Şimdi Ara

Fifa 16 ultimate team hile var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FIFA 16 ultimate team de bazı rakipler gerçek olamayacak kadar iyi oynuyor nasıl derseniz şöyle.. Örneğin top bende iken çok dikkatli takip ettim rakip oyuncu benimle senkronize hareket ediyor güdümlü füze gibi çok iyi oynayan rakiplerle oynarken bile adamın hareketleri oyuncunun insan tarafından yöneltildigini belli ediyor ama bu sanki PC ye karşı oynuyormusum gibi geri paslara bile müdahale ediyor. Her harekete müdahale ediyor her topa dokunuyor bir şekilde. Attığı paslarin hepsi milimetrik hata yok işte hiç hata yok.. Yanı kısaca hile var mı bu oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğiniz hile'ye hiç denk gelmedim ama bazen oyuncular hiç baskı yapmayabiliyor. Örneğin ben yedek kadromla, as kadromun aynı taktiğini yapıyorum ve bazı maçlarda oyuncularım hiç baskı bile yapmıyor. Atak yaparken yardıma gelmiyorlar, pas yapamıyorum, hiç gol atamıyorum. Öbür maçta As kadromu deniyorum, oyuncularım baskı yapıyor, atağa yardıma geliyor, rahatlıkla gol bulabiliyorum. Böyle durumlar olabiliyor.

Bir adam hile kullanırsa, "rakibe isabetsiz paslar attırayım da maçı kazanayım" veya "oyuncularımın gücünü arttırayım" diye düşünmez. Boşa vakit kaybı olur onun için, 1 dk'da direk sana dnf hatası verdirir ve maçı kazanır.
  • Rakip nasıl benimle senkronize hareket ediyor onu anlamıyorum topu kaybetmek pahasına hiç olmadık bir yere atıyorum onada müdahale ediyor. Hiç denk gelmedi mi videosunu koyucam denk gelirsem bi daha..En mükemmel oyuncudan bile farklı birşey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Missery

Dediğiniz hile'ye hiç denk gelmedim ama bazen oyuncular hiç baskı yapmayabiliyor. Örneğin ben yedek kadromla, as kadromun aynı taktiğini yapıyorum ve bazı maçlarda oyuncularım hiç baskı bile yapmıyor. Atak yaparken yardıma gelmiyorlar, pas yapamıyorum, hiç gol atamıyorum. Öbür maçta As kadromu deniyorum, oyuncularım baskı yapıyor, atağa yardıma geliyor, rahatlıkla gol bulabiliyorum. Böyle durumlar olabiliyor.

Bir adam hile kullanırsa, "rakibe isabetsiz paslar attırayım da maçı kazanayım" veya "oyuncularımın gücünü arttırayım" diye düşünmez. Boşa vakit kaybı olur onun için, 1 dk'da direk sana dnf hatası verdirir ve maçı kazanır.

Dediğin bana da oluyor momentum denilen şeymiş o iyi bi uygulama değil bence

• az önce bir maç yaptım yine aynı ceza sahasında top ayağımda uzaklaştırma tuşuna basıyorum adam füze gibi gelip ayağımdan alıyor topu gol atıyor...yani yapılacak başka seçenek yok en mantıklı şeyi yapsam bile kapıyor topu bütün pas yolları kapalı bütün hava toplarını alıyor tere yağından kıl çeker gibi ...top kapıyorum hemen arkada başka bir adamı var o geliyor 1 saniye durmadı top bende ..toplasam 3 pas üst üste yapamadım sürekli inanılmaz bir pres var taça attığım topa bile ayak koyuyor kafayı yiyicem....yenilmek problem değil bu iş nasıl oluyor yarı sahamdan çıkarmadı beni..Bi ayarı varsa biliyorsanız söyleyin lütfen

videosunu çekecektim unuttum o esnada adam alaburus yaptı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan45 -- 22 Kasım 2015; 19:17:18 >
  • Legacy defending ile yapıyorlar bunu.Legacy defans diğer Fifalarda bu kadar etkili değildi ama 16 da baya kolaylık sağlıyor.Defansta oyuncuyu kovalamak çok rahat oluyor.Yada x(pas tuşu) e basılı tutarak savunuyordur seni.Sende yeteri kadar iyi top tutamıyorsan topu adama gösterdiğin gibi kapıyordur.İleri atlamalar , defanstan dolayı.İyi defans oyuncuları senin hücum hattın hareketlenmeden ileri atlayıp topu kapıyor.

Oyunun baya güzel antreamanları var onların hepsini yapmanı tavsiye ederim baya geliştiriyorlar.Hatta bilgisayara karşı world class yada legendary de oynayıp kendini geliştirebilirsin.
  • Ultimate team de lecenary defans nasıl açılıyor kendinden kapalı değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • altan45 A kullanıcısına yanıt
    Evet kendiliğinden kapalı ama öyle bir rakip geliyor ki sanırsın legenary defans yapıyor o kadar derece defans yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.