Şimdi Ara

FIFA 15 ULTIMATE TEAM [ANDROİD KONUSU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
49
Favori
110.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakaret yok ve kisisel olarak oyunu oynarken birakma geregi duyuyoruz sadece buradaki arkadaslara/yeni baslayanlara bilgi veriyoruz ve tavsiyede bulunuyoruz o kadar .

Yanlis veya dogru tavsiye vermek oyun hakkinda bilgi vermek neden zoruna gidiyor insanlarin anlamadim .

Kimseyede ios online diye ios ayfon alin demiyoruz imkaniniz varsa pc versiyonu alin ki oyun daha zevkli olsun diyoruz .yoksa fifa android platformda oynanacak guzel oyunlardan biridir ki bende uzun suredir oynuyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikret whatsapp a baksana kanka :D
  • Android de oynayanlar bi süre sonra anlıyor zaten amaçsız oldugunu o yüzden sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

Android de oynayanlar bi süre sonra anlıyor zaten amaçsız oldugunu o yüzden sorun yok

seninde nası bi kuyruk acın var anlamadım . artık bu sayfada dolaşma boş boş konuşuyon
  • Bu İos - android mevzusu sıktı ama şunada değinmek istiyorum.Şimdi bende İos oynuyorum ve gerçekten online sezon olduğu için şanslıyım.Ama bu yazdığım android de oynanmaz demek değil. Tabiki android kullanıcılarıda online oynamak isterdi ama hile hurda çok olduğu için fifa izin vermedi.Şimdi şöyle düşünüyorumda empati kuruyorum.Android var diyelim elimde kadro yap yap nereye kadar 50 tane toty yap neye yarar yani kimse görmedikten sonra onlinenın tadını çıkaramadıktan sonra. Bu benim düşüncem androidi kötülemek gibi niyetim yok renkler ve zevkler tartışılmaz bazı arkadaşlar online oynamadanda tatmin olabilir .Bişey diyemem .
  • blackralevo kullanıcısına yanıt
    bu kadar.
  • ben de hem ios var hem de android. ikisinde de aynı hesapla oynuyorum. 2 haftada oyuncu alıp satarak hiç reel para harcamadan 50 milyon kazandım. kazanmamda en büyük pay ise androidde bulduğum bir taktik. iosta da benzer taktik işe yarıyor fakat androidteki kadar efektif değil. taktik ne diye sorarsanız toty bittikten sonra bu konunun da suyu çıkmazsa herkesle paylaşacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus49

çalımlama tuşunun olmaması büyük handikap oyuna güzellik katıyordu.ama genel olarak oyunu çok beğendim oynanış gayet güzel 14ten daha iyi olmuş oynanış.online mod da gelirse tadından yenmez ancak pek sanmıyorum geleceğini.ilerleyen zamanlarda tavsiye alışverişi baya olur aramızda hadi hayırlı olsun

Artık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FikretKaraca

Bi bitmedi şu IOS Android sidik yarışınız... Online olunca oyundan çok daha fazla zevk alırsınız ama online yok diye de bu oyun oynanmaz hale gelmez abi bu kadar. Ben IOS kullanıyorum gayet de memnunum gelip buraya Ios kullanan eşşektir demenin ne manası var? Ya da android de fifa oynayana salak demenin ne manası var? istediği gibi oynar yani seni mi gerdi kardeşim :D Bırakın artık şu muhabbeti de adam gibi oyunu konuşalım

Tabi ya ios lu ucuz telefon var dı da biz mi almadık? Mesela benim telefon 650 tl. Var mı öyle bir ios lu apple?

• quote:

Orijinalden alıntı: doktororigo

ben de hem ios var hem de android. ikisinde de aynı hesapla oynuyorum. 2 haftada oyuncu alıp satarak hiç reel para harcamadan 50 milyon kazandım. kazanmamda en büyük pay ise androidde bulduğum bir taktik. iosta da benzer taktik işe yarıyor fakat androidteki kadar efektif değil. taktik ne diye sorarsanız toty bittikten sonra bu konunun da suyu çıkmazsa herkesle paylaşacam.

Çok merak ettim. 2 hafta da 50 milyon coins kazanma ihtimali çok düşük.

• dostum tam para kazanma zamanı ama cok zaman alıyor . ucuza toty düşür sat . ilk çıktığı gün ben 3,5m hemen al ile neuer kaçırdım mesela alıp satsam al sana 10m kar 5 kere yakaladın 50m cok uğraştın 10 kere yakaladın 100m

gerçekten bu şekilde çok para yapabilirsin ama zaman ve hız önemli

bi de ios-android olayı değil pc varsa al fifa15 emeğine değsin bence .pc yoksa android devam ama android kullanan herkes biliyor ki birgün birakacaklar sıkıntıdan . konuda ki kişi sayısından belli aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 15 Ocak 2015; 22:33:56 >
  • Androide online gelme şansı varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

ne kadar işsizsiniz ya :D

1 milyon coins 1,5 tl olunca

http://www.seagm.com/fifa-15-coins/fifa-coins-fifa-15?server_id=13072&item_id=1287

• quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

dostum tam para kazanma zamanı ama cok zaman alıyor . ucuza toty düşür sat . ilk çıktığı gün ben 3,5m hemen al ile neuer kaçırdım mesela alıp satsam al sana 10m kar 5 kere yakaladın 50m cok uğraştın 10 kere yakaladın 100m

bi de ios-android olayı değil pc varsa al fifa15 emeğine değsin bence .pc yoksa android devam ama android kullanan herkes biliyor ki birgün birakacaklar sıkıntıdan . konuda ki kişi sayısından belli aslında.

Dostum ben hiç milyon coins göremedim ki hesabımda

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk4116

1m 1 tl diyenler nerden alabilriz ne kdar güvenli ? altın kasamıyoruz.adamlar catır catır ronaldo alıp satıyor ? paketler trass

Aynen öyle ben 200k paket açtım hep hızlı satmalık oyuncular çıktı

• quote:

dostum tam para kazanma zamanı ama cok zaman alıyor . ucuza toty düşür sat . ilk çıktığı gün ben 3,5m hemen al ile neuer kaçırdım mesela alıp satsam al sana 10m kar 5 kere yakaladın 50m cok uğraştın 10 kere yakaladın 100m

Pc var ama torrent ten indirebilirim ancak? Fakirik hali. Asgari ücretli biri oyuna o parayı nasıl verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: yus49

Paket acmaktan ziyade ticaret yaparsaniz daha cok kar elde ederseniz. Ornegin su anda neymar40 50klara aliniyor en kotu 3 4 hafta sonra yine degerini bulacak. 700k actim m lahm neur cikti 30m. 5m actim sifir. simdi 25m kaldi forvet oyunculari cikinca neymarlari toplicam.

Bu arada 1m coins 2tl istanbul ici elden de satabilirim

Keşke hatay da olsaydın senden 3 milyon coins i 9 tl ye alırdım.

• dostum tercih meselesi tabi ki . oyuna 150 tl begendiysen cok değil taksitle ayda 15tl işte

daha 5 gün önce hataydaydim söylesen ben verirdim 1 paket marlboro ya 5m
  • Bu oyunsa hile falan yokmu ya

• quote:

dostum tercih meselesi tabi ki . oyuna 150 tl begendiysen cok değil taksitle ayda 15tl işte

daha 5 gün önce hataydaydim söylesen ben verirdim 1 paket marlboro ya 5m

Tüh be şansa bak
    Ben de bu konuya daha yeni geldim. Daha önce hep şu popüler ultimate team konusundaydım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.