Şimdi Ara

FIFA 15 sistem gereksinimi saçmalığı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
14.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano.

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Zaten bana göre Fifa - Pes gibi futbol oyunlara PC de oynanmaz.Bana keyif verimiyor açıkçası tabi alternatifi olmayanlar oynamak zorunda kalıyor.

Niye ne farkı var ?

Fps oyunları PC de mouse - Klavye ikilisiylemi daha iyi oynanır yoksa Konsolda Gamepad ilemi.Tabikide Mouse- klavye ikilisyle.Tabi bu olay herkes için geçerli değil kimisi gamepadde rahat eder.Ama çoğunluk mouse - klavye ikilisini seçer.Yapılan bir anketi okumuştum Fifa 14 'ü Pc de mi oynamak rahat konsolda mı diye. %94 e %6 Konsol kazanmıştı.Demek istediğim bu rahatlık sadece.

Beyler yıl 2014 altını çiziyorum, şu yorumdan sonra herşeyi bırakıp intihar edesim falan geldi

Et dünyaya faydan olur en azından.Bir gereksiz kişi eksilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Doom -- 2 Eylül 2014; 23:43:53 >

• Anlaşılan yeni bir ekran kartı almak farz oldu.Dx11 desteklemiyo benim ki.Zaten çoğu oyunu low da oynuyordum almayı düşünüyordum.
  • gt 650m ekran kartı high da oynatır mı??
  • Yeterki her yıl böyle yenilikler getirsinler yıllardır aynı fifayı ısıtıp ısıtıp verdiler pc oyuncularına..Artı adamlar i7 işlemci gtx7... serisi kartı yazmamış önerilen sistem gereksinime gtx460 yazmış i5 yazmış ki zaten bu sistemlerden kötü sistemlerde yeni oyunların hiçbirisi doğru düzgün oynanmıyor.

2.el almaya kalksan tutacağı en fazla 500tl bu parçaların ayrıca ben i5 işlemciye gerek olacağını sanmıyorum intel quad serisi eski amd x4 9.. serileride hertürlü iş görecektir kısacası ortalama bir bilgisayarda bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsinizç

Siz ne bekliyordunuz her yıl yenilik gelsin grafik artsın ama istenen sistem gereksinimleri geriyemi gitsin?
  • bencede çok fazla, fifa 14'ü ultrada oynuyordum ama şimdi 15i lowda oynayabilecekmiyim diye düşünüyorum demo gelsede denesek oynayamassam bu sene çok üzülürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

bencede çok fazla, fifa 14'ü ultrada oynuyordum ama şimdi 15i lowda oynayabilecekmiyim diye düşünüyorum demo gelsede denesek oynayamassam bu sene çok üzülürüm

Dostum demoyu kurdum bende fifayı aynı şekilde herşey sonda oynuyordum 15ide aynı ayarlarda aynı akıcılıkta oynadım ve sistemim x4 955@4.2ghz 650ti boost.

Çoğu 4 çekirdek işlemcinin ortalama bir ekran kartıyla bu oyunu sorunsuz çalıştıracağını düşünüyorum.
  • arkadaşlar oyunu GTX650Ti Boost ile maximum ayarlada oynayabilen var mı ? Alınır mı bu kart ?
  • Oldum olası fifayı sevmem zaten
  • GTX 680 AMP! ile 1920-1080 full ayarda rahat oynanıyor.
  • ps4 de oynadım,grafikler ps 4 için çok ezik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.