Bildirim
FIFA 17 CD KEY
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cd key alacagina. origin acces al daha mantıklı aylık 4 euro galiba. yıllık ise 25 euro. fifa 18 cikana kadar hem fifa 17 oyna hem diger guzel oyunları. -
quote:
Orijinalden alıntı: I. Zabit
cd key alacagina. origin acces al daha mantıklı aylık 4 euro galiba. yıllık ise 25 euro. fifa 18 cikana kadar hem fifa 17 oyna hem diger guzel oyunları.
ea access e geldi mi fifa 17. ozaman tabiki de daha mantıklı 121 tl fiyat vereceğime 100 tl veririm diğer oyunları da oynarım teşekkür ederim tavsiye için -
quote:
cd key alacagina. origin acces al daha mantıklı aylık 4 euro galiba. yıllık ise 25 euro. fifa 18 cikana kadar hem fifa 17 oyna hem diger guzel oyunları.
fifa 18 çıkar çıkmaz accese gelmiyor değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit
quote:
fifa 18 çıkar çıkmaz accese gelmiyor değil mi?
yok hocam yeni çıkardığı oyunlar hemen gelmiyor 6-7 ay sonra geliyor. -
quote:
Hocam valla süper oldu aldım 1 senelik üyelik. 120 tl verecektim 4-5 ay sonra fifa 18 çıkınca çöp olacaktı bu şekilde hem daha ucuza geldi hemde bir sürü oyun oynayabileceğim. En başta NHL oynayacam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodrap
quote:
Hocam valla süper oldu aldım 1 senelik üyelik. 120 tl verecektim 4-5 ay sonra fifa 18 çıkınca çöp olacaktı bu şekilde hem daha ucuza geldi hemde bir sürü oyun oynayabileceğim. En başta NHL oynayacam :D
Aynen hayırlı olsun. Güzel oyunlar var ve dahası gelecektir. -
alma yazık günah parana :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X