Şimdi Ara

FIFA 15 TURNUVASI / PC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
3
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Larrikin

Katılmak istiyorum

ID :TRLarrikin

Tamadır hocam
    Son 1 kişi
  • yaz hocam benide

id: eren23genc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErnGnc -- 5 Nisan 2015; 21:14:15 >
  • tamadır arkadaşlar şimdi takım ve grup kuralarını çekip hemen yüklüyorum
  • arkadaşlar video işi biraz sıkıntılı olacak gibi telefon netlemiyo bu eşleşmeler yapacak bi site falan varmı
  • başkan video çekmene gerek yok ya, illede benden çıksın istiyosan bandicamla falan kayıt yap, random.org dan yapıyolardı genelde bu tür eşleştirme işlerinide, herkesin numarası belli zaten ilk sıradaki takım için kura çek hangi numara gelirse onun olsun, 2. takım için çek kim gelirse onun olsun, bilmiyorum bende hiç yapmadım daha önce Allah kolaylık versin :)
  • Tamadır hocam bende aynen o şekilde yaptım hemen paylaşıcam şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar takımlar bu şekilde

PSG- FBI-007
    Liverpol - LePump
    Bayern Münih - Öğrenir
    Tottenham - Larrikin
    Napoli - Osvaldo17
    Real Madrid - ErnGnc
    Roma - aarda
    Chelsea - HayaliEjderha
    Juventus - aguero12
    Barcelona - emrahdogan
    Atletico Madrid - juniorhonour
    Borussia Dortmund - vallerden
    Manchester United - bugra_0793
    Arsenal - ultras41
    Manchester City - isoleite736
    Everton - Drizzy.

Gruplar

A
    -Barcelona
    -Chelsea
    -Atletico Madrid
    -Everton

B
    -Napoli
    -Manchester City
    -Borussia Dortmund-
    -Arsenal

C
    -Juventus
    -Liverpol
    -Roma
    -Manchester United

D
    -Real Madrid
    -Bayern Münih
    -Paris Saint Germen
    -Tottenham

Videoyu yüklüyorum onuda paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 6 Nisan 2015; 9:45:56 >

• Buyrun arkadaşlar kura çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 6 Nisan 2015; 0:10:44 >
  • Hocam arkaya bi cl muzigi iyi giderdi.eline sağlık.hayirlisi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguero12

Hocam arkaya bi cl muzigi iyi giderdi.eline sağlık.hayirlisi bakalim

Teşekkür ederim

Arkadaşlar hayırlı olsun maçları oynamaya başlayabilirisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 6 Nisan 2015; 0:24:15 >
  • Geç kalmışım ama iyi ki de kalmışım çünkü köküne kadar hileye batmış biriyle "keyif" amaçlı bir turnuvada bulunmak çok manidar olacaktır.
    Bu arada kendi kalesine falan da atmıyor.
  • Napoli yerine Porto'yu tercih edebilir miyim kaptan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Geç kalmışım ama iyi ki de kalmışım çünkü köküne kadar hileye batmış biriyle "keyif" amaçlı bir turnuvada bulunmak çok manidar olacaktır.
    Bu arada kendi kalesine falan da atmıyor.

hay ağzına sağlık. adam utanmadan gelip kayıt oluyor bide turnuvaya sinir olmamak elde değil. konu sahibi arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok ama kusura bakmayın, hile gibi iğrenç bir şeyi kullanıp insanların emeklerini çalan biriyle aynı ortamda bulunmak istemiyorum. yerime isteyen biri girebilir. hiç bir şey olmamış gibi elin hilecisiyle maç yapmıcam. iyi oyunlar herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanCetintas

Napoli yerine Porto'yu tercih edebilir miyim kaptan?

