Şimdi Ara

FIFA 15 ULTIMATE TEAM (PS3 BABA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer konularda (fifa15) ps3 bilgileri ve paylaşımlar pek yok veya arada kaynıyor!.Bu konu ps3 fifa 15 ultimate team olarak demo,web app,kadrolar,trade ve momentum gibi paylaşımlar icin acılmıştır,iyi oyunlar.
     FIFA 15 ULTIMATE TEAM (PS3 BABA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papua Yeni Gine -- 23 Eylül 2014; 16:30:20 >

• Demo da benim görüşlerim acıkcası fazla offline oynayan birisi degilim yorumum ne kadar saglıklı olur bilemem!
    Ama grafik ve oynana bilirlik bir gıdım artış gibi artı.
    -topun gidiş biraz daha gercekci
    -kaleciler saglam olmuş
    -oyunun hızı mac icerisinde değişiyor
    -top sürme ve paslar 14 de göre biraz daha iyi
    -tac atarken ve korner kullanılırken taktikler eklenmiş
    ps3 için daha saglıklı inceleme yapan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur! herkeze iyi oyunlar.
  • Hocam,

PS3-PS4 trade aynı yerde olmuyacağı ile ilgili bilgi verildi mi ?

Çünkü en son bu konu muammaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frd34

Hocam,

PS3-PS4 trade aynı yerde olmuyacağı ile ilgili bilgi verildi mi ?

Çünkü en son bu konu muammaydı.

resmi bilgi bilmiyorum sadece forumda paylaşılan
  • Beyler fut için nerden coins alabilirim güvenilir site verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir4545

Beyler fut için nerden coins alabilirim güvenilir site verebilir misiniz

fut 15 ile beraber coins alım satımı yasak dikkatli olmanı tavsiye ederim.ben bilmıyorum acıkcası forum da konusu vardı kaldırıldı.
  • Bir kere çalım atmak çok kolaylaşmış şık goller atacaz bu sene Ayrıca şuta alışmakta zaman alacak kesin gol dediklerim açık ara auta gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 18 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps3-ps4 piyasasının farkli olacagindan emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ps3-ps4 piyasasının farkli olacagindan emin misiniz?

Ayni olucak.kaynak benim

• fifa 14le çok fark var mı almaya değer mi demoyu tam incelemedim
  • Pas ile ortalar tam adama gidiyor bu çok kötü Bilende bilmeyende ezbere oynamış olcak.Çalım çok basit .SAde ve sadece next gen le kandırmaya çalışmışlar bizi.Şimdi on numar asüper diyoruz ama onlinede görecem en sizi oynamayı bilmeyen ezbedrci kişilere yenıldıgınızde :D.Bende dahil.Biz daha zorlastırmasını istiyoruz adamlar dahada bebeleştiriyor .İlk oynadıgımda cok begenmiştim ama oynadıkca sogumaya basladım oyundan çok ama çok basit oyun .En büyük zaaf köşeden kale sahasına gir ta orta işlemez pas ver tam adamının ayagına böyle bir saçmalık yok aga.Pes kullanıcılarına çalıştıkları çok ama çok belli.
  • İnşallah kiralama parası yüksek olurda herkesin kadrosunda messi, ronaldo olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

İnşallah kiralama parası yüksek olurda herkesin kadrosunda messi, ronaldo olmaz

katalog puanı ve levele gore galiba!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

fifa 14le çok fark var mı almaya değer mi demoyu tam incelemedim

Öyle ps4 deki gibi milletin övdüğü kadar ahım şahım değil,tabi genede rötuşlar ve yeni eklentiler var.tahminim fut da gene bir kac yama gelir
  • FOREVER PS3

• Ps 3 Fifa 15 satılır
  • Bahadir4545 B kullanıcısına yanıt
    ps3umu satıyorum coinleri makul fiyattan vericem ilgilenen olursa..
  • arkadaşlar fifa 13 başlığı altına da yazdım ama 2014 de en son entry girilmiş buryada yazdığım için öncelikle özür diliyorum sorunum acil çünkü ve ultımate team ana konusu da şuanda kilitli konumda, o yüzden ksuura bakmayın

arkadaşlar sunucuları dolu olduğu için hala fifa 13 ultimate team a devam ediyorum, zaten 4-5 ay daha beni tatmin etse yeter sonra ps 4 e geçicem fifa 15 veya 16 alırım neyse, şöyle bir sıkıntı yaşıyorum 1 haftadır fifa 13 ultimate team de, şu fifa catolog dan eafc den sadece maç oynadıkça coins veren ve o coinslerle levellerimiz dahilinde bir kaç item veya özellik satın alabileceğimiz kısımdan yani, bir hafta önce ultimate team için geçerli olan bir kereliğine mahsus olan sanırım coins katlayıcısı gibi bir şey aldım 1x=15 falan gibi bir şeyler yazıyordu hatırladığım kadarıyla sanırım mevcut coinsi mi ne çoğaltıyordu ama illegal bir şey değil dediğim gibi fifa nın kendi eafc mi ne o catologundan aldım hani ana menüde kare ye basınca çıkan yerden aldım 1200 oyun içi coinsi mi neydi onu aldıktan sonra ultimate team e bir daha hiç giremedim, sorunu çözemedim ve o günden beri ultimate team e girmeye çalıştığımda şöyle bir uyarı alıp beni menüye dönmeye zorluyor

; we are sorry but there has been an error connecting to fifa 13 ultimate team. you will be returned to the fifa 13 main menü

bu uyarı hiç almıyorken fifa catolog dan böle bir şeye kalkıştıktan sonra almaya başlamam manidar oldu, bunlar beni banladı mı naptı, coins alımının yasak olduğunu biliyorum da bu onun gibi bir şey de değil ki, illegal değil yani ha onun alımını aktif edilmesini falan da yasakladılarsa bilemem bende pc yok kaldırdım pek takip edemiyorum gündemi o yüzden kaçırmış olabilirim bazı bilgileri ama bu sorunu nasıl çözerim ve bu sorunun aslı astarı nedir bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler..

ahanda o bahsettiğiğm ultımate team coıns olayını bu yerden aktifleştirdim sağ üstteki coins miktarım yetiyordu ve aldım hay almaz olaydım..

http://ultimatefifa.com/wp-content/uploads/2012/06/FIFA-13-EA-SPORTS-Football-Clubs-3.jpg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.