilirsiniz. Tabi ps4'ü ps4 remote play üzerinden pc'nizde oynarsanız. İlgilenen olursa özelden yardımcı olabilirim. Nvidea ayarlarını karıştırarak bu gördüğünüz renk oyunlarını yapabilir maçları efektli bir şekilde oynayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 9 Nisan 2018; 3:5:49 >




  • Yerden sert orta bir türlü yapamıyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz hangi tuş bu ? 2 kere yuvarlak yapınca yavaş bir şekilde adama doğru çıkartıyor topu ama ben köşeden topun sert kalenin önünden geçmesini istiyorum bunu bir türlü yapamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendineAteist

    Yerden sert orta bir türlü yapamıyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz hangi tuş bu ? 2 kere yuvarlak yapınca yavaş bir şekilde adama doğru çıkartıyor topu ama ben köşeden topun sert kalenin önünden geçmesini istiyorum bunu bir türlü yapamadım
    Kareye 3 kere dokunman yeterli
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Normalde 3 kere O'ya basarak yada R1 + Pas ile mümkün ama oyunun salakligindan kaynaklı ceza sahasında kale önünde öyle istenilen toplar atilamiyor ya rakip hep müdahale ediyor yada alakasız yere gidiyor top.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Normalde 3 kere O'ya basarak yada R1 + Pas ile mümkün ama oyunun salakligindan kaynaklı ceza sahasında kale önünde öyle istenilen toplar atilamiyor ya rakip hep müdahale ediyor yada alakasız yere gidiyor top.
    Oyun dinamikleri ve yapısal bozukluk var demiştim.Oyun motoru kodlaması felan rezalet şu frostbite motoru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Valla okadar yok kariyer iyi dedik durduk futu yerden yere vurdukta, yılların kariyer modcusu olarak fifa 18 de ilk defa kariyere başladım suudi arabistan ligi takımlarından al faisaly ile yani takımdan mı ligden mi kaynaklı acaba ilk defa bu derece zevksiz geldi oyun bana ve kapattım.. tamam önceki kariyerdeki aynı şeylerin beni beklediğini biliyordum ama şikayetim bununla değilde gameplay ile alakalı malesef.. evet geçen bir arkadaşı eleştirmiştim yok bende efsaneye karşı oynadığımda oyuncularda öyle enerji patlaması gibi durumlar olmuyor demiştim ya o lafımı geri alıyorum.. yani aksisini kastettiğim durum single player dostluk maçı ile sınırlı galiba.. ve momentumu bismillah ilk maçtan gözüme soktular valla yani bu derece baklemiyordum.. sezon öncesi ödüllü kupa maçında bir avustralya ekibine karşı son dakkalarda 2-1 öne geçtim adamlar hemen saniyesinde 2-2 yaptı ama nasıl mı 2 pas yaptılar benim ceza sahamda 1 tane adam yoktu nasıl olduysa bomboştu ve hemen hemen tüm maçlarımda maçın sonucu sanki önceden tayin edilmiş izlenimine kapıldım. karşı karşıya yüzde yüz pozisyonu harcayan adamla ceza sahası dısından hafif bir şut çektim ana bir baktım gol yani önceki serilerde fut'a nazaran kariyerdeki momentum olayı iyice hortlamış gibi duruyor ilk izlenimlerim bu. oyunun akışı bunu öyle bir belli ediyor ki her anıyla yani saçmalamışlar gerçekten sıkıntılı bu oyun.. bakalım bugün yarın büyük liglerden bir takımla deniyeceğim kariyer modunu eğer bu yaşadıklarımı tekrar yaşarsam bu forumda özür dileyeceğim insan çok ön yargılı eleştirilerimden dolayı..
    Hocam ben Fransa Ligue 2'den Le Havre'yi almıştım. Şu an dördüncü sezonumdayım. Yapay zekadaki saçmalıklar hâlâ mevcut. Ancak beni oyuna bağlayan şey oyuncu yetiştirme ve bazılarını satma. İlgilenenler bilir belki, gerçekte Le Havre altyapısıyla ünlü bir kulüp . Fransa futboluna pek çok oyuncu kazandırmış bir kulüp. Ben de altyapıdan bir sürü oyuncu alıp onları yetiştirmeye çalışıyorum, 18 yaşında olup ovr'si 75+ olan bir sürü oyuncum var. Durum böyleyken pek sıkılmıyorum. Zaten oyunun açıklarını kullansam şampiyon olurum hemen.

    Mesela bazı kişiler küçük takım çalıştırmasına rağmen oyunun açıklarını kullanıp takımı yıldızlarla dolduruyor. Ben gerçekçilik baltalanmasın diye uğraşıyorum. Son iki sezondur Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi vermeme ve ŞL'de yer almama rağmen yıldız oyuncu transfer etmiyorum. Arkadaşım Championship'ten bir takım yönetmesine rağmen gidip yıldız oyuncuyu kadrosuna bonservissiz katıyor. Onun oyundan sıkılması kaçınılmaz. Premier Lig'e yeni çıkmış takımda 85-86 ovrli oyuncu olunca, oyun tabii ki kolaylaşır ve daha sonra sıkar.

