Şimdi Ara

Fifa 15 PSN Pri-Sec ve Origin Hakkinda Esrarengiz Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Oncelikle cok ilginc bir durum oldugunu ve cevap bulamayacagimi dusunuyorum ama sansimi deneyeyim.

Madde madde yazayim.

* Fifa 15i yeni bir us hesabi acarak aldim. Sec hakkini da bir arkadasa sattim.

* Oyunda pre-order yapanlara her hafta 15 pack veriliyor biliyorsunuz. Fakat bu packler oyunu satin aldigimiz hesaba geliyor. O hesabi primary bile yapsak, ana hesaba degil, oyunun alindigi hesaba geliyor. Ben sec hakkini sattigim arkadasla, paketler geldiginde sec hesaba girip onlari satip, onlardan kazandigim coinsi kendi ana hesabima gonderecegim konusunda anlastim. (Ne kadar coins varsa, ana hesaptaki bir oyuncu kartini o fiyatta markete koyup, sec hesaptan o karti satin almak suretiyle)

* Sec hakkini alan arkadas da zaten DS4 yontemiyle kendi hesabina gecis yapacagini, sorun olmayacagini soyledi.

* Oyunun alindigi hesapta (yani o arkadas icin bu sec hesap oluyor) bir origin hesabi olusturdum ki o hesaba girip durmayayim, webapl tan halledeyim. (Sec hesaptaki origin hesabini sadece ben biliyorum, sec arkadas bilmiyor ve girmiyor).

* Kendi ana hesabimda da bir origin hesabi olusturdum. Bu origin hesabi benim ana hesabim zaten. Ut ye girdigim, level atladigim, coinsleri topladigim hesabim.

Evet konuya girisi yaptik. Iste problem burada basliyor:

* Ben ana hesabimla seasons da Div 9 a yukseldim.

* Sec alan arkadas dun bana sec hesaptan ilk defa oyuna girdigini ve seasons da Div 9 da oldugunu gordugunu soyledi??!?

Bu nasil olabilir arkadaslar? Sec alan arkadas benim actigim hicbir origin hesabinin sifresini falan bilmiyor. Giris yapmis olamaz yani.

Bu cok ilginc sorun hakkinda bilgisi olanlar var mi?

Not: Fifada profile manager bolumunda "active ve lead" kisimlari var. Bunlardan supheleniyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Eylül 2014; 9:00:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.