Tamamdır

• Hocam şimdi herşey bittikden sonra sizin yaptıgınız ne oluyo ayrıca aynı gruba bile düşmemişiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 6 Nisan 2015; 0:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePump

Hocam şimdi herşey bittikden sonra sizin yaptıgınız ne oluyo ayrıca aynı gruba bile düşme işiniz

fut oynuyormusun oynamıyormusun bilmiyorum fakat ben bu adamla her gün uğraşıyorum. hergün utanmaz bi şekilde maça girmeye çalışıp hile yapmayı deniyor. bu adamı hiç bir şey olmamış gibi turnuvaya alman bile bana yada legal olarak oynayan her oyuncuya hakaret bence. aynı grup yada değil ortada bir turnuva var ve bu adamda bu turnuvada bulunuyor hem de hileci olduğunu üstüne basa basa söylediği halde.. benim oyun zevkime ve ahlakıma bu gibi durumlar ters düşüyor kusura bakma. sen elin hilecisinden özür bile dileyebilirsin ama ben kendisiyle aynı konu altında bile olmak istemiyorum. o yüzden size başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arasscan -- 6 Nisan 2015; 0:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

quote:

Hocam şimdi herşey bittikden sonra sizin yaptıgınız ne oluyo ayrıca aynı gruba bile düşme işiniz

fut oynuyormusun oynamıyormusun bilmiyorum fakat ben bu adamla her gün uğraşıyorum. hergün utanmaz bi şekilde maça girmeye çalışıp hile yapmayı deniyor. bu adamı hiç bir şey olmamış gibi turnuvaya alman bile bana yada legal olarak oynayan her oyuncuya hakaret bence. aynı grup yada değil ortada bir turnuva var ve bu adamda bu turnuvada bulunuyor hem de hileci olduğunu üstüne basa basa söylediği halde.. benim oyun zevkime ve ahlakıma bu gibi durumlar ters düşüyor kusura bakma. sen elin hilecisinden özür bile dileyebilirsin ama ben kendisiyle aynı konu altında bile olmak istemiyorum. o yüzden size başarılar.

Hocam o arkadaş hile yapmış veya yapmamış kesinlikle hileyi desteklemiyorum fakat sen o arkadaştan sonra turnuvaya katıldın hani onun katıldıgını görmezsin daha sonra farkedip hocam beni silebilirmisin dersin fakat sen kuralar çekilip gruplar dağıtıldıktan sonra ben hileciyle oyun oynamam demen doğrumu hani aynı gruba düşsenizde oynamak zorunda kalsan hak vericem ama kusura bakma senin şuan yaptıgında terbiyesizlik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

quote:

Hocam o arkadaş hile yapmış veya yapmamış kesinlikle hileyi desteklemiyorum fakat sen o arkadaştan sonra turnuvaya katıldın hani onun katıldıgını görmezsin daha sonra farkedip hocam beni silebilirmisin dersin fakat sen kuralar çekilip gruplar dağıtıldıktan sonra ben hileciyle oyun oynamam demen doğrumu hani aynı gruba düşsenizde oynamak zorunda kalsan hak vericem ama kusura bakma senin şuan yaptıgında terbiyesizlik

üste konuya yazdığım ilk mesaj duruyor. ismini yaz derken bu hileciyide almayın turnuvaya yazmışım. ondan sora konuya bakmadım bile şuan adamın halaa turnuvada olduğunu görüyorum. terbiyesizlik falan hayırdır, ortada bi terbiyesizlik varsa oda senin elin hilecisine karşı hileci dedim diye benim mesajımı sildirmeye çalıştırman bence. grupla bunun ne alakası var ben yarın gruptan çıktım bu adam geldi karşıma olamazmı olabilir o zaman ne diyiceksin. tekrar söylüyorum senin iyi niyetinden şüphem yok ama heralde oyunda pek hileciye rast gelmedin ondan böyle iyimsersin. benim sözüm net elin hilecisiyle oynucak kadar geniş değilim.

• Benim mantığım işlevini yitirdi. Hadi iyi turnuvalar olsun.
  • Simdi bisi diyicem hile felan ama fifanin yaptigida buna zorluyor parasi olan basip oyuncu aliyor oyunu zevk icin oynuyon soyle kendi takimiyla ronaldoyla sutlar messiyle calim atmak istiyen adam bundan mahrum kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.