    Oyundan zevk almama rağmen online modlardan kaçmama sebep olan momentum yüzünden kariyer modu bazen sıkıyor. 3.sezonumda ligin ilk yarısını lider bitirmiştim. İkinci yarı beş maçta sadece bir galibiyet alabildim. Diş geçiremediğim takımlar da Lyon, Psg falan değildi. Dijon, Reims gibi takımlar pozisyon vermedi. Karşımda sanki 2009-2011 Barcelona'sı vardı. Ki ben bu takımlara sezonun ilk yarısında toplamda dokuz gol atmıştım. Oyunda senaryo olduğu açık. Senin şampiyon olmanı istemiyorsa ligin sondan ikincisi sana karşı Guardiola Barcelona'sına dönüşüyor. Defansta ise 2010'da park the bus ile şampiyon olan Inter'e dönüşüyorlar.

    World Class zorlukta nasıldır bilmiyorum. Ben efsanevi zorlukta ve yavaş hızda oynuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 10 Nisan 2018; 12:27:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla hocam benimde bu oyuna bakış açım aynı. zaten eminim sizinle yada başka arkadaşlarla bu konu altında görüşlerimi pek çok kez paylaşmışımdır. Yani hiçbir zaman bu oyunda yok yıldızlar karması kurayım, tüm kupaları kazanayım gibi bir mantığım hiçbir zaman olmadı. Bendeki mantık gerçekte neyse o şekilde transfer ve mücadele politikası izlemek. Yani bir takım seçerim atıyorum benevento... ilk sezon kışa kadar transferi kapalı tutarım, devre arası transfer yapacaksam bana sunulan imkanlar dahilinde yapmaya çalışırım, serbest kalacak oyuncuları alırken bile gerçekte nasıl mümkünse o şekilde abartmadan 1-2 hamle yapmaya çalışırım. Oyuncu satarım o şekilde bütçe yaratmaya çalışırım. Açıklarından faydalanacaksam zaten oynamanın bir mantığı yok ki.

    Herneyse fifa 18 kariyer beni neden ilk tecrübelerimde tatmin etmedi ondan bahsetmem gerekirse, her zaman efsane ve yavaş hızda oynarım fifa 11 den beri bu değişmemiştir bende, ama ilk defa bir oyunda bu derece denge bozukluğu seziyorum. yani yılardır kariyer oynarım bu derece bir gariplik sezmemiştim. Sonra ilk defa bu derece istediklerimi yapamıyorum bu oyunda. Yani mesela bir maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyorum diyeyim, 1-0 geriye düşüyorum, beraberliğe çabalıyorum 2-0 oluyor, oyunu çevirmeye çalışıyorum 3-0 oluyor, 4-0 derken artık maçın sonlarına doğru oyun bana farkı eritmem için yada şeref sayımı atmam için fırsatlar vermeye başlıyor ve bunuda bariz net olarak hissettiyor.. bunu bir kaç maçta yaşadım.. tamam oyun zorlasın, farkda yiyelim ayrı meselede, bu derece kafasına göre oyunu manipüle etmesi olacak şey değil ki bunu önceki pek çok momentum faktörüne eyvallah demiş birisi olarak söylüyorum.. yani oyun bariz olarak kafasına göre anlık amatör,semi-pro,pro,dünya klası,efsane,ultra efsane seviyelere bürünüyor sanki bir tutarsızlık bir dengesizlik var.. hele bir pozisyon yaşadım, sağ kanattan geldim kanat adamıyla ceza sahasına kadar girdim, arka direkte bomboş santraforum var dedim tamam gol bir baktım attığım pas kaleciyemi çarptı, yoksa kaleciye çarpıp bana çarpıp auto mı gitti nasıl müdahale etti buna diye düşünürken bir baktım kale vuruşu verdi hakem. yani o an orda olan momentumun maçı tayin etmesinden başka bir açıklaması olamaz. yani hüküm kesin ve netti hiç çabalama bu maç senin değil ki öylede oldu.. bakalım bir kaç güne farklı bir lig deneyip izlenimlerimi burada bahsedeceğim...




  • hocam bugün bende fransa ligue 2 de kariyere başladım auxerre ile planladığım liglerden bir tanesiydi oda. ilk izlenimin biraz daha temposu ağır bir lig, suudi ligindeki saçmalıklar pek çıkmadı karşıma şimdilik ama bu efsane modu valla ne yalan söylüyeyim zorluyor insanı bu defa.. yani en azından beni. yani önceki serilerdeki efsane mod buna göre world class gibi kalıyor ama olsun böylesi daha iyi.. başlangıç açısından tablo çokta iç açıcı değil ama bakalım uğraşıcaz biraz. savunma, kale filan çok vasat ama yapacak birşey yok prensip gereği mücadelemizi yapıcaz..
  • Şu oyunda en sevdiğim şey interneti kötü olan vatandaşa anlaşmalı ayrılık teklif ediyosun kaçtığını sanıp hayır diyor sonra yeniyorsun yolluyorsun evine. Genelde de yapanların çoğunun uyruğu bizden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: centaur3535

    Şu oyunda en sevdiğim şey interneti kötü olan vatandaşa anlaşmalı ayrılık teklif ediyosun kaçtığını sanıp hayır diyor sonra yeniyorsun yolluyorsun evine. Genelde de yapanların çoğunun uyruğu bizden.
    Al benden de o kadar
  • centaur3535 kullanıcısına yanıt
    O anlaşmalı ayrılık nasıl yapılıyor??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

    O anlaşmalı ayrılık nasıl yapılıyor??
    Mutual Quit oyundan çık sekmesinde sağ analoga sağ sol yapınca karşınıza gelir ve karşı tarafa maçtan anlaşmalı çıkma teklif edersin.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.