Şimdi Ara

Fifa 17'de f710 dpad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar enteresan bir sorunla karşı karşıyayım taktik ayarlamak için dpad tuşlarına bastığımda dpad tuşları karışıyor mesela aşağı yöne basıp pres taktiği vereceğim ama bastığımda sanki sağa basmışım gibi hücum defans taktiği ayarlarına geçiyor yukarı basıyorum takım presi taktiği vereceğim bunun için tekrar aşağı basmam lazım ama sanki tekrar sağa basmışım gibi stoperleri atağa kaldır seçiliyor.

    Önce f710'un arızalı olduğunu düşündüm ama bütün tuşları olması gerektiği gibi çalışıyor Fifa 16'da sorun yok aynı gamepad ile istediğim gibi taktik verebiliyorum ama 17'de sıkıntı var böyle bir problem yaşayan oldu mu ? Çözüm için yardımcı olabilecek var mı ? Driver ve oyun arasında uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum işletim sistemi Windows 10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 23 Ekim 2016; 20:07:54 >



  • Sorunu çözdümhttps://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/gaming/xbox-360-controller-for-windows/52a-00004#techspecs-connect bu linkten xbox 360 controller for windows yazılımını kullandığınız windows 10 x64'se windows 7 x64 x86 ise x86 seçip indirin. İndirdikten sonra setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından windows 7 seçin gamepad alıcısını usb slotundan çıkarın programı kurun setup bittikten sonra gamepadi başka bir usb slotuna tekrar takın gamepad üzerinden bir tuşa basıp açılmasını ve alıcı ile eşleşmesini sağlayın daha sonra arkasındaki switchi D konumundan X konumuna getirin bu aşamadan sonra gamepad aygıt yöneticisinde xbox 360 çevre birimleri altında windows için xbox 360 denetleyicisi olarak görünmesi lazım aygıtlar ve yazıcılar da Wireless Gamepad F710 olarak görünecek ve sorunsuz şekilde çalışacaktır.




  • Deneyecegim, tